• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen hamilelik geçirmiş anneler yardım

Feron

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
566
255
103
2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor

2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor

Öncelikle geçmiş olsun tatlım. Bende hamileyken bir ay hasta kaldım geçmiyordu bir türlü. Doktora gitmeni tavsiye ederim.Ilerlememesi acisindan diyorum.I nsan hamileyken bünye hassas ve zayif düşüyor ve uyuyup dinlenmeye bak. Bebisime hayırlısıyla almayı nasib etsin Rabbim.

Üşütme falan diyorsunuz ateşte olabilir dr gitmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca şuanda çubuk kraker gibi şeyler yiyerek bulantılarınızı kısmen durdurabilirsiniz.
Geçmiş olsun

Geçmeyen baş ağrısı normal mi sizce tansiyonunuza filan bir baktırın ve kesinlikle doktorunuza gidin.

şu an yoğun bi hastalık evresindeyiz. bence de doktora gidin o da bebeğinizin beslenemediğini düşünürse mutlaka hastaneye yatış yaptıracaktır.

Doktora danıştım günde 3 den fazla olmamak koşuluyla parol içebilirsin dedi dünden beri 2 tane içtim ağrı geçti ama 2 gündür mide boş olunca hassasiyet var

Tansiyonunuzu da sık sık ölçün derim ben. Benim hep başım ağrırdı ama tansiyonum inanılmaz düşüktü. Bide bu havalar zaten hastalık havası. Hava sıcak mi soğuk mu o da karar veremiyor üstüne hamilelik zaten bünyeyi etkiliyor üsütmüs de olabilirsiniz. Doktorunuzla daima iletişim halinde olun bence. Geçmiş olsun

Midenizi usuttugunuzu nerden anladiniz? Mide nasil usutur?
Bas agrisi gebelikte olur arasira. Bende de oluyodu.
Bulantiyi kesildi zannedersiniz bi bakmissin geri gelmis. Zink diye kesilmez bence. Arada yoklar. Mide bu icine Allah ne verdiyse sokusturuyoruz. Bulanmasi normal.
Ama yine de doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Sizi üzmek istemem ama MİDE B7LANTISI hiç iyi yorumlanmıyo benim bi yakınım da sizin gibi hamileyken hem başı ağrıyor hem de midesi bulaniyodu doktorunu aramıştı size önerdiği gibi parol önermişti parolda sadece baş ağrısını gecirmişti
mide bulantısi dahada artınca kadın doğuma götürmüştük doktor ultrasyona alinca herşey ortaya çıkti çocuk karninda ölmüş ve mide bulantısinin sebebi ölü bebek karninda çürümeye dönünce kadıni zehirlemeye baslamış hemen doktor ameliyat etti bebeği karnından aldı doktor ozaman demiştiki çok iyi hatırlıyorum bir iki gün daha gelmesydiniz anneyi de kurtaramazdık demişti
Seni üzmek istememama sen bence bi ultrasyonda kendine ve bebene baktır doktora git bebeni ve kendin muhayene olun hemen şimdi gitmeni tavsiye ediyorum inşallah bebeğin sağlıklidir hiç olmazsa baştan aya muhayene oldunda için rahat olur doktora gittikten sonra burdan bizi de bilgilendir senin ve bebeğin içindua etcem Allah bebeni ve seni korusun hastaliginizi yoketsin rabbim.

Doktora git, bebek besinsiz kalmaz, korkma. O sendeki depoyu kullanıyor, ihtiyacı olanı alıyor. Sen halsiz kalıyorsun bu yüzden. İyi beslenmelisin.

Hamilelikte bulantılar kadar normalbir şey yok. Bitti sanırsın pat diye geri gelir.

Doktora gittim kızlar ultrasonla bakmadı kardiyoloji ve nöroloji görcek tedbir olarak hatta kardiyolojiye göründüm bir sorun yok gebeliğe bağlı dedi yrn da nörolojiye gideceğim

Doktora gittim kızlar ultrasonla bakmadı kardiyoloji ve nöroloji görcek tedbir olarak hatta kardiyolojiye göründüm bir sorun yok gebeliğe bağlı dedi yrn da nörolojiye gideceğim
Baska bir doktora gorun
Ultrasonla bakilmasini istedigin halde bakmamalari bir sorun bence

Çok geçmiş olsun bence yakın bi zamanda ultrastonda bebenin sağlıklimi diye ultrasyona gir bence hem bebeni görunce sevinr sin hem oynadını görünce için rahatlar
mide bulantın geçti mi yoksa daha da mı artti merak ediyom yazarmısın

doktora ghidiyorsun. bu kadar kusmak iyi değildir. derhal serum takılmalı.

Back
X