Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beckham'ı aldım sonunda orjinali 50 ile 100 arasıydı tesadüf eseri gratislerde indirime girmiş ama hiç kalmamış sonra bakırköyde parfüm dünyasına girdim tester varmış sadece ama full 35 tl :) deodorantıda aldım hafif olduğundan kalıcı olur eveett tam anlamıyla tenimle uyumlu hoş zarif bişey darısı başınızaaa Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989404 Eki Görüntüle 989405
bende bayılıyorum beckhamlar işi biliyor yaa bende bulur bulmaz aldım ikisini gerçekten çok hoş bir koku :)
2 haftadır yeni bi koku arayışındayım uzun süredir lacoste femme kullandım değiştirmek istiyorum böyle çiçekler gibi mis kokup baymayan aynı zamanda da çekiciliği olan bi parfüm ?? şuana kadar bi sürü kokladım bitek hugo boss femme bileğimde kaldı kaldıkça güzel geldi kokusu. dah güzel bi öneri lütfeenn
2 haftadır yeni bi koku arayışındayım uzun süredir lacoste femme kullandım değiştirmek istiyorum böyle çiçekler gibi mis kokup baymayan aynı zamanda da çekiciliği olan bi parfüm ?? şuana kadar bi sürü kokladım bitek hugo boss femme bileğimde kaldı kaldıkça güzel geldi kokusu. dah güzel bi öneri lütfeenn
evet harika bir koku.çiçek kokusu istersen narciso rodriguez essence kullanmanı tavsiye ederim....
muhteşem bir çiçek kokusudur hemde baymayan türden...ama açığı bildiğim kadarıyla yok...