Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikac gundur spora basladim yan taraflarm ve karnimin alt bolgesi en ufak hareketimde sizliyor,agri hissediyorum sebebi nedir aceba artrenor hocam?
Ayrica link icin tsk...
yanıtladıgınız ıcın tskr ederrım. haftada 2 gun olmak uzre yıne basladım yuzmeye gerı kalan gunlerde evde kosu bandım var ve yuruyorum.ben 11 yıldırr 83 kıloydum 2 ayda 7 kılo aldımm safra kese amelıyatı oldum kılo vermem cok daha yavaslarmıss dogrumuu
Kusura bakma taksit taksit soruyorum ama sonradan aklima geldi
birde bu evde yaptigimiz hareketler mesela mekik step ne kadar etkili olur aceba bosa mi kurek cekiyoruz, fitness center a mi gitmek gerekir neyi onerirsiniz,
kondisyon bisikletinin faydasi var midir yemekten once mi sonra mi spor yapilmalidir?
Aklima geldikce soracagim:1rolleyes:
ben aslinda konu acmistim, o gunlerde siz cok az giriyordunuz yani en son giris tarihiniz cok eskiydi o yuzden size ordan ulasamamistim. ama burdan da olur sroun deil.
ben spor salonuna gidiyorum ve simdilik programimim yuruyus bandi uzay bandi mekik ve bacak haraketlerinden olusuyor. 20 dakika kosu bandinda ortalama 7 hizinda yuruyorum genellikle 2.2 km yurumus oluorum sonunda. ancak yaktigim kalori en fazla 180-200 oluor. sizce bu cok az deil mi? uzay bandi da 10 dakika oluor o biraz daha zorluyor beni cok yuksek hiza cikamiyorum ama 15 desek ortalama orda da 100 kalori ancak yakiorum 10 dakikada. bunlar bana cok az geliyor. hevesimi kiriyor. bir de son bir aydir yuzuyorum. daha dogrusu yuzmeyi daha yeni ogrendim. acaba diyorum yuzme mi fitness mi daha cabuk kilo verdirip sekle sokar vucudumu??:sm_confused:
umarim kafanizi karistiricak sekilde yazmamisimdir. bulmusken hemen sorayim dedima.s.
Değerler o kadar kötü değil fakat bu arada kilonuz kaç?
Bu arada bence öncelikle bu programınıza devam edin ekstra olarak yüzmek isterseniz yüzün tabii fakat uyguladığınız programı bırakmayın.
Bu arada yer egzersizleri yapıyor musunuz?
Bir an önce kilo vermeye de çalışmayın,sporda psikolojide çok önemli.
Her antrenmandan sonra acaba kilo verdim mi?acaba işe yarar mı gibi sorularınız varsa unutun bunları lütfen.
suan 60 kiloyum vermek istedigim en az 6 kilom var ancak ben tartida gordugum rakamdan ziyade aynada gordugum goruntuyle ilgileniyorum. o yuzden kilo verme olayini zamana yayabilirim. sorun deil. sikilasmak incelmek daha onemli. yer egzersizlerinden caki vs vardi ancak bel fitigim oldugu icin onlari sirt ustu yatar vaziyetteyken yarim bacak olarak degistirdiler. hafiflettiler yani, dolayisiyla yaktigi kalori de azaldi
degerler icin de insan soyle dusunuyor ister istemez; bir dilim kepekli ekmek 40 kalori gunde sadece 3 dilim ekmek yesem illaki yaninda birseyler olcak. yemeden de kilo verilmez. ame aldigin kaloriden fazlasini yakacaksin ki yaglar erisin. boyle dusununce sanki bosa kurek cekiyormusum gibi gelior. ama haklisiniz. vakit vermek gerekir. buarada aerobik hakkinda ne dusunursunuz? fitness ve aerobigi karsilastiricak olursak hangisi daha cok kas calistirip kalori yakar??? simdiden cok tesekkur ederim. tek tek ilgilenmeniz buyuk incelika.s.a.s.
merhaba arkadaşlar bu mekikle ilgili birşeyler okudum doğru yapılmadığı takdirde hiçbir işe yaramadığı yazıodu. bununla ilgili daha ayryntı öğrenmek istiyorum yardımcı olurasanız sevinirim..
aynen ya ben de çok merak ediyorum.fisfisfis
ben dövüş sporlarından birine başlamak istiyorumm ama yaşım 33!
sizce en uygunu hangisi olur!
aikido çok istemiştim fakat burda öğrenebileceğim bir yer yok!:1no2:
şu ara her fırsattaa hemen hergün statda koşuyorummm acayipp mutlu ve zinde hissediyorumm!hihoyyytSpor her yaşta yapılabilir.
Bizim 40-50 yaşlarında öğrencilerimiz oluyor. yerimseniben