lütfen güzel bi koku önerin bana :(

touch of pink, Dot sıktım bugünde önerin üzerine:) pink başta boğdu ama 15 dkda oturdu bi saat sonrada kayboldu sanırım bana uyan bi koku değil , dot'un şişesi için bile alabilirim ben bunu derken sıkınca vanilyası kokusu aşırı baskın geldi sanki :44: ya incandessencenin vücut spreyi var bende acaba edp de öyle ilk notada sıradanmış hissi mi veriyor yoksa daha mı yoğun merak ettim şimdi :105::105::105::105:

bulgari ametis tam bir yaz kokusu,
eger hafif bir koku istreseniz herkese tavsiyem narciso rodrigez vazgecilmezim

canım incandessence yoğun çiçeksi bir koku. jadore ye benziyor bu açıdan. bi de yves rocher in iki parfümünü önerebilirim: Evidence ve Neroli :)

Jadore şahane bir kokudur.Yine Dior un Addict ama turuncu ve leylak rengi şişeleri olan da çoook güzel,resmen insan mutlu oluyor sürünce.Çok kalıcı dün sıkmıştım hala giysilerim kokuyor

çiçek kokusu istersen narciso rodriguez essence kullanmanı tavsiye ederim....

muhteşem bir çiçek kokusudur hemde baymayan türden...ama açığı bildiğim kadarıyla yok...

Jadore şahane bir kokudur.Yine Dior un Addict ama turuncu ve leylak rengi şişeleri olan da çoook güzel,resmen insan mutlu oluyor sürünce.Çok kalıcı dün sıkmıştım hala giysilerim kokuyor

Eau Fraiche- Addict ve Dior Addict Shine bu ikisi mi acaba? bir de bunların açıkları satılıyormu. bikaç gün deneme yapmadan orjinale okadar miktar vermek istemiyorum.

Eau Fraiche- Addict ve Dior Addict Shine bu ikisi mi acaba? bir de bunların açıkları satılıyormu. bikaç gün deneme yapmadan orjinale okadar miktar vermek istemiyorum.
Leylak rengi olan addict ve Jadore var bende ama turuncu sisede olanda cok guzel.Leylak rengi olan to life. su an evde degilim ama gidince bakar yazarim.Acik var mi bilmiyorum.Acik parfum zararli diyorlar

jo malone parfumleri de begendim ben.Green tea ve greyfurtlu olan guzel.Kanyon da bakmistim

Leylak rengi olan addict ve Jadore var bende ama turuncu sisede olanda cok guzel.Leylak rengi olan to life. su an evde degilim ama gidince bakar yazarim.Acik var mi bilmiyorum.Acik parfum zararli diyorlar

Çok merak ettim inş.ömür boyu kullanırım diyeceğim parfüm bunlardan biridir.Genelde güzel de olsa tende farklı oluyor.En yakın zamanda bakcm

kızlar aldım burdan önerilerinizi yazdım kağıda gittim boynere, okadar çok koku sıktım ki dedim bide bidaha boss femme sıkarmısınız ? parfümler kafa yapmış olacak ki adama direk yazıldığı gibi okuyuverdim ''femme'' dedim yaa rezil kepaze oldum azcık uzaklaştım arkamdan alay etti yanındakine. bende yaklaşıp '' haklısınız bende olsam alay ederdim ama müşterinin duyacağı şekilde değil o gittikten sonra'' diyip başka bi parfüm adı söyledim 20 dakika daha ilgilendi. utancından yerin dibine girdi resmen bu aradaaa sanırım kokumu buldum.

Ben de dün ykm ye gittim addictlerden çok ümitliydim ama sıkınca uçup gitti.Benm tende hiç olmadı, 7-8 tane denedim isimlerini kğıda yazmıştım. Eski parfümü değiştirdim ben de,baya bir zaman önce kullandığım dkny ye döndüm.zeynep sen de sanırım eski parfümü aldın dimi,hugo boss u?

yok cnms boss nuit içimde kaldı :/ ''ıssey Miyake Pleats Please'' daha almadım ama pazar araştırması yapacağım tester verdi tekin acar şimdilik onla takılıyorum fiyatı çok tuzlu bu arada gördüğüm açık farfümcüye dalıp orjinale en yakın kokuyu bulmaya çalışıyorum

ha bide bugün davit beckham Intimately çok hoşuma gitti nepçim bi ayran gönlüm var benim bilmem ama ikisinden biri olacak

beckham'ı aldım sonunda orjinali 50 ile 100 arasıydı tesadüf eseri gratislerde indirime girmiş ama hiç kalmamış sonra bakırköyde parfüm dünyasına girdim tester varmış sadece ama full 35 tl :) deodorantıda aldım hafif olduğundan kalıcı olur eveett tam anlamıyla tenimle uyumlu hoş zarif bişey darısı başınızaaa Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989404

güle güle kullanın
bende geçen gün douglas'ta intimately yours'u kokladım çok begendim
gratiste intimately yours var mıydı acaba?

Son düzenleme:

Çok sevindm inş. ben de böyle hislere kapılacağım bi parfüm bulurum.güle güle kullanın

güle güle kullanın
bende geçen gün douglas'ta intimately yours'u kokladım çok begendim
gratiste intimately yours var mıydı acaba?

var var ama çok pahalı değil hemde orjinal :) kalıcı değil diyorlar ama insanın teniyle bütünleşince kalıcı olduğu farkediliyo tam yaz kokuları tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…