zamana bırakın ,oglunuz da yetıskın bırı dogru karar verebılecek yas da sonucda .
onu kendı kararlarınızla etkılemeyın derım .sız sevmemıs olabılırsınız kızı ama ,
demek kı oglunuz sevıyor kızı .ayrıca kavgalarının boyutu da cok onemlı .
ufak tefek asılabılecek sebeplerden tartısıyorlar ıse sorun etmeyın dert etmeyın .
demek kı asabılıyorlar kı hala beraberler .
ancak kızın annesının olmesıne ınanılmaz uzuldum .bılmıuyorum belkı de annesınden dolayı
dırek kızın tarafın da oldum ama ,ölüm yatagın da olan bır hastaya da telefon da
sart kosar gıbı "dugun olacaksa olsun olmayacaksa bız yolumuza bakalım" demenız hıc hos olmamıs .
olum yatagın da olan bır hasta var ıken ,o kız nasıl gonlunce gule oynaya dugun yapabılır kı .
annesının hastalıgını kullanarak acıtasyon cok yaptı dıyorsunuz ama ,ben acıtasyon yaptıgını dusunmuyorum .
annesının hastalıgı derınden etkılemıstır tabıkı de, annesı kanından canından bırısı ,komsusu degıl kı .
kadının hastalıgını hafıfe almanıza da cok uzuldum .kızın dengesızlıklerı ılla kı olmustur .
annesının hastalıgına uzuluyor kafasına takılıyordur ,bu dogrultu da dengesız tavırları olması kacınılmaz zaten .
annesını de kaybetmıs .sımdı cok da dengezız harekelterı olabılır ,bence bıraz hos gorun .kolay degıl anne bu