• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen...

ilk koyduğunuz resiim katalogdan begendiğinizen çok da farklı olmasa bile bence tarz olarak baya bi farklılık var. ilk koyduğunuz sıradan ama katalogdaki daha modern. ben şu dolapların üzerine konan taç denen şeyi hiç sevmiyorum. ben onu yaptırmadım. herkes hatta marangoz bile şaşırdı olurmu öyle taçsız diye ama oluyor çok da güzel oluyor. diğeri basitleştiriyor. biraz geniş düüşnmek lazım

ben olsam beyaz dolaplara mürdüm yada kırmızı yaptırırdım renk gelsin diyeee. klasik mutfakları sevmiyorum ben. heleki kahve çok kötü geliyor banaa.

ilk koyduğunuz resiim katalogdan begendiğinizen çok da farklı olmasa bile bence tarz olarak baya bi farklılık var. ilk koyduğunuz sıradan ama katalogdaki daha modern. ben şu dolapların üzerine konan taç denen şeyi hiç sevmiyorum. ben onu yaptırmadım. herkes hatta marangoz bile şaşırdı olurmu öyle taçsız diye ama oluyor çok da güzel oluyor. diğeri basitleştiriyor. biraz geniş düüşnmek lazım

Aslında bende dolapçıya taçsız olsun dedim, ama taçsız hiç güzel durmaz olmaz taç yapalım deyince, iyi o zaman yapılsın dedim, acaba tekrar iptal mi ettirsem.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/592564-mutfagim.html burda benim mutfağım var gerçi üstleri çıkmamış başka bişey için konu açmıştım ama benim seçtiğim dolaplar maddi imkansızlıklarla benim modern bişeyler istememin birleşimi oldu. çalışmak zorumda olduğumuz usta bildiğiniz mahalle marangozu idi ufku geniş olmayan ne biliyossa herkese aynısını yapan biriydi. bana çok dedi öyle saçma olur diye. benim beğendiğim dolap modelleri çok pahalı idi kendim yaptıramadım. müteahhidin marangozu ile çalışmak zorundaydık. en uygun şekilde malesef böyle oldu benim. iyi ki dinlememmişim
size tavsiyem başkalarının dediklerine bakmayın, gönlünüzde aklınızda ne yakıştırıyorsanız onu yapın. herşey gönlünüze göre olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/592564-mutfagim.html burda benim mutfağım var gerçi üstleri çıkmamış başka bişey için konu açmıştım ama benim seçtiğim dolaplar maddi imkansızlıklarla benim modern bişeyler istememin birleşimi oldu. çalışmak zorumda olduğumuz usta bildiğiniz mahalle marangozu idi ufku geniş olmayan ne biliyossa herkese aynısını yapan biriydi. bana çok dedi öyle saçma olur diye. benim beğendiğim dolap modelleri çok pahalı idi kendim yaptıramadım. müteahhidin marangozu ile çalışmak zorundaydık. en uygun şekilde malesef böyle oldu benim. iyi ki dinlememmişim
size tavsiyem başkalarının dediklerine bakmayın, gönlünüzde aklınızda ne yakıştırıyorsanız onu yapın. herşey gönlünüze göre olsun

Sizinde mutfağınız çok güzel olmuş. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Bizde müteahhidin ustasına yaptırmak zorundayız, haklısınız imkan olsa başka mutfakçılara yaptırsak keşke. Bizde müteahhidin yaptığına ek falan yaptıracağız kendimiz. Usta taç olmazsa çok boş durur dedi ama bende taç istemiyorum.

Ben de bu şekilde yaptırıp,sonradan niçin daha açık renk tercih etmedim ki diye düşünenlerdenim..
Bu da hoş ama karartıyor mutfağı doğal olarak..

Son düzenleme:
Ben de bu şekilde yaptırıp,sonradan niçin daha açık renk tercih etmedim ki diye düşünenlerdenim..

Cok cok cok cok güzel mutfağın ama keşkede krem tonlarını da kullansaydın cidden koyu biraz ama cok güzel duruyor :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim :38:
Daha güzelleri senin olsun inşallah culyacım..

Bencede çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Benim mutfağım biraz küçük olduğu için koyu renk olmaz diye düşünüyorum.

Bencede çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Benim mutfağım biraz küçük olduğu için koyu renk olmaz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim :16:
Özellikle koyu renklerden hoşlanıyorsanız şayet alt bölümünü koyu,üst bölümü krem de tercih edebilirsiniz mesela..
Ben de o şekilde yaptırabilirdim ama geçti artık :ssz:

bence bembeyaz bir mutfak en en en güzeli 2yıl önce kırmızı yaptırdık baba evimdeki mutfağı şimdi inan ki sıkılıdık beyaz yaptırıp aksesuarlarla sıkıldıkça değiştirebilirsin canım cidden insan bi saatten sonra tamamen sadelik arıyor.

