Lütfen gebelik testime bakar mısınız?

yok tatlım vermedim çünkü daha adetime 5 gün var biraz geçsin zaman öle vericem bellide olmaz bu testler ama ben göğüs ağrısından anladım yumurtlamadan sonra sende var mı belirti
Ben de 37 38 günde bir olduğum için benim de adetime 5 gün falan var. Bekliyorum bi daha test yapmadım.

İşte aldanmamak lazım ama benm de böle çıkmıştı senin gibi 2 gün önce sonra hafif koyulaştı senin testin marka ne

yok tatlım vermedim çünkü daha adetime 5 gün var biraz geçsin zaman öle vericem bellide olmaz bu testler ama ben göğüs ağrısından anladım yumurtlamadan sonra sende var mı belirti
Bende bu ayki belirtiler; göğüs hassasiyeti, sıcak basması, ağızda metalimsi bi tat, ve bi defalık pembe akıntı. Hepsi de gebelik belirtisi ama işte gel gör ki adet olacak gibi hissediyorum kaşık ağrılarımdan.

Canım üzülerek söylüyorum ben de senin gibi test yaptım silik çıktı 2-3 defa test yapmışımdır hepsinde çıktı silik adetime 3 gün varken yaptım sonra zaten adet gördüm
Açıkçası ben de adet belirtileri diye düşünüyorum. Test de ilk defa aldığım bi markaydı. Yanlış olma ihtimali yüksek. Bakalım kendi adet döngümün geçmesini bekliycm sonra bi kez daha yaparım başka bi test.

Evet benim. Aslında aşırı belirti yaşıyorum bu ay sma geçen ay da böyle oldu erken gebelik testinde pozitifi de gördüm sonra regl oldum.
?
Bende bu ayki belirtiler; göğüs hassasiyeti, sıcak basması, ağızda metalimsi bi tat, ve bi defalık pembe akıntı. Hepsi de gebelik belirtisi ama işte gel gör ki adet olacak gibi hissediyorum kaşık ağrılarımdan.
Adetin gecikti mi peki bilmiyorm ben seni hamile hissettim bide bu testlere de güvenmemek lazım aslında bende 2 çiyi istiyorum çok daha 2 aydır deniyoruz ama hakkımızda hayurlısı olsun tabi

?

Adetin gecikti mi peki bilmiyorm ben seni hamile hissettim bide bu testlere de güvenmemek lazım aslında bende 2 çiyi istiyorum çok daha 2 aydır deniyoruz ama hakkımızda hayurlısı olsun tabi
Aynı durumdaymışız, biz de ikinciyi kararsızlıkla düşünmeye başladık iki aydır korunmuyoruz:) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var bende. Normal bi adet döngüm olsaydı gecikmiştim ama benim zaten hep bi hafta geciktiği için kendi günümü ona göre hesaplıyorum. Dolayısıyla henüz gecikmedim.

?

?

Siz keşke kan verseniz çünkü iki testte de böyle çıktıysa kanda rahatlıkla çıkar. Benimki sizinkinden çok daha silikti.

Aynı durumdaymışız, biz de ikinciyi kararsızlıkla düşünmeye başladık iki aydır korunmuyoruz:) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti var bende. Normal bi adet döngüm olsaydı gecikmiştim ama benim zaten hep bi hafta geciktiği için kendi günümü ona göre hesaplıyorum. Dolayısıyla henüz gecikmedim.
Anladım tatlım hayırlısı olsun inş

Öyleyse biraz daha bekleyip tekrar test yapın yine aynı şekilde çıkarsa direkt kan vermeye girersiniz.

X