Marc Jacobs'un parfümleri de güzeldir, ben Dot'u çok beğenmiştim. Paco Rabanne de kış ve bahara uygun. Oriflame Paradise da çok hoş, kalıcı ve etrafımdan fark edilip soruluyor. Oriflame Eclat Weekend da aynı şekilde. Avon İncandessence de çok kalıcı ve sıkmayan bir parfüm. Hugo boss nuit, Lacoste Femme, Lacoste Touch of Pink bahara uygun.
Dior Jadore söylenmiş zaten :)
touch of pink, Dot sıktım bugünde önerin üzerine:) pink başta boğdu ama 15 dkda oturdu bi saat sonrada kayboldu sanırım bana uyan bi koku değil, dot'un şişesi için bile alabilirim ben bunu derken sıkınca vanilyası kokusu aşırı baskın geldi sanki :44: ya incandessencenin vücut spreyi var bende acaba edp de öyle ilk notada sıradanmış hissi mi veriyor yoksa daha mı yoğun merak ettim şimdi :105::105::105::105:
Jadore şahane bir kokudur.Yine Dior un Addict ama turuncu ve leylak rengi şişeleri olan da çoook güzel,resmen insan mutlu oluyor sürünce.Çok kalıcı dün sıkmıştım hala giysilerim kokuyorAh ah sanki bu konuyu ben açmışım gibi hissediyorumasla değişmem dediğim bir parfümüm yok,beğendiklerim var ama hemen atıyorum kenara.Şuan diorun selection parfümünü kullanıyorum. armani she ve dkny be delicious bakabilirsiniz. spor ve ferah kokulardır,diorunki de çiçek kokusu. jador nasıl bi koku acaba,biraz bilgi alabilirmiyim
Jadore şahane bir kokudur.Yine Dior un Addict ama turuncu ve leylak rengi şişeleri olan da çoook güzel,resmen insan mutlu oluyor sürünce.Çok kalıcı dün sıkmıştım hala giysilerim kokuyor
Leylak rengi olan addict ve Jadore var bende ama turuncu sisede olanda cok guzel.Leylak rengi olan to life. su an evde degilim ama gidince bakar yazarim.Acik var mi bilmiyorum.Acik parfum zararli diyorlarEau Fraiche- Addict ve Dior Addict Shine bu ikisi mi acaba? bir de bunların açıkları satılıyormu. bikaç gün deneme yapmadan orjinale okadar miktar vermek istemiyorum.
jo malone parfumleri de begendim ben.Green tea ve greyfurtlu olan guzel.Kanyon da bakmistimEau Fraiche- Addict ve Dior Addict Shine bu ikisi mi acaba? bir de bunların açıkları satılıyormu. bikaç gün deneme yapmadan orjinale okadar miktar vermek istemiyorum.
jo malone parfumleri de begendim ben.Green tea ve greyfurtlu olan guzel.Kanyon da bakmistim
Leylak rengi olan addict ve Jadore var bende ama turuncu sisede olanda cok guzel.Leylak rengi olan to life. su an evde degilim ama gidince bakar yazarim.Acik var mi bilmiyorum.Acik parfum zararli diyorlar
Ben de dün ykm ye gittim addictlerden çok ümitliydim ama sıkınca uçup gitti.Benm tende hiç olmadı, 7-8 tane denedim isimlerini kğıda yazmıştım. Eski parfümü değiştirdim ben de,baya bir zaman önce kullandığım dkny ye döndüm.zeynep sen de sanırım eski parfümü aldın dimi,hugo boss u?
yok cnms boss nuit içimde kaldı :/ ''ıssey Miyake Pleats Please'' daha almadım ama pazar araştırması yapacağım tester verdi tekin acar şimdilik onla takılıyorum fiyatı çok tuzlubu arada gördüğüm açık farfümcüye dalıp orjinale en yakın kokuyu bulmaya çalışıyorum
Ben de dün ykm ye gittim addictlerden çok ümitliydim ama sıkınca uçup gitti.Benm tende hiç olmadı, 7-8 tane denedim isimlerini kğıda yazmıştım. Eski parfümü değiştirdim ben de,baya bir zaman önce kullandığım dkny ye döndüm.zeynep sen de sanırım eski parfümü aldın dimi,hugo boss u?
güle güle kullanınbeckham'ı aldım sonunda orjinali 50 ile 100 arasıydı tesadüf eseri gratislerde indirime girmiş ama hiç kalmamış sonra bakırköyde parfüm dünyasına girdim tester varmış sadece ama full 35 tl:) deodorantıda aldım hafif olduğundan kalıcı olur eveett tam anlamıyla tenimle uyumlu hoş zarif bişey darısı başınızaaa Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989405
beckham'ı aldım sonunda orjinali 50 ile 100 arasıydı tesadüf eseri gratislerde indirime girmiş ama hiç kalmamış sonra bakırköyde parfüm dünyasına girdim tester varmış sadece ama full 35 tl:) deodorantıda aldım hafif olduğundan kalıcı olur eveett tam anlamıyla tenimle uyumlu hoş zarif bişey darısı başınızaaa Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989405
güle güle kullanın
bende geçen gün douglas'ta intimately yours'u kokladım çok begendim
gratiste intimately yours var mıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?