1mutfak_dolabi_bursa_s6ne7a.jpg
nettegörünce aklıma geldin eklemek istedim...

Arkadaşlar merhaba, bende mutfak yapım aşamasındayım da mutfak dolaplarımı örnekteki şekilde yaptırmaya karar vermiş gibiyim, bu şekilde abonozdan şerit geçmişler, birde çerçevesini abanoz yapmışlar ya değişik gibi geldi bana. Çok kararsızım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Sizce bu şekilde güzelmi, yoksa altlar abanoz üstler beyaz mı, yada sadece beyaz mı yaptırayım. Lütfen bir fikir verin. Birde eğer böyle yaptırırsam tezgah ne renk olmalı sizce, koyu kahvemi olsun, aslında krem rengi istiyorum ama bu dolaplara pek olmayacak gibi, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Eki Görüntüle 662007 Eki Görüntüle 662006

Arkadaşlar aslında anlatmak istediğim mutfağı 2. sayfada ekledim, katalogdan beğendiğim mutfak işte buydu. Sizce nasıl

bayan11 selam,

açıkçası ben bu halini pek beğenmedim..nasıl anlatsam bilemedim, hiç bütün gibi durmuyor, sanki kesik kesik bir görüntü..anlatamadım:/
2. sayfaya koyduğun fotoğrafa da baktım, o daha şık görünüyor.
tezgaha gelince, krem demişsin ama pek yakışmaz gibi geldi bana..daha zıt renkte birşey yaparsan, daha gözalıcı durur..
ama 2. resimdeki gibi koyarsan abanozları, orada mesela açık renk tezgah yapılmış, hiç te kötü görünmüyor..

benim merak ettiğim şu: ilk fotoğraftaki mutfak seninse ve eğer değişiklik yapmak istersen bu aşamadan sonra dolaplar nasıl değişecek..:44:

iki mutfak resmi de gayet güzel bence ama tezgahta koyu renge hayır..en güzel tezgahlar açık renk ve simli olanlar..koyu renkler kireç izi yapar hele de siyah..ben özellikle ilk sayfadaki mutfağı cok begendim kahve krem benim rengimdir zaten..

bayan11 selam,

açıkçası ben bu halini pek beğenmedim..nasıl anlatsam bilemedim, hiç bütün gibi durmuyor, sanki kesik kesik bir görüntü..anlatamadım:/
2. sayfaya koyduğun fotoğrafa da baktım, o daha şık görünüyor.
tezgaha gelince, krem demişsin ama pek yakışmaz gibi geldi bana..daha zıt renkte birşey yaparsan, daha gözalıcı durur..
ama 2. resimdeki gibi koyarsan abanozları, orada mesela açık renk tezgah yapılmış, hiç te kötü görünmüyor..

benim merak ettiğim şu: ilk fotoğraftaki mutfak seninse ve eğer değişiklik yapmak istersen bu aşamadan sonra dolaplar nasıl değişecek..:44:

merhaba, bu mutfaklardan hiçbirisi zaten benim mutfağım değil, biz daha renk konusunda kararımızı bildireceğiz. Benim katalogdan beğendiğim son koyduğum resim aslında, ilk resimlerdeki dolaplar dediğin gibi kesik kesik duruyor, zaten bende ustaya söyledim, son resimdeki gibi tek şerit olacak, mesela birinci çekmecede şerit olacak ama alttakiler beyaz olacak. Şerit tezgahın altında olduğu için tezgahın krem rengi olması çok kötü durmayacağını düşünüyorum. İlgin için çok teşekkürler.

iki mutfak resmi de gayet güzel bence ama tezgahta koyu renge hayır..en güzel tezgahlar açık renk ve simli olanlar..koyu renkler kireç izi yapar hele de siyah..ben özellikle ilk sayfadaki mutfağı cok begendim kahve krem benim rengimdir zaten..

Sağol canım. Evet bende koyu renk tezgah istemiyorum zaten.

Son düzenleme:
abanoz rengi bir ara çok meşhur oldu bende keza bütün evi abanoz yaptırdım ama şuanda pişmanım tek renk herşeyle kombin oluyor benim halılarım falan zaten kahve olduğu için ve fayansımda kremdi değiştirme olanağım yoktu krem abanoz yaptım yerinde olsam country tarzda beyaz eskitme porselen kulplu falan bi mutfak yaparım yani şimdi ki aklım olsa yine de sen bilirsin bi de abanoz lekeyi belli ediyor
:25:

Back
X