• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Yaşımdayım 1 Yılımın Boşa Gittiğini Düşünmeye Başladım Bana Bir Akıl Verin !

nagihanbastug

Temsilci
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
122
5
38
öncelikle başlığı okuyanlar belki içinden insanlar yıllarını harcadığı adamdan boşanıyor diye gecirebilir .... doğru ama yolun cok başındayken hemen çözüm bulmalıyım ....
Öncelikle Ablalarımdan Yani Yaşı benden büyük olanlardan bir fikir almak istiyorum çnkü hayat tecrübesi ve olgunlaşmış insanlar her zaman bana daha mantıklı yollar gösteriyor ancak bu ilişki konusunda yakınımda anlatabileceğim kimse yok bende kadınlar klübü ablalarım ve arkadaşlarım beni dinler derdime bir çare bulurum umudu ile bu konuyu acmaya karar verdim :/
şimdi konuyu anlatmıya başlıyayım öncelikle olayın baslangıcına dönüyorum yıl 2012 haziran 22 henüz 19 yasıma gireli 1 ay olmuştu ... lise dönemimde filan hiç erkek arkadşım olmadı yanii sevgilim olsun filan diye düşünmedim hep ciddiyeti esas aldım ayrıca 2012 mart ayında kapanmıştım kndimi genc kız gibi hissetmeye yeni başlamıştım ve oklm bttğinden dolayı artık kendime bir yol arkadası ihtiyacı hissediyo gibiydim ...
bir akrabamızın nikahına gttim orada okldan arkdşım aynı zmnda akrabam olan 2-3 arkdşımı gördüm bi kenarda sohbet ediyorduk düğüne glenlerden bi erkekle 1-2 defa bakışmıştık :/ sonra o cocuk gelip bize adres sorma bahnesiyle sohbet etmeye calıştı tam o an babam adımla seslenerek bni cağırdı ... biz oradan ayrıldık 2 gün sonra bu arkdş beni facebookdan soydımı öğrenmiş ve eklemiş bnmde misafirlerimiz oldğundan uygun vaktim olmadı 1-2 gün aksadı acıp kimmiş flan bakamadım neyse sonra kim oldğunu filan öğrendim bni bulmuş eklemiş fakat direk konuya girmedi biz msjla facebookla konusmaya tnışmaya başladık ama blşmadık bn arkdşlarımla gezerken o beni görüyo ama ynıma glmiyo filan basta cekingen oldğunu sandım baktım konusyoruz ama benimle ne aşk yolunda ne arkdşlık yolunda ilerlemek için 1 adım atmıyo bnde hiç bi acıklama ypmadan sildim nu o ara yurt dşına cıktı gdeceğini biliyordum ve baya bi zmn ben üzüldüm ağladım nedense ona ümit bağlamıştım bni sevdiğini sanmıştım oysaki 1 defalık bi an grdüğüm net yznü htrlamadığım bi kmse ( fotoğraf hariç )
ben bu sırada belki depresyona grdim yani üzüldüm ilk tnışmam hayatıma giren ilk erkek ve hayal kırıklığı ... birgün sabah namazına uyndım tam yatıcakken msj geldi bana ve msjda BENİ BENDEN HABERSİZ TERK Mİ ETTİN :/ yazıyodu ... bn sinirle numrasını flan silmiştim ama o oldğunu anladım kmsiniz dedim neyse kendini tanıttı ve ben yurt dışına cıktğm için arymadım seni dedi uykum var bana acıklama ypmana gerek yok sonucta arkdaş bile değiliz dedim attığı majlara cvp vermedima ma aradı actım beni rahat bırak dedim bnden 5-6 yaş büyük zaten bana olanı biteni anlattı birbirimizden hber almaıyo oldğmuz süreç 2 hafta filandı knsmaya bi küs bi barısık dvm ettik sebep hep aynıydı konuyu bi trlü açmadı artık tmamen haytımdan cıkardğmda bni aradı eyüpteyim gel yok gelemem vs filan derken annemde konuyu biliyodu az cok gönderdi bni ogün izinliydim ve hemen gittim bn onun önünden gectim ve tnımadım onu aslında bu kişiyide önceden hiç önemsememiştim ....buluşmamız cok güzel geçti eğlenceliydi cok heycanlıydı ve yolları bile karıştırdı :D hersey iydi iy bi blşma gercekleştirdik bni evime kadar bıraktı tam 5 saati dolu dolu gcrdik ve bnde cok heycanlandığımı hatrlıyorum artık istediğim olmuştu :D sevgiliydik braz zaman gectkden sonra biz 1-2 konudan dolayı tartıştık asırı kıskanclık gibi ve ben ayrıldım sonra barştık ve güzelce knsrken öyleki bn hr dk msj atma işini aksatma die anlayşlıydım ona yani hiç bunaltmadım bazı byklerimden 1-2 takdikde aldım bigün msj attım iletilmedi faceyi açtım acıktı nerdesin dedim yazmadı faceden cıktı aradım aradığınız num kullanılmmaaktadır diodu sinirimden ne yapsam bilemedim ve faceden sildim en son konusmamız mayıs ayında oldu anlıycağınız cocuk piyasada yok yani bana ulaşmadı bir daha hiç ve ben engelledim başka hesaplardan bakıyorum hayatına devam ediyo gibi görünüyo :/ sizce benimle oyun mu oynadı yada ben bi yanlış mı yaptım 1 senem boşamı gitti yada yada yine bana ulaşırsa ne diyeceğim ne yapacığım bilmiyorum :( bana yardım edin :(

Son cümlelerin çok içi içe olmuş sesli harfleri kullanmamışsın anlamakta zorlandım 2 kez okumak zorunda kaldım canım ilk bi bunu söyleyim dedim.
İkincisi de nebiliym 1 sene geçmiş yani hala birbirnize bu kdr uzak davranmanız garibime gitti normalde dha samimi olmanız gerekirdi ilk başlarda sende hiç olmaaycak şeylerden ayrılmışsın sürekli ayrıl barış da pek iyi olmaz .
Bence arkadaşlarından tanıdğın varsa onları ara onlara sor evini bilmiyor musun evine git ulaşmaya çalış devam et .

canım çok karışıkmış ya :( sen ona ulaşmak için çabala biraz daha sonuçta 1 sene bu yabana atılcak bir süre değil ama ayazın dediği gibi fazla uzak kalmışsınız neyse seni bir daha ararsa yapman gereken şey neden böyle yaptın diye düzgün bir dille sor cevap seni tatmin ediyosa ilişkine kaldıgı yerden devam edersin o senin içinin rahatlığına kalmış. Ama acıkcası ben arayacağını düşünmüyorum. Neden böyle yaptı hiçbir fikir yürütemiyorum çünkü çok ani olmuş.en azından sana bir şeyler söyleyipte bitirebilirdi. Onu ilk gördüğünde ilk ulaştığında BENİ BENDEN HABERSİZ TERK Mİ ETTİN :/ de bu cümleyi unuttuğunu sanmıyorum :/ eğer ulaşamazsanda yoluna devam etmekten baska çaren yok onun yokluğuna alışcaksın.ilkleri unutmak kolay değildir ama anlattığın kadarıyla çok fazla hatıranız yok o yüzden biraz şanslısın umarım her şey gönlünce olur canmmm

Ben mi yanlis anladim, sen mi yanlis anlattin anlamadim ama kusurum olursa affola..
1 senedir bir beraberlik yokmus anladigim kadariyla. Kopuk kopuk konusmalar olmus ara ara.
Yurt disina gitmis aramamis, konusmamissiniz, en son mayis ayinda konusmussunuz.
Benim anladigim sanaldan bi dalga gecme olmus.
Siz o yurt disina gidince onu terk etmissiniz (beraber bile degilken nasil oluyorsa..), o da gelip sizden ocunu almis. Bir gun gorusup bu defa o terk etmis gibi gorunuyor.

Mayis ayindan beri konusmadiginiz kisiyle beraber oldugunuza nasil inanirsiniz? Basliga cevap vermek gerekirse, bir senedir bu kisiye umut baglayarak bosa zaman harcamissiniz, evet. Bariz bi beraberlik yok ortada.

Son cümlelerin çok içi içe olmuş sesli harfleri kullanmamışsın anlamakta zorlandım 2 kez okumak zorunda kaldım canım ilk bi bunu söyleyim dedim.
İkincisi de nebiliym 1 sene geçmiş yani hala birbirnize bu kdr uzak davranmanız garibime gitti normalde dha samimi olmanız gerekirdi ilk başlarda sende hiç olmaaycak şeylerden ayrılmışsın sürekli ayrıl barış da pek iyi olmaz .
Bence arkadaşlarından tanıdğın varsa onları ara onlara sor evini bilmiyor musun evine git ulaşmaya çalış devam et .
ortak bir arkdşımdan hberini aldım bugün ve annesinin rahim kanseri oldğunu telefonunu caldrdığını öğrendim 2mizinde arkadası sevdiğim ve gvndiğim bii kişidir ... tlfnunu cldrmş hattını kpttrmış :( bende triplere grdim aramadım onu duydum ki bnm için cok naz yapıyo insan öldün mü die bi bakar sanada sormuyo demiş arkdşımıza :( utandım yani ne yapsam bilmiyorum

Ben mi yanlis anladim, sen mi yanlis anlattin anlamadim ama kusurum olursa affola..
1 senedir bir beraberlik yokmus anladigim kadariyla. Kopuk kopuk konusmalar olmus ara ara.
Yurt disina gitmis aramamis, konusmamissiniz, en son mayis ayinda konusmussunuz.
Benim anladigim sanaldan bi dalga gecme olmus.
Siz o yurt disina gidince onu terk etmissiniz (beraber bile degilken nasil oluyorsa..), o da gelip sizden ocunu almis. Bir gun gorusup bu defa o terk etmis gibi gorunuyor.

Mayis ayindan beri konusmadiginiz kisiyle beraber oldugunuza nasil inanirsiniz? Basliga cevap vermek gerekirse, bir senedir bu kisiye umut baglayarak bosa zaman harcamissiniz, evet. Bariz bi beraberlik yok ortada.

yrumunuz için tşk. ederim

ortak bir arkdşımdan hberini aldım bugün ve annesinin rahim kanseri oldğunu telefonunu caldrdığını öğrendim 2mizinde arkadası sevdiğim ve gvndiğim bii kişidir ... tlfnunu cldrmş hattını kpttrmış :( bende triplere grdim aramadım onu duydum ki bnm için cok naz yapıyo insan öldün mü die bi bakar sanada sormuyo demiş arkdşımıza :( utandım yani ne yapsam bilmiyorum

telefonunu kapattırmış da facebooktan niye sen yazdığın halde yazmamış peki,ulaşmak isteyen ulaşırdı her türlü, bahanesi olmuş bence.

canım çok karışıkmış ya :( sen ona ulaşmak için çabala biraz daha sonuçta 1 sene bu yabana atılcak bir süre değil ama ayazın dediği gibi fazla uzak kalmışsınız neyse seni bir daha ararsa yapman gereken şey neden böyle yaptın diye düzgün bir dille sor cevap seni tatmin ediyosa ilişkine kaldıgı yerden devam edersin o senin içinin rahatlığına kalmış. Ama acıkcası ben arayacağını düşünmüyorum. Neden böyle yaptı hiçbir fikir yürütemiyorum çünkü çok ani olmuş.en azından sana bir şeyler söyleyipte bitirebilirdi. Onu ilk gördüğünde ilk ulaştığında BENİ BENDEN HABERSİZ TERK Mİ ETTİN :/ de bu cümleyi unuttuğunu sanmıyorum :/ eğer ulaşamazsanda yoluna devam etmekten baska çaren yok onun yokluğuna alışcaksın.ilkleri unutmak kolay değildir ama anlattığın kadarıyla çok fazla hatıranız yok o yüzden biraz şanslısın umarım her şey gönlünce olur canmmm

bi arkadasımızdan hberni aldım annesi hastalanmış ağır drmdaymş o arada tlfnunu kaybetmiş filan cok üzüldüm bnm içinde armdğmdan dolayı tpkiliymiş ama bn armdysam sen ara sen nie armdın diede düşünyrm :/

Tamam da böyle saçmalık olmaz ki kimse dayanamaz ya asla o kadar zaman bu durumda bile tribini atsa bile sana atar sana heer türlü ulaşır birinin telini rica edip bir kere olsun arar .. gerçekten çok garip davranışları var .. düşndürücü..

Tamam da böyle saçmalık olmaz ki kimse dayanamaz ya asla o kadar zaman bu durumda bile tribini atsa bile sana atar sana heer türlü ulaşır birinin telini rica edip bir kere olsun arar .. gerçekten çok garip davranışları var .. düşndürücü..

tepkisiz kalmayı düşünüyorum ben acıkcası

bi arkadasımızdan hberni aldım annesi hastalanmış ağır drmdaymş o arada tlfnunu kaybetmiş filan cok üzüldüm bnm içinde armdğmdan dolayı tpkiliymiş ama bn armdysam sen ara sen nie armdın diede düşünyrm :/

bence o kendini haklı çıkarmak için sucu senin üstüne atmaya çalışıyo. tamam yanında ol bu zor gününde ama tepkinide belli et bence

bence o kendini haklı çıkarmak için sucu senin üstüne atmaya çalışıyo. tamam yanında ol bu zor gününde ama tepkinide belli et bence

bn kuranımı okur duamı eder kadına hediye edrm rabbim sfa versin die dua edrm ama ynında olmam asla ne hali varsa görsün hatta artık oda sürünsün ben cok üzüldüm sıra onda cok sağol gizem tşk.ler yrmn için :D

vay kadınlar klübü yaramış baya değişmişsin kısa sürede :) sevindim bu haline :D
sanırım kadın dayanışması ve arkadaşların söyledikleri beni kendime getirdi artık üzülmycem ya banane iyim böyle dünde cok dşndüm bugün dyduklarımda cocuk oyncağı gibi geldi artık uzatmam hiç 1 yılda bşımın gzmn sadakası olsun o kndi derdine yansın ne diyeyim

sanırım kadın dayanışması ve arkadaşların söyledikleri beni kendime getirdi artık üzülmycem ya banane iyim böyle dünde cok dşndüm bugün dyduklarımda cocuk oyncağı gibi geldi artık uzatmam hiç 1 yılda bşımın gzmn sadakası olsun o kndi derdine yansın ne diyeyim

tebrik ederim nagihancım kısa sürede doğruyu anlayıp bunu uygulaman gerçekten çok büyük bi başarı ben bunu yapamazdım yürekten tebrik ediyorum :)

Ben aranızda doğru düzgün bir ilişki göremedim canım. bu ilişki değil, 1 yılın da boşa gitmiş değil. Telefon çaldırılınca hat kapatılmaz. İptal edilir 20 TL verirsin yenisi çıkar. bu adamın işi gücü yok mu, benden büyük demişsin hiç mi telefon lazım olmuyormuş? Arayanı soranı yok mu? Yurtdışına ne için gitmiş. Çok gizemli bi adammış valla..

Sen kendin kafanda büyütmüşsün bir şeyleri, çok fazla ümit bağlamışsın. Duygu sömürülerine de kanma. Annesi rahim kanseri olmuşmuş. Kesin rahminde miyom falan vardır da ameliyata girmiştir. Bu şimdi sana sömürü yapmak için kanser diye büyütüyodur olayı. Öyleyse de geçmiş olsun. Burda sor bakalım kızlara hangisinin sevgilisi annesi hasta diye aramayı sormayı keser. Sen bu herife hiç üzülme. İnsan telefonunu kaybedince panik olur sevgilime nasıl ulaşıcam beni merak eder diye. İlk seni araryıp haber vermesi lazımdı telefonumu kaybettm beni merak etme diye.

Facebookta online görüp yazdığında kesin seni chatte falan engellemiştir bu çıkmamıştı. Hiçbir şeyin boşa gitmemiş tekrar söylüyorum. Okuyo musun çalışıyo musun bilmiyorum ama işine gücüne yoğunlaş, otur kitap oku. O adamdan bişey olmaz

Bir de sesli harfleri atlayarak yazma çok zor anlaşılıyor.

Ben aranızda doğru düzgün bir ilişki göremedim canım. bu ilişki değil, 1 yılın da boşa gitmiş değil. Telefon çaldırılınca hat kapatılmaz. İptal edilir 20 TL verirsin yenisi çıkar. bu adamın işi gücü yok mu, benden büyük demişsin hiç mi telefon lazım olmuyormuş? Arayanı soranı yok mu? Yurtdışına ne için gitmiş. Çok gizemli bi adammış valla..

Sen kendin kafanda büyütmüşsün bir şeyleri, çok fazla ümit bağlamışsın. Duygu sömürülerine de kanma. Annesi rahim kanseri olmuşmuş. Kesin rahminde miyom falan vardır da ameliyata girmiştir. Bu şimdi sana sömürü yapmak için kanser diye büyütüyodur olayı. Öyleyse de geçmiş olsun. Burda sor bakalım kızlara hangisinin sevgilisi annesi hasta diye aramayı sormayı keser. Sen bu herife hiç üzülme. İnsan telefonunu kaybedince panik olur sevgilime nasıl ulaşıcam beni merak eder diye. İlk seni araryıp haber vermesi lazımdı telefonumu kaybettm beni merak etme diye.

Facebookta online görüp yazdığında kesin seni chatte falan engellemiştir bu çıkmamıştı. Hiçbir şeyin boşa gitmemiş tekrar söylüyorum. Okuyo musun çalışıyo musun bilmiyorum ama işine gücüne yoğunlaş, otur kitap oku. O adamdan bişey olmaz

Bir de sesli harfleri atlayarak yazma çok zor anlaşılıyor.
evet haklısınız dikkat edeceğim şu harfler cok sıkıntı oluyo zaten

Back
X