Yani tamam sonuçta birliktelik sırası olduğunu tahmin edemez ama ses yoksa bir kere çaldıysan açılmıyorsa git dimi yok daha sonra eşim yanına iniyor yani bu durum çok üzüyor beni ben ısrarla lütfen bugün gitme bir yere lütfen dedim sora ben bi inip bakayım dedi ve indiBöyle konulara uzagim ama herkes yorum yapsin deyince yazdiklariniza baktim ama:
Valla kadin iliski sirasinda bile rahat vermiyorsa ne denir bilemedim kicocuk da olunca zaten hepten birarada olursunuz..iki ay kalmis surda..bosverin böyle kabullenin artk
MalesefTaşının ordan ve mümkünse iş bulup çalışın
Eşin annemi de çağıralım mı diyince kalk sofradan çağır beraber takılın de kalk gir odada otur çıkma bi daha çağırmaya cesaret edemezÖncelikle baştan söyleyeyim hanımlar başka bir yere taşınma şansım yok malesef o yüzden bu içinde bulunduğum duruma bir çözüm bulmalıyız el birliği ile 22 yaşında 2 yıldır evli ev hanımıyım kv ile ayni binada yaşıyoruz yani 3 dairelik bir bina öyle büyük apartman değil.
Şimdi benim sorunum eşimle yanlız kalamamam nasıl derseniz bu biraz da eşimden kaynaklı bir durum Size örnekler vereyim mesela hemen hemen her akşam beraber yiyelim der yanın şu şekilde annemide yemeğe çağıralım mı annemi çaya çağıralım pazar kahvaltıya çağıralım bu hep böyle kv de de eşim her çağırdığında gelir ben eşime yanlız kalalım baş başa olalım diyorum bugün tamam derse yarın gene aynı zaten doğuma 2.5 ay kaldı sonra başbaşa kalmak hayal olacak istediğimiz zaman istediğimiz şeyleri yapamayacağız diyorum.
Tamam tabiki bende isterim eşim annesi ile beraber vakit geçirsin ama beni dahil etmesin o annesine insin ben aileme giderken sabah gidip aksam geliyorum ona ısrar etmiyorum annem ayda bir anca evime yemeğe gelir eşim annemi babamı aramaz yoğun olduğunu öne sürerek artık herşeye kv denin dahil olmasını istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum devamlı eşimle konuşsam ters teper mi yani inanın eşimle rahatça birlikte bile olamıyorum aman sesimiz gider yada o anda tam kapı çalar yada biz birliktelik sonrası uyurken kapıyı çalar çalar açana kadar arar telefon kapalıysa daha çok çalar sonra merak ettim der bu durum sinirimi bozuyor yani ağız tadıyla eşimle vakit geçirememek ona doyamamak canımı sıkıyor eşimi çok seviyorum ama bu konu üzüyor beni ne yapabilirim bilmiyorum bana taktik verin eşimle nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım.. şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Sıkıntı bize davet ediyor devamli sen in gör çık ama yok ee bize gelincede yemek çay oluyo saat önce sonra napabilirizki eşim zaten uyuyo bende oturuyorum yanlızeşiniz annesine gitmek istiyorsa kendi gitsin.siz sürekli bahaneler bulun.gitmemek için.ısrar ederse kavga çıkarın.hazır bahaneniz var hormonlardan der geçersiniz.
Eşim çıkmaz buradan kiraya ve kv dul yani yanlız bırakmaz.Bu kadar sıkı fıkı olmak iyi degil ama bazı erkeklerde boyle evlenince anneleri dgere kıymete biniyor. Konusmakta bir fayda var..
Umarım seni yanlıs anlamaz..
Bence o binadan biran once ayrilin ..
Yani tamam sonuçta birliktelik sırası olduğunu tahmin edemez ama ses yoksa bir kere çaldıysan açılmıyorsa git dimi yok daha sonra eşim yanına iniyor yani bu durum çok üzüyor beni ben ısrarla lütfen bugün gitme bir yere lütfen dedim sora ben bi inip bakayım dedi ve indi
Sınırlar olmalı benim annemde üç gelini ile ayni binada oturdu 15 yıl ama bu problemler yoktu oda bir bina budaAynı binada yaşıyıp
Az görüşceğinzimi sanmıştınız
Bir defa yaptım ve gidip uyudum esimde uyumuş ama bi halta yaramadı yine ayniEşin annemi de çağıralım mı diyince kalk sofradan çağır beraber takılın de kalk gir odada otur çıkma bi daha çağırmaya cesaret edemez
Anlamadım demek istediğiniziHerkes yorum yapsin da yorumun önünü kapatmissin zaten..
Tasinamam,esimi seviyorum kiramam,aileme istedigim zaman gidiyorum,bi de hamileyim..
O zaman alis bu duruma..
Anlamadım demek istediğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?