Merhaba :) Bi konuda size danişmak istedim cunku artik yolumu bulamaz haldeyim. 22 yasindayim bu sene universiteden mezun olcam. İki sene once bi sevgilim vardi ayni arkadas ortamindaydik cok yakindik ve bu yakinlik bikac sene sonra sevgililige donustu. Ona o kadar cok guveniyodumki..Herkes birakir o birakmaz derdim. Sevdigine inanmistim. Ve cok sevdim, cok..
Sonra beni sebepsiz yere birakti. Onu iki sene boyunca hep gordum ayni masada oturduk ona ragmen tek kelime konusmadik. Ne kadar aci cektigimi anlatamam. Onu aklimdan hic cikaramadim ondan baska kimseyle olamadim. Sonra onun hakkinda daha beter seyler ogrendim gecenlerde. Ama artik onu kafamda tamamen bitirdim cunku hayatima birini almistim. Ondan sonra etkilendigim ilk kisiyi. Tesaduf eseri bi yerde tanistik. Bikac dklik bi konusmamiz oldu ben sonra ismini unutmusum hatirlayamadim bi turlu :) Bir gun sonra beni facebooktan ekledi ve mesaj atti konusmaya basladik birlikte partiye gittik sonra. Ben hareketlerinden hoslanmadim kizlar tarafindan baya ilgi cekiyodu ve farkindaydi. Ayrica alkol kullandigini dusundum yani biraz serseri gorundu bana ve artik ciddi bi iliski istiyodum. O partiden sonra hic mesaj atmadim bi hafta sonra o atti. Tekrar konusmaya basladik. Bi gun sonra tesaduf eseri karsilastik ve bi cafeye oturduk. Cok iyi anlasiyoduk ve alkol kullanmadigini aslinda partilerden hoslanmadigini ve daha icten biri oldugunu gordum. Cok da aciksozlu biriydi. Neyse sonra bikac kez daha gorustuk artik bi iliskiye baslamis gibiydik ama adini koymuyoduk. Zamanla yavas yavas biseyler oturur diye dusundum. Sonra asil mesele evine gittim. Öpüstük ve biraz yakinlastik ama bildiginiz anlamda degil sarildik film izledik yemek yaptik birlikte cok egleniyoduk. Ben yine de evine gitmekten rahatsiz oluyodum kotu bisey yapiyomus gibi hissediyodum. Ama bi yandan da vakit gecirmek hosuma gidiyodu. Neyse en son 10 gun once gorustuk hersey guzeldi ama hala adi konmamisti. Sonra ben bikac gun gunaydin falan yazdim ama hic ilk o mesaj atan olmadi. Ben de yuzyuze konusmak istedim bu durumu ve goruselim mi dedim. Bu yogun oldugunu hic musait olamadigini falan soyledi. Ben tamam dedim inanmadin mi musait olmadigima falan dedi bende inandim yogunsun biliyorum dedim. Tıp okuyo Tus a hazirlaniyo suan ve okulu dersanesi baya yogun. Ama bence bu iki dk bile olsa msj atmasini engellememeliydi. 4 gun bisey yazmadim. Dun memleketime dondum tatil icin. Twitterda gezinirken yanlislikla onu takip etmisim aptal dokunmatik. o da direk napiyosun diye yazdi. Ben de tripli konustum. Konusmak istemedigini dusunuyorum bana normal gelmiyo bu yaptigin dedim. Sonra bikac msj daha konustuk kendisi cok geyige sardirir konusmayi ben ciddi konustum. Sonra bi msj daha attim ve uyudum. Simdi msji gormesine ragmen uyaninca baktim yazmamis. Ben aslinda eger boyle takilip birakicaksan konusmayalim artik dicektim ama bi sans daha vereyim konusalim insan gibi dedim ama cevap bile atmamis. Simdi napsam msj atsam mi arasam mi ya da hic bisey yapmasam mi bilemiyorum cok sinirlendim ve icimde kaldi. Uzun zaman sonra ilk kez birine guvendim ve olanlar moralimi cok bozuyo. Biliyorum erkeklerin ne kadar yalanci guvenilmez oldugunu. Ama sizce bunun duzeltilecek bir yani yok mu? Ne yapmam lazim artik bilmiyorum lutfen yardim edin..
Buraya kadar okuduysaniz gercekten tesekkur ederim cok uzun yazdigimin farkindayim ama derdimi kimse anlamiyor herkes bosver konusma diyor ama biseylerin icimde kalmasindan biktim artik. Goruslerinizi bekliyorum :)