2 haftadır yeni bi koku arayışındayım uzun süredir lacoste femme kullandım değiştirmek istiyorum böyle çiçekler gibi mis kokup baymayan aynı zamanda da çekiciliği olan bi parfüm ?? şuana kadar bi sürü kokladım bitek hugo boss femme bileğimde kaldı kaldıkça güzel geldi kokusu. dah güzel bi öneri lütfeenn
2 haftadır yeni bi koku arayışındayım uzun süredir lacoste femme kullandım değiştirmek istiyorum böyle çiçekler gibi mis kokup baymayan aynı zamanda da çekiciliği olan bi parfüm ?? şuana kadar bi sürü kokladım bitek hugo boss femme bileğimde kaldı kaldıkça güzel geldi kokusu. dah güzel bi öneri lütfeenn
DKNY Be Delicious
Çiçeksi ferah bir kokusu var. Tavsiye ederim.
biliyorum onu cnm ama isanırım benım tenım o kokuyu kabul etmedi. yarım saat durmadı uçup gitti parfüm seçerken dikkat etmemiz gereken noktaymış bu sıkıp bi kaç saat sonra bile kokladığında böyle tebessüm ettirmesi gerekirmiş:)collezioneden rose diye bi parfüm aldım ben çok güzel tavsiye ederim
Dior Jadore voile de parfüm, hafif çiçeksi bir koku
lakoste femme önereyim barii :) çookk uzun süre kullandım hem baymaz hemde hanım hanımcık kokar :)hersey unutulur koku asla sloganından yola cıktım ve bağğzı anılarını silmek adına bıraktım onu :)Bende kendimle bütünlesrn bir parfüm ariyorum... Ariyorumm ve hala bulamadim..
carsiya ciktigimda bi kokliyim lacoste'un kokularini cok begeniyorum aslinda.. su an bende chloe var ama annem.diyor sabun gibi kokuyor halbuki cok begenerek almistim.. size cok tesekkür ederim :)lakoste femme önereyim barii :) çookk uzun süre kullandım hem baymaz hemde hanım hanımcık kokar :)hersey unutulur koku asla sloganından yola cıktım ve bağğzı anılarını silmek adına bıraktım onu :)
ben de aynı şekilde bir parfüm istiyorum ama gül kokmasın...
carsiya ciktigimda bi kokliyim lacoste'un kokularini cok begeniyorum aslinda.. su an bende chloe var ama annem.diyor sabun gibi kokuyor halbuki cok begenerek almistim.. size cok tesekkür ederim :)
bende de bi sürü hangini saysam bilemedim. lacoste var bıraktım diye kaldırdım
sonra pek sevgili nişanlı kişisi burberry weekend güzel koku onu al dedi ok dedim aldım ama içime sinmedi.
sonracıma hangi akla hizmet ederek aldım bilmiyorum ama chanel chocolate adı aslında çikolata kokusu adı itibariyle ağır geldi oda rafta. Avon İncandessence die bi parfüm hediye ettiler çiçeksi bi koku ama herkeste var o yüzden oda parfümü olarak kullanmaktayım bide
pacco rabanne ultraviolet var burcuma uygun diye önerdiler psikolojik baskı sonucu almıstım. ne hikmetse oda uçup gidiveriyo sanırım tenime uygun değil. :26: peheeeyyy lacoste'un yeni sahibi sen ol bari mis mis kok :) chloe koklamadım hiç neden bilmiyorum parfümeriye girince nedense şişelerine kanıp aldığımdan oluyo.inadım inat diyip sonunda koku uyumumu bulacağım inanıyorum sonra töbe başka koku sıkmıcam
okadar cok koku var ki akli karisiyor bi anda cok koklayinca. Insallah sende ruh ikizparfümünü bulursun en yakin zamanda.
Yeni begendigim kokular olunca haber veririm cnm :)
halamın parfümüdür kendileri artık bütünleştiler :) neyse yılmak yok deneye yanıla bende kendimle bütünleşen bi koku bulcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?