Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutma yerlerı metal ve metalde cok ız oluyor ve eger mat metalse sıldıgınde bıle o ızler kolay kolay cıkmıyor parlak metalse aynı sorunu yasamassın sanırım
goruntusu şık umarım kullanımıda rahat olur
Mümkünse hiç metal yaptırma parmak izi yapıyor parlakta olsa dolapların dışıda mat değil gibi onda da aynı problemi yaşayabilirsin
renklerini beğendim![]()
Alt dolaplar mat, üstler cam gibi bişi parlak
emetal kullanmayınca nasıl olcak kii![]()
Yeşil renk çok güzel bence. Ben ahşaptan pek hoşlanmadığım için belki onu da beyaz tercih ederdim, ama renk olarak resimdeki haliyle gayet uyumlu olmuş kanımca.
Benim mutfağımda parlak metal kulplar, var iz konusunda fazla sorun yaşamıyorum. Sadece,( ben halı kullanmadığım için sanırım) kulpların günde 1-2 kere tozunu alma ihtiyacı hissediyorum. Parlak dolaplar çizilmeye çok yatkın (benimkiler PVC=membran), belki çizilmeyen bir malzeme de vardır, onu bilemiyorum. Benim alt dolaplar parlak, karşıdan ışık almadığı sürece çizikler çok belli olmuyor. Ama siz üst dolapları parlak düşünüyormuşsunuz, onlar daha göze batabilir belki alt dolaplara nazaran. Bu konuyu bir araştırın isterseniz.
bence bordo yeşilden daha güzel.
köşe evye kullanıyorum ben de şeklen hoş durmasının yanında kullanımı da daha kolay...
ben çok memnunum :)
parlak olacağı kesinleşmiş galiba ama kayınvalidem parlak yaptırdı ve şu an çok pişman, parmak izi kalıveriyor diyor.
Öncelikle herkese fikrinden dolayı teşekkür ederim. Geldim karar aşamasına ve öncekilerle hiç alakası olmayan bişeye karar verdim :)
Model ve renk resimdeki gibi... Üst dolapların alttaki sıra buzlu cam olacak..
Sanırım en uzun soluklu sıkılmadan kullanabileceğim renkler bunlar...
nerden nereyyyeeeee
Eki Görüntüle 639504