lütfen fikir verebilirmisiniz?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar direk konuya giriş yapıyorum ben bugün gezinirken mağazanın birinde sevgilimin tuttuğu takımın lisanslı kupa bardağını gördüm hemen aldım çarşamba günü buluşacağız kısmetse o zaman vermek istiyorum.. ufak bir hediye ama içimden geldi yalnız onu tek başına vermek istemiyorum yanında alternatif birşeyler daha koymak istiyorum ne yapabilirim sizce 1 günüm kaldı bu kısa süreç içerisinde yapabileceğim şeyler konusunda hepinizden fikir bekliyorum

aslında illa birşey alman gerekmez zaten almışsın,bence onun yanında daha anlamlı olan birşey yapabilirsin.
mesela mektup yazabilirsin,kartpostal alıp üstüne birşeyler yazarsın ne bileyim aklıma bunlar geldi
renkli kağıtlar alıp üzerlerine sevdiği sözcükleri yazıp güzel bir kutuya koyup verebilirsin

Son düzenleme:
canım varya durduk yere yapılan bu küçük hoş sürprizler aşka öyle iyi geliyoki anlatamam. bende aniden hediye alırım genelde işe yarar şeyler olsun isterim ne biliym bi gömlek bi tişört bi badi falan kışsa bi atkı yürüyerek gidip geliyosa bi şemsiye bunlar çok güzel şeyler

tatlım istediğim alternatifler arasında bu tür fikirlerde vardı işte çok teşekkür ederim

aynı fikirdeyiz canımbende hediye vermeyi çok severim hele ki bu sevgili olunca daha bi güzel oluyo

Arabası varsa aynı lisanslı üründen araba için bayrak tarzı bişi alabilirsin. Benm sıkca basvurduğum bir yöntemdir Lisanslı ürünler fanatikler için bulunmaz bir nimet Eşimin dolabı lisanslı hediye kaynıo

aa örnek bi resm eklesene canım nasıl bişey oldğnu anlayamadım benmkinin arabası var da belki bende alırım dediğini

evet arabası var ama bayrak dışında daha sıradışı bişeyler olsa buda süper bi fikir

aa örnek bi resm eklesene canım nasıl bişey oldğnu anlayamadım benmkinin arabası var da belki bende alırım dediğini

Bu flamanın ucunda hani cama yapışan vamtuz(ismi gelmedi aklıma) gibi şeylerden var, arka cama yapışıyo.

canım bence bu yapışkan kağıtlar varya onların kalp şekilli olanlarıyla süsle kutuyu üstlerine sevgi kelimeleri yaz. içinede çok güzel bi sevgi cümleleriyle doldurulmuş bi kart koy

Para sıkıntın var mı bilmiyorum canım ama yine tuttuğu takımın lisanslı bir sweatshirt ünü alabilirsin. Hem bu aylarda da rahatça kullanabilir. İnan erkekler böyle şeylere bayılıyor Onun dışında basit ama hoşuna gidebilecek bir şey de yatağının baş ucundaki komidin de duran bir çerçeve de ikinizin resmi olur Ayrıca ikinizin isimlerinizin başharflerinden anahtarlık hediye edebilirsin canım, çok hoş olur..

ikinci ve üçüncü çok hoş bi hediye canım ama . ilki orjinal olduğunda çok pahalı bence malesef yani ölesine birgün alınması için pahalı yoksa sevgililer günü yıldönümü doğum gününde falan alınabilinr bence

Canım kutu yapmak istiyormuşsun onu yazdığını görmedim. Şöyle yap o zaman; sandık gibi kutular var ya onlardan bir tane al. İçine kalpli şekerlerden koy, nazar boncuğu koy, yine ikinizin başharflerinden oluşan anahtarlıktan koy, içine çiçek parçacıkları at. Ufak kağıtlara, içinden geçen şeyleri yazıp koy, ikiniz için bir slayt hazırlayabilirsin resimler ve müzik eşliğinde, onu cd ye çekip kutuya koyabilirsin. Kutunun tam kapak kısmının iç tarafına , açılınca görsün diye ikinizin resmini yapıştır. Aklıma gelenler bunlar canım.

Bunları aşkım bana yapmıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…