• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu lütfen fikir verin cok kararsızım :((

kristal18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
20
0
86
İstanbul
herkese selam sonunda bende isteğime göre bi mutfak yaptırabılıcem yanlız cok kararsızım bir türlü karar veremıyorum tam 2 ay oldu mutfağım küçük dolayısıyla acık renk istiyorum ve sonunda bırkaç modeli gözüme kestırdım fakat sectıklerımın arasındada bi ikileme düştüm yardımcı olun lütfen görüşlerınızı beklıyorum teşekkürler $73e72add-1592-4075-acf8-3dab6c1c4ed7.webp

$zeytin mutfak.webp

$beyaz.webp

Eki Görüntüle 45633

Eklentiler

• $zeytinmut.webp
    $zeytinmut.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 105
  • $zeytin mutfak1.webp
    $zeytin mutfak1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 104
cnm bende şu an mutfak yaptırıyorum baştan bende altı zeytin üstü krem bir mutfak dıolabı yaptıracaktım bende çok ikileme düştüm beyaz mı iki renk altı koyu üstü açık renk mi diye ama sonunda bembeyaz mutfak da karar kıldım çok asil ve zarif duruyo tezgahımıda siyah yada gri olacak onda tam karar kılamadım mutfağım kısmetse Haziran ın ilk haftası gibi takılacak gerçekten karar vermek çok zor insan neyi görse onu beğeniyo sonrada o mu bu mu diye kafası karışıyo ama bence hep içinde kalan bir varsa onu yaptır ben iki renge karar verdiğim de hep beyaz mutfaklara bakıyordum içimdeneden kalsın ki yaptır beyaz dedim inşallah bende pişman olmam ama en azından istediğim ve çok sevdiğim bir renk rabbim yardımcın olsun işlerin rast gitsin

Canım,şu en alttaki resimdeki mürdümlü beyazlı olanı arkadaş yaptırdı,nefis oldu,herkes de çok bayıldı.Hem farklı,hem de üst beyaz gayet ferah durur.Ben bir de siyah tezgahlı olanı beğendim.Ama sularınız kireçliyse hiç siyah düşünme,kullanımı iyi olmuyormuş.Ne bileyim,mutfakta kahve tonları çok sıradan geliyor bana,tercih etmem bu yüzden.ınşallah gönlüne göre olur.

cnm bende şu an mutfak yaptırıyorum baştan bende altı zeytin üstü krem bir mutfak dıolabı yaptıracaktım bende çok ikileme düştüm beyaz mı iki renk altı koyu üstü açık renk mi diye ama sonunda bembeyaz mutfak da karar kıldım çok asil ve zarif duruyo tezgahımıda siyah yada gri olacak onda tam karar kılamadım mutfağım kısmetse Haziran ın ilk haftası gibi takılacak gerçekten karar vermek çok zor insan neyi görse onu beğeniyo sonrada o mu bu mu diye kafası karışıyo ama bence hep içinde kalan bir varsa onu yaptır ben iki renge karar verdiğim de hep beyaz mutfaklara bakıyordum içimdeneden kalsın ki yaptır beyaz dedim inşallah bende pişman olmam ama en azından istediğim ve çok sevdiğim bir renk rabbim yardımcın olsun işlerin rast gitsin

amin canım inşallah rast gıder benım asıl istediğim beyaz fakat temizliğinden korkuyorum acıkcası bıde sıyah granıtı sevmıyorum kahve tonları hosuma gıdıyor ve bu şekılde nasıl duracağını bılemıyorum bu nedenle zeytın kreme yöneldım daha cok senın mutfağında hayırlı olsun güle güle kullan inşallah a.s

Canım,şu en alttaki resimdeki mürdümlü beyazlı olanı arkadaş yaptırdı,nefis oldu,herkes de çok bayıldı.Hem farklı,hem de üst beyaz gayet ferah durur.Ben bir de siyah tezgahlı olanı beğendim.Ama sularınız kireçliyse hiç siyah düşünme,kullanımı iyi olmuyormuş.Ne bileyim,mutfakta kahve tonları çok sıradan geliyor bana,tercih etmem bu yüzden.İnşallah gönlüne göre olur.

sağol canım aslında mürdümü hiç beğenmem ama fotoda cok değişik duruyo hakkaten ayrıca sizinde bulduğunuz fotolar varsa beklerım cok kararsızım cok :1no2:

Selamlar bende mutfak dolabı yaptırcam alt kısmı kırmızı tezgah siyah üst dolab beyaz olcak inşallah aslında daha güzel resim vardı ama bunu bulabildim

arada ki taşlar da siyah beyaz ve kırmızı mutak masamda siyah ve kırmızı olcak inşallah

Back
X