Lakin test sizinse sizde varKan verdiniz mi? Ben kendimden pek ümitli değilim ama sizin kesin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lakin test sizinse sizde varKan verdiniz mi? Ben kendimden pek ümitli değilim ama sizin kesin gibi
Ben de 37 38 günde bir olduğum için benim de adetime 5 gün falan var. Bekliyorum bi daha test yapmadım.yok tatlım vermedim çünkü daha adetime 5 gün var biraz geçsin zaman öle vericem bellide olmaz bu testler ama ben göğüs ağrısından anladım yumurtlamadan sonra sende var mı belirti
Evet benim. Aslında aşırı belirti yaşıyorum bu ay sma geçen ay da böyle oldu erken gebelik testinde pozitifi de gördüm sonra regl oldum.Lakin test sizinse sizde var
Bende bu ayki belirtiler; göğüs hassasiyeti, sıcak basması, ağızda metalimsi bi tat, ve bi defalık pembe akıntı. Hepsi de gebelik belirtisi ama işte gel gör ki adet olacak gibi hissediyorum kaşık ağrılarımdan.yok tatlım vermedim çünkü daha adetime 5 gün var biraz geçsin zaman öle vericem bellide olmaz bu testler ama ben göğüs ağrısından anladım yumurtlamadan sonra sende var mı belirti
Attım çöpe de first test diye bi markaydı sanırımİşte aldanmamak lazım ama benm de böle çıkmıştı senin gibi 2 gün önce sonra hafif koyulaştı senin testin marka ne
Canım üzülerek söylüyorum ben de senin gibi test yaptım silik çıktı 2-3 defa test yapmışımdır hepsinde çıktı silik adetime 3 gün varken yaptım sonra zaten adet gördümBen de 37 38 günde bir olduğum için benim de adetime 5 gün falan var. Bekliyorum bi daha test yapmadım.
Açıkçası ben de adet belirtileri diye düşünüyorum. Test de ilk defa aldığım bi markaydı. Yanlış olma ihtimali yüksek. Bakalım kendi adet döngümün geçmesini bekliycm sonra bi kez daha yaparım başka bi test.Canım üzülerek söylüyorum ben de senin gibi test yaptım silik çıktı 2-3 defa test yapmışımdır hepsinde çıktı silik adetime 3 gün varken yaptım sonra zaten adet gördüm
?Evet benim. Aslında aşırı belirti yaşıyorum bu ay sma geçen ay da böyle oldu erken gebelik testinde pozitifi de gördüm sonra regl oldum.
Adetin gecikti mi peki bilmiyorm ben seni hamile hissettim bide bu testlere de güvenmemek lazım aslında bende 2 çiyi istiyorum çok daha 2 aydır deniyoruz ama hakkımızda hayurlısı olsun tabiBende bu ayki belirtiler; göğüs hassasiyeti, sıcak basması, ağızda metalimsi bi tat, ve bi defalık pembe akıntı. Hepsi de gebelik belirtisi ama işte gel gör ki adet olacak gibi hissediyorum kaşık ağrılarımdan.
Aynı durumdaymışız, biz de ikinciyi kararsızlıkla düşünmeye başladık iki aydır korunmuyoruz:) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var bende. Normal bi adet döngüm olsaydı gecikmiştim ama benim zaten hep bi hafta geciktiği için kendi günümü ona göre hesaplıyorum. Dolayısıyla henüz gecikmedim.?
Adetin gecikti mi peki bilmiyorm ben seni hamile hissettim bide bu testlere de güvenmemek lazım aslında bende 2 çiyi istiyorum çok daha 2 aydır deniyoruz ama hakkımızda hayurlısı olsun tabi
?
Adetin gecikti mi peki bilmiyorm ben seni hamile hissettim bide bu testlere de güvenmemek lazım aslında bende 2 çiyi istiyorum çok daha 2 aydır deniyoruz ama hakkımızda hayurlısı olsun tabi
Siz keşke kan verseniz çünkü iki testte de böyle çıktıysa kanda rahatlıkla çıkar. Benimki sizinkinden çok daha silikti.?
Anladım tatlım hayırlısı olsun inşAynı durumdaymışız, biz de ikinciyi kararsızlıkla düşünmeye başladık iki aydır korunmuyoruz:) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var bende. Normal bi adet döngüm olsaydı gecikmiştim ama benim zaten hep bi hafta geciktiği için kendi günümü ona göre hesaplıyorum. Dolayısıyla henüz gecikmedim.
Başka bir belirtiniz varmiyok tatlım vermedim çünkü daha adetime 5 gün var biraz geçsin zaman öle vericem bellide olmaz bu testler ama ben göğüs ağrısından anladım yumurtlamadan sonra sende var mı belirti
Yok cnmBaşka bir belirtiniz varmi
Adetim gecikince gidicem inş vardırÖyleyse biraz daha bekleyip tekrar test yapın yine aynı şekilde çıkarsa direkt kan vermeye girersiniz.
Ne zaman gecikecek ben de merak ettimAdetim gecikince gidicem inş vardır
Ne zaman gecikecek ben de merak ettim
Ben bu ay ilk kez 32. Günde oldum. Testim yanlışmış. Normalde 38 40 günde bir regl olurum. Bende çokta şaşırdım. :)2 günüm kaldı
Evet belli olmuyor canım o yüzden adet gecikmesi beklemek en güzeli cnkü varsa da gene beklıcem kese oluşmasınıBen bu ay ilk kez 32. Günde oldum. Testim yanlışmış. Normalde 38 40 günde bir regl olurum. Bende çokta şaşırdım. :)