GercektenmiiBenim sarı kokusuz akıntı vardı cnm inş gebesindir ☺
Bir haftadır iğne batması şekilde ağrılarım oluyo bel ağrısıda var sarı akıntım var ama onu anlamış değilim sarı akıntınız olup hamile kalan varmı aranizda regleme 5 gün kaldı bu arada
Tessekküe ederim ben dyanamayıp test aldım şimdi oysaki 5 gün varregli öncesi de olabiliyor o akıntı.
şeffaf yapışkan idi bendeki..adetten 1 önce yaptığım test negatifti..2 gün gecikince yaptim pozitif çıktı yani adetin gecikmesini bekleyin daha saglikli olur.
Tessekküe ederim ben dyanamayıp test aldım şimdi oysaki 5 gün var
Testi yaptim ben moralim cok bozuldu yaahh ahh bilmez miyim..
bende çok yapmistim oyle, en ufak şeyi belirti kabul edip kendimi hamileyim diye inandiriyordum :)
1 hafta gecikti tum belirtiler var test yaptim negatif çıktı hooop bütün belirtiler gecti bitti ve adet oldum :)
Allah vakti geldiginde ve o fikri kafamizdan cikardigimizda nasip ediyor bunu yasadim ben insallah sizde hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz
Canım sarı akıntının gebelik belirtisi oldugunu biliyorum ama bende bi tuhaflik var sanirim herkes akimtiyla gebelikten suphelenir bende kuruyum ama akinti ve sari olmasi gebelik belirtisidir arkadasim bubsekilde 4 gün kala gebeligini ogrendi insallah hamilesindrBir haftadır iğne batması şekilde ağrılarım oluyo bel ağrısıda var sarı akıntım var ama onu anlamış değilim sarı akıntınız olup hamile kalan varmı aranizda regleme 5 gün kaldı bu arada
Ya kuzum bende senin gibiyim normalde akıntım hep olur 15 gündür kuruluk ve yeni başlayan sarımsı bi akıntı var regleme 5 gün kaldı benim senin adet tarihin ne zamndıCanım sarı akıntının gebelik belirtisi oldugunu biliyorum ama bende bi tuhaflik var sanirim herkes akimtiyla gebelikten suphelenir bende kuruyum ama akinti ve sari olmasi gebelik belirtisidir arkadasim bubsekilde 4 gün kala gebeligini ogrendi insallah hamilesindr
Ya bilmiyorum ki bir hafta onceden de test yapan oluyor gozukur diye düşündüm regl gecikirse bi test daha yaparımIdrar testi icin erken olabilir adetine cok var cunku
Size bisey daha sorabilirmiyim o donemde ağrınız varmıydı ? Benim ağrım yokdaBenim sarı kokusuz akıntı vardı cnm inş gebesindir ☺
Benim son adet tarihim 23 şubat canım idrar testi icin bence adet gununu bekle sonuc alabilirsn hatta bazen adetten 1 hafta gectikten sonra sonuc verir tabi beklemem dersen adete 1 2 gun kala kan verebilirsn ben 2 gün oncesinde ogrendimYa kuzum bende senin gibiyim normalde akıntım hep olur 15 gündür kuruluk ve yeni başlayan sarımsı bi akıntı var regleme 5 gün kaldı benim senin adet tarihin ne zamndı
Nasıl bir ağrı mesela cnm . Benim de ağrım yoktu sadece gaz sancısı ve sarı akıntım vardı . Regl olacağım günde aynı regl sancısı oluyordu ama olmadım tabiSize bisey daha sorabilirmiyim o donemde ağrınız varmıydı ? Benim ağrım yokda
Anladim benimki farklı gibi kasıklarımda iğne batması oluyordu onlar gecti suan bi ağrım yok ama regle 4 gün kaldı tabiii.. beklemem gerekiyor sanırımmNasıl bir ağrı mesela cnm . Benim de ağrım yoktu sadece gaz sancısı ve sarı akıntım vardı . Regl olacağım günde aynı regl sancısı oluyordu ama olmadım tabi
Evet cnm beklemen lazımAnladim benimki farklı gibi kasıklarımda iğne batması oluyordu onlar gecti suan bi ağrım yok ama regle 4 gün kaldı tabiii.. beklemem gerekiyor sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?