Biliyorum ama işte tutamadım kendimi teşekkür ederim cvp içinÇizgi görünmüyor zaten test için de erken bence adet gününü bekleyin
Hayır sadece siyah yapınca sanki gözüküyor gibi geldi banaResmi hesap makinesiyle mi çektiniz. Şu an gebelik görünmüyor.
6 gunde idrara gecemez zaten :) sakin olun.
Sanrım fazla kafaya takmaktan psikolojik olarak görüyorum6 gunde idrara gecemez zaten :) sakin olun. Ben de göremedim
At canımKızlar testimi atsam yorumlarmısınız
PozitifKızlar test pozitif mi sizce ilk fotoyu ilk 5dk diğeri bi saat sonraki hali
İnşallahPozitif
Hamilelik testlerinde biraz çizgi belirtisi oluyor .sizin biraz erken sakin olun adet gününüz bekleyin bence . Herşey gönlünüzce olsun inşallah buAdetime 9 gün var yumurtlama günüm 18 haziran yumurtlama günümdü ve korunmasız ilişki yaşadık eşimle bir tane kız çocuğum var 9 yaşında snradan hep korunduk 2 senedir ne kadar denesekde olmuyordu 8 ay önce bi düşük yaşadım 6 haftalık hamileliklerimde hep goguslerim şişer ve ağrır 3 gündür dokunamiyorum uçları bile ağrıyor ve beyaz kremsiz akintim var bugün sabah ilk idrarle erken gebelik testi yaptım ve hayali biz çizgi var bilmiyorum psikolojikde olabilir birde siz bakarmisiniz kızlar
Pozitif gözüküyor bence yarın kan ver canım. Benim testim seninkisinden daha silikti kanda çıktıKızlar test pozitif mi sizce ilk fotoyu ilk 5dk diğeri bi saat sonraki hali
Umarım öyledir yarın kan vericem inşallahPozitif gözüküyor bence yarın kan ver canım. Benim testim seninkisinden daha silikti kanda çıktı