Lütfen gebelik testime bakar mısınız?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
525
108
31
Çok silik olduğu için efekt uyguladım. Gebelik belirtilerim var. Özellikle ağızda metal tadı, göğüs hassasiyeti, pembe akıntı ve hafif baş dönmeleri. Sizce var mı? Kaset testlere güveniyorum ama yanlış çıkan oldu mu?

Eklentiler

• A59975C4-1DED-40FB-900B-BB3CD73630FE.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 340
Benim geç çıkan ikinci çizgim olmuştu ama o sa kuruma çizgisiymiş .

Sizde sanki hayalet çizgi dediklerinden var gibi duruyor ne kadar sürede belirdi çizgi o da önemli . Eğer istiyorsanız inşallah bebikkk geliyordur.

Bu ay korunmadık aslında istiyorum ama korkuyorum da :) ikinci gebeliğim olacak eğer olursa. 5 10 dakika arası tahminim. İlkin çok dikkatli bakamadım hafif var gibi geldi. Sonra azıcık daha belirginleşti.

Bu ay korunmadık aslında istiyorum ama korkuyorum da :) ikinci gebeliğim olacak eğer olursa. 5 10 dakika arası tahminim. İlkin çok dikkatli bakamadım hafif var gibi geldi. Sonra azıcık daha belirginleşti.
Yani sanki var gibi bi kan testi yaptırsanız daha net sonuç alırsınız . Umarım sizin için nasıl iyiyse o sizin sonucunuz olur

Yani sanki var gibi bi kan testi yaptırsanız daha net sonuç alırsınız . Umarım sizin için nasıl iyiyse o sizin sonucunuz olur
Umarım çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. :) isteyen herkese nasip olsun. Dediğiniz gibi en iyisi kan verip bu ikilemden kurtulmak :)

Çizgiyi gördüm ama olması gerektiği yerde durmuyor çok yakın olmamalı bu kadar. Kaset testler beni defalarca yanılttı hele bazı markalar var ki bozuk olmakla ünlü mesela artı med gibi. Pozitif testte çizgi grimsi gölge gibi olmamalı. Silik bile olsa pembemsi kırmızıya yakın bir renkte olmalı. Bunlar benim tecrübelerim. İlk gebeliğimde 6. Gecikme günü kıpkırmızı çizgiyle gördüm tabii öncesinde test yapmamıştım yapsam çıkardı. Şimdi ikiye hamileyim ve adetin ilk günü silik pembe bir çizgiyle öğrenmiştim. Yumurtlama günlerinizi biliyorsanız 14. Gün çıkıyor testte ki o da adet gününe denk geliyor zaten. İnşallah vardır sizin de.

Merhaba benm de adetime 5 gün var hem erken gebelik resti yaptım hem de kaset silik çizgi var sizce var mı ?

Eklentiler

• IMG_6449.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 280
  • IMG_6447.jpeg
    235 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_6446.jpeg
    208,5 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba benm de adetime 5 gün var hem erken gebelik resti yaptım hem de kaset silik çizgi var sizce var mı ?
Teşekkür ederim. Adet düzenim değiştiği için yumurtlama günümü bilemiyorum ama grimsi de değil çok pembe de değildi çizgisi. Henüz test yapmadım bekleyeyim diyorum bi kaç gün.

Eklentiler

• 86D0E732-D1AB-4A5F-8737-F0F6AFEC1CEC.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 269
Benim kendi düzenime göre adetime henüz bi haftaya yakın var. Normalde 31.günüm bugün. Ama ben hiç düzenli görmediğim için acaba o yüzden mi asırı silik deidm ama çok ümidim yok zaten, geçen ay da days doktor marka erken gebelik bariz pembe çıktı ama yanlışmıs.

yok tatlım vermedim çünkü daha adetime 5 gün var biraz geçsin zaman öle vericem bellide olmaz bu testler ama ben göğüs ağrısından anladım yumurtlamadan sonra sende var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…