- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
ikinci ve üçüncü çok hoş bi hediye canım ama . ilki orjinal olduğunda çok pahalı bence malesef yani ölesine birgün alınması için pahalı yoksa sevgililer günü yıldönümü doğum gününde falan alınabilinr bence
Canım kutu yapmak istiyormuşsun onu yazdığını görmedim. Şöyle yap o zaman; sandık gibi kutular var ya onlardan bir tane al. İçine kalpli şekerlerden koy, nazar boncuğu koy, yine ikinizin başharflerinden oluşan anahtarlıktan koy, içine çiçek parçacıkları at. Ufak kağıtlara, içinden geçen şeyleri yazıp koy, ikiniz için bir slayt hazırlayabilirsin resimler ve müzik eşliğinde, onu cd ye çekip kutuya koyabilirsin. Kutunun tam kapak kısmının iç tarafına , açılınca görsün diye ikinizin resmini yapıştır. Aklıma gelenler bunlar canım.
Bunları aşkım bana yapmıştı
Para sıkıntın var mı bilmiyorum canım ama yine tuttuğu takımın lisanslı bir sweatshirt ünü alabilirsin. Hem bu aylarda da rahatça kullanabilir. İnan erkekler böyle şeylere bayılıyorOnun dışında basit ama hoşuna gidebilecek bir şey de yatağının baş ucundaki komidin de duran bir çerçeve de ikinizin resmi olur Ayrıca ikinizin isimlerinizin başharflerinden anahtarlık hediye edebilirsin canım, çok hoş olur..
bunu mutlaka yapacağım canım yarın kartları alayımçok teşekkürler
Canım kutu yapmak istiyormuşsun onu yazdığını görmedim. Şöyle yap o zaman; sandık gibi kutular var ya onlardan bir tane al. İçine kalpli şekerlerden koy, nazar boncuğu koy, yine ikinizin başharflerinden oluşan anahtarlıktan koy, içine çiçek parçacıkları at. Ufak kağıtlara, içinden geçen şeyleri yazıp koy, ikiniz için bir slayt hazırlayabilirsin resimler ve müzik eşliğinde, onu cd ye çekip kutuya koyabilirsin. Kutunun tam kapak kısmının iç tarafına , açılınca görsün diye ikinizin resmini yapıştır. Aklıma gelenler bunlar canım.
Bunları aşkım bana yapmıştı
rica ederim canım yarınınız çok güzel geçer inş
bunu çok beğendim canım yaa aklımda olcak valla benmde belki bi ara yaparım
aa bu süper bi fikir ebrucum yabunu yapabilirim bak orjinal ve etkielyici olur
Ben galiba çok odunum. Aklıma hiçbir şey gelmedi. Ama şöyle söyleyim, benim eskisevgilim, bilekliği kopmuştu bana sarılırken, al dedi senin olsun. Kopan bilekliği aldım. Ve sonra aynı hafta içinde aklıma geldi, gittim yerine yenisini aldım. Ve hep bileğindeydi. Sürekli üstünde taşıyacağı bir şeyler alabilirsin yani. Eğer takıyorsa.
:111:bizden geçti artık..
aaa niye öyle olsun aşk tazeletir böyle minik sürprizler sizde yapın bence
bence ekstra birsey almana gerek yok yani dogun gunu degil birsey degil zaten begenip almissin kupayi icine guzel bir not yaz yeter...
şaka şaka...
daha c.tesi bir şal aldım eşime..henüz veremedim..
iş için şehir dışında ,gelince bayaa bi hasretlekabul eder hediyeyi..
oda çok sade olmaz mı twiti
neden olsun ki sen o kupayi gormesen yine hediye alacakmiydin hayir sen zaten supriz olarak kupayi vereceksin ekstra hediyeye gerek yok...
hani vereceğim kutuyu süslesem felan mesela ben öyle düşünüyorum güzel sözlerle
Kitap okumayı seviyosa egddr,beraber çekilmiş resimlerinizden kitap ayracı yapabilirsin kendin yarında kırtasiyeden bi pvc yaptırirsın onu çok güzel olur.Buda küçük ama tatlı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?