lütfen fikir verebilirmisiniz?

bunu çok beğendim canım yaa aklımda olcak valla benmde belki bi ara yaparım

hımm çok hoş fikirler canım ama lisanslı sweatshirt için biraz geç olmadı mı malum çarşamba buluşuyoruz da:26: ama diğerleri aklımda çok teşekkürler

aa bu süper bi fikir ebrucum ya bunu yapabilirim bak orjinal ve etkileyici olur

Son düzenleme:
Ben galiba çok odunum. Aklıma hiçbir şey gelmedi. Ama şöyle söyleyim, benim eskisevgilim, bilekliği kopmuştu bana sarılırken, al dedi senin olsun. Kopan bilekliği aldım. Ve sonra aynı hafta içinde aklıma geldi, gittim yerine yenisini aldım. Ve hep bileğindeydi. Sürekli üstünde taşıyacağı bir şeyler alabilirsin yani. Eğer takıyorsa.​

leonelacaım fikrin için çok teşekkürler ama bizimkinin bişeyler takma huyu yoktur malesef yoksa buda tercihlerim içerisinde olurdu mutlaka güzel fikirlerin olursa paylaşmanı isterim

bence ekstra birsey almana gerek yok yani dogun gunu degil birsey degil zaten begenip almissin kupayi icine guzel bir not yaz yeter...

Kitap okumayı seviyosa egddr,beraber çekilmiş resimlerinizden kitap ayracı yapabilirsin kendin yarında kırtasiyeden bi pvc yaptırirsın onu çok güzel olur.Buda küçük ama tatlı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…