Ayy inş çok çabalıyorum umarım beceririm bendeSaygi duymak ayri birsey kendini ezdirmek ayri birsey , ozguveni yuksek , bilincli , kurallara uyan , saygili cocuklar yetistirmek sizin elinizde
Oglum icin tum ogretmenleri cok saygili cok efendi ama cok konusuyor , cok itiraz ediyor , herseyi sorguluyor derler :) tum ogretmenleride cok sever onu , zor birsey degil inanin obur turlusunden daha kolay saygili ve kendine guvenen birey yetistirmek
Bilmediğimden soruyorum güvenli değil derken okul öncesi lavabo ve tuvaletleri öğrencilere göre yapılıyor üç okulda çalıştı kardeşim üçü de öyleydi
Genel olarak bunun için ayrı bir yardımcı oluyor okulda zaten. O yoksa da öğretmen sınıftan ayrılamaz. Çünkü küçük çocukların dakikada bir tuvaleti geliyor hepsine eşlik etmeye kalksa mümkün değil.
Bi sure once tuvalete yalniz giden bir cocugun ustune lavabo dustugu icin cocuk ölmüstü , ogretmen gidemez ama bunun icin yardimcilar olmali ve onlar eslik etmeli cocugaogretmen elbette eslik etmeyebilir ama dediginiz gibi yaninda bi yardimci olmali. tuvaletler cocuklara gore de olsa tuvalet hassas bi konu. tuvaletin temiz birakildigindan cocugun elini yikadigindan emin olunmali. inanin bunu hic onemsemeyen ogretmeyen veliler var. bunu okulda kontrol etmezlerse hepimizin cocuklari icin risk.
bi diger mesele de tuvaletler kaygan zeminler yalniz giden cocuk orda kayip dusse sesini duyurana kadar hersey olabilir Allah korusun.
Çocukları teslim alıp sonıfına götüren bir abla var oda sürekli koridorda çocukları takipte ama bahsedilen çocukla tuvalete girain altını temizlesin çamaşırı kirli eve gelmesin muhabbetiBi sure once tuvalete yalniz giden bir cocugun ustune lavabo dustugu icin cocuk ölmüstü , ogretmen gidemez ama bunun icin yardimcilar olmali ve onlar eslik etmeli cocuga
Çok haklisiniz uyum haftasının ilk gününde ders programı soran veli gördü bı gözlerMerhaba bu gün okul öncesi kızımın okul toplantısına katıldım özel okul devlet okulu ayırımına gerek duymasamda yine de belirteyim bir devlet okulu annelerin beklenti istek ve tavızları çok rahatsız ediciydi inanın iki saat beynim yandı
Toplu biz toplantı olmasına rağmen şikayetlerle açıldı ve bütün öğretmenler gerildi şikayetlerimizi özel olarak görüşsek kimseyi kırmadan başkalarını oyalamadan daha çabuk sonuca ulaşırız, kırtasiye malzemelerindenntıtun beslenme listesine kadar herkesin bir yorum yapması çok itici bir bayan seneye işk okula başlayacak olan çocuğunun özbakım ihtiyacını öğretmenden bekliyor 20 çocuğu sınıfta yanlız bırakıp çocuğuyla tuvalete gitsin istiyor bu eğitimi okuş başlamadan tamamlamamız gerekirdi sayın anneler evet evlat bambaşka ama sadece bizim evladımız yok ki her çocuğun her annenin bekentisi var ama öncr biz bi üstümüze düşeni yapalım çözülmeyen sorunlarda insanları boğmadan ısrarcı olmadan bir ortak yol bulmaya çalışalım toplumda konuşuluyors bireysel yaklaşmayalım insanlar eskiden çekinirdi konuşmaya bi şey sormaya oda fazlaydı ama bu kadar herkesin bir fikir beyan edip diretmeside fazla öğretmenler kadar yoruldum başım ağrıyor nasıl bencilleşmiş bir toplum olduk biz böyle
Maalesef öğretmen bakmayınca çocuk okuldan çıkıp gidebiliyor bile ve sayın öğretmenden bundan haberdar bile olmuyorOğlumun bugün tuvalete girmesine engel olan arkadaşlarıyla arasında kavga çıkmış bakmayınca böyle şeylerde oluyor maalesef
Bir gün öncede bahçede unutmuşlar zaten sonradan farketmişlerMaalesef öğretmen bakmayınca çocuk okuldan çıkıp gidebiliyor bile ve sayın öğretmenden bundan haberdar bile olmuyor
Paylaşın arkadaşım resimlerini ne yiyor çocuğu görsün.O yaş çocuğunun tuvalete yