• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri lütfen herkes bi yardım etsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi stacy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

stacy

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
24
0
286
İzmir
arkadaşlar benimde sorunum emzirmeden sonra içi boşalmış küçülmüş göğüslerim hemen hemen her başlığı okudum herkes farklı şeyler yazmış ve sizce şerbetçi otu,küç, başka ne önerirsiniz bana şu ana kadar hiç bi uygulama yapmadım 2 oğlum var biri 3 biride 1 yaşında.. ne tavsiye edersiniz bana sadece bu ikisini kullansam ve zeytinyağı ilede masaj yapsam olurmu dersiniz...??? kendimi böle gördükçe çok tuhaf geliyo bana.85 kullanırım sütyenimi şimdi ise 75 tam dolmuyor bayağı bi küçüldüler. eski hali mükemmeldi açıkçası herkes arkadaşlarımın hepsi imrenirdi bana... tavsiyelerini bekliyorum.en etkili bitkiler olsun yeter bana...şimdiden teşekkür ederim hepinize.

birde yam kökü memeyi büyütüyormuş bunuda eklesem bitkilerin yanına olurmu dersiniz

Canım masaj yap bir yağ seç kendine çörekotu yağı olabilir çilek mersin hangisini istersen masajda yaparsan daha iyi olur canım toparlanır dolgunlaşır sewgileropuyorumnanaktan

arkadaşlar benimde sorunum emzirmeden sonra içi boşalmış küçülmüş göğüslerim hemen hemen her başlığı okudum herkes farklı şeyler yazmış ve sizce şerbetçi otu,küç, başka ne önerirsiniz bana şu ana kadar hiç bi uygulama yapmadım 2 oğlum var biri 3 biride 1 yaşında.. ne tavsiye edersiniz bana sadece bu ikisini kullansam ve zeytinyağı ilede masaj yapsam olurmu dersiniz...??? kendimi böle gördükçe çok tuhaf geliyo bana.85 kullanırım sütyenimi şimdi ise 75 tam dolmuyor bayağı bi küçüldüler. eski hali mükemmeldi açıkçası herkes arkadaşlarımın hepsi imrenirdi bana... tavsiyelerini bekliyorum.en etkili bitkiler olsun yeter bana...şimdiden teşekkür ederim hepinize.

serbetciye basla bi tanemkaydirigubbakcemile4

peki nasıl yapmamı önerirsin.bu halimden çok sıkıldım.kendimde en beğendiğim yerdi göğüslerim şimdi en sevmediğim yer oldu.dolgunlaşsınlar istiyorum :(

denendi onaylandı topiğinden faydalnabilirsin ben ek olarak içine adacayıda kattım çoook memnunumkaydirigubbakcemile

Kızlar bu yam kökü nedir?
Ne işe yarar?
Göğüs büyütmeyle ilgili her şeyde buna rastlıyorum.
Var mı bilgisi olan ya da kullanan?

ben 2 aktara sordum yok bende o ne diyolar...ama meme büyüttüğü söyleniyor nette

Back
X