Lütfen fikirlerinizi söyleyiniz

antrenor

Profesyonel Sporcu
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
1.336
5
Merhabalar..
Spor konusunda elimden geldiği kadar seve seve sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum..
Videolar ekleyip,sorulan sorularla ilgili bilgim varsa sizinle paylaşıyorum..
Yalnız size bir sorum olacak..
Açıklamasında bulunmamı istediğiniz bir konu ya da yüklememi istediğiniz bir video var mı?
Yada memnun musunuz değil misiniz?

Lütfen isteklerinizi yazın ki daha faydalı olabilelimyerimseniben

Sevgiler..
a.s.

Son düzenleme:
Merhabalar..
Spor konusunda elimden geldiği kadar seve seve sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum..
Videolar ekleyip,sorulan sorularla ilgili bilgim varsa sizinle paylaşıyorum..
Yalnız size bir sorum olacak..
Açıklamasında bulunmamı istediğiniz bir konu ya da yüklememi istediğiniz bir video var mı?
Yada memnun musunuz değil misiniz?

Lütfen isteklerinizi yazın ki daha faydalı olabilelimyerimseniben

Sevgiler..
a.s.

pilates,pilates kaydirigubbakcemile2 :dance:

ben istanbulda yoga ile uğraşanların, gittikleri merkezden memnun olup olmadıklarını anlatmalarını isterim :)
konuyu genel olarak çok başarılı buldum =) herkese bol sağlıklı günler :1hug:

Ben ggÖbek yaĞlarını erıtmek ıÇın en etkılı sporu merak edıyorum

bende sıkılaşma bel incelme yöntemlerini istiyorum
kalça egzersizleri harika ellerine sağlık
göbiş için de var mı orayı eritelim belimiz ip gibi olsun

evtt bende göbek yan yağ bel incelmesi içinn her bişeyi istiyorummm hihoyyyt

merhaba arkadaşlar bu mekikle ilgili birşeyler okudum doğru yapılmadığı takdirde hiçbir işe yaramadığı yazıodu. bununla ilgili daha ayryntı öğrenmek istiyorum yardımcı olurasanız sevinirim..

merhaba arkadaşlar bu mekikle ilgili birşeyler okudum doğru yapılmadığı takdirde hiçbir işe yaramadığı yazıodu. bununla ilgili daha ayryntı öğrenmek istiyorum yardımcı olurasanız sevinirim..

Evet bu mekik olayı çok önemlii
Nasıl yapıldığını doğru bilen arkadaş varmı
Resimli olsa daha süper olur
Yoksa bende hergün mekik çekiyorum ama yarım mekik
Boşa gitmesin belimi ağrıtıyor bazen

buraya konan airobik vidyoları çok kısa ve bazen sanki ortadan başlıyo bölünüyo gibi ben daha fazla step airobik istiyorum

kesinlikle arkadaşa ktılıorumm biraz daha uzun süreli videolar olursa çok sevinirim.bu arada göğüs bölgesini sıkılaştırıcı harekler vars söylerseniz çok memnun olacaam

ozel gunumuzde nasıl spor yapabılırız step aletıyle step mekık twıs yuruyus kosu bandıyla kac hız yoksa hıc bıseymı yardımcı olursanız mesajıma cevap verırsenız cok sevınırım

ozel gunumuzde nasıl spor yapabılırız step aletıyle step mekık twıs yuruyus kosu bandıyla kac hız yoksa hıc bıseymı yardımcı olursanız mesajıma cevap verırsenız cok sevınırım

Ahh bu soruyu hep duyuyorum
Özel günlerin diğer günlerden hiçbir farkı yok lütfen bunu unutmayın.
Sadece kişiye göre bazen çok ağrılı geçtiği olabiliyor fakat unutmayın ki çok ağrı olduğunda bile hafif yer egzersizleri yapıldığında vücut rahatlayacak ve ağrıdan eser kalmayacaktır.yerimseniben
Sporun bu zamanlarda hiç bir dezavantajı yoktur .
Umarım yardımcı olabilmişimdirvereliniortaka.s.

Ahh bu soruyu hep duyuyorum
Özel günlerin diğer günlerden hiçbir farkı yok lütfen bunu unutmayın.
Sadece kişiye göre bazen çok ağrılı geçtiği olabiliyor fakat unutmayın ki çok ağrı olduğunda bile hafif yer egzersizleri yapıldığında vücut rahatlayacak ve ağrıdan eser kalmayacaktır.yerimseniben
Sporun bu zamanlarda hiç bir dezavantajı yoktur .
Umarım yardımcı olabilmişimdirvereliniortaka.s.

ay cok mutlu oldum korka korka kosu bandına cıkıyodum pekı mekık cekmek te bı sorun olurmu cevap alırsam cok memnun olurm sımdıden tesekkurlerr cok sevındımm yaaa:)

ay cok mutlu oldum korka korka kosu bandına cıkıyodum pekı mekık cekmek te bı sorun olurmu cevap alırsam cok memnun olurm sımdıden tesekkurlerr cok sevındımm yaaa:)

Rica ederimyerimseniben
Bazı bayanlar özel günlerinde bel ağrıları çekiyorlar.
Eğer rahatsızlık verecek kadar ağrı yoksa rahatlıkla mekik çekilebilira.s

Rica ederimyerimseniben
Bazı bayanlar özel günlerinde bel ağrıları çekiyorlar.
Eğer rahatsızlık verecek kadar ağrı yoksa rahatlıkla mekik çekilebilira.s

topııgmdekılere haberı verdımm cok sagolunnnn oleeyyyy sporumdan vazgecmıcemmm :)

bende soruma cvp alırsam cok sevınıcemm .. 3 ay haftada 2 gun 1 saat yuzdum ama grm vermedım bıraktım 7 kılo aldımm verememe sebebım ne ola bılırr a.s.

bende soruma cvp alırsam cok sevınıcemm .. 3 ay haftada 2 gun 1 saat yuzdum ama grm vermedım bıraktım 7 kılo aldımm verememe sebebım ne ola bılırr a.s.

Yüzme tüm kasları vücudun genelini çalıştıran bir branş.
Vücudu sıkılaştırır ve forma sokar.
Amaç kilo vermek olduğunda antrenman süresinin uzun olması gerekebilir yani 3 ay değil de 10 ay mesela.
Bunun yanında yapılan sporla beraber beslenme alışkanlığıda doğru orantılı olmalıdır.
Her insanın metabolizması farklı çalışır.
Ya başka branş denemelisiniz ya da 3 aydan fazla yüzmelisiniz.

Lütfen kilo vermek istediğinizde aceleci olmayın,unutmayın uzun sürede verilen kilo daha sağlıklıdıryerimseniben

yanıtladıgınız ıcın tskr ederrım. haftada 2 gun olmak uzre yıne basladım yuzmeye gerı kalan gunlerde evde kosu bandım var ve yuruyorum.ben 11 yıldırr 83 kıloydum 2 ayda 7 kılo aldımm safra kese amelıyatı oldum kılo vermem cok daha yavaslarmıss dogrumuu

X