- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor
2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor
Geçmeyen baş ağrısı normal mi sizce tansiyonunuza filan bir baktırın ve kesinlikle doktorunuza gidin.2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor
Midenizi usuttugunuzu nerden anladiniz? Mide nasil usutur?2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor
Sizi üzmek istemem ama MİDE B7LANTISI hiç iyi yorumlanmıyo benim bi yakınım da sizin gibi hamileyken hem başı ağrıyor hem de midesi bulaniyodu doktorunu aramıştı size önerdiği gibi parol önermişti parolda sadece baş ağrısını gecirmişti2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor
Baska bir doktora gorunDoktora gittim kızlar ultrasonla bakmadı kardiyoloji ve nöroloji görcek tedbir olarak hatta kardiyolojiye göründüm bir sorun yok gebeliğe bağlı dedi yrn da nörolojiye gideceğim
Çok geçmiş olsun bence yakın bi zamanda ultrastonda bebenin sağlıklimi diye ultrasyona gir bence hem bebeni görunce sevinr sin hem oynadını görünce için rahatlarDoktora gittim kızlar ultrasonla bakmadı kardiyoloji ve nöroloji görcek tedbir olarak hatta kardiyolojiye göründüm bir sorun yok gebeliğe bağlı dedi yrn da nörolojiye gideceğim
HaklisınBaska bir doktora gorun
Ultrasonla bakilmasini istedigin halde bakmamalari bir sorun bence
doktora ghidiyorsun. bu kadar kusmak iyi değildir. derhal serum takılmalı.2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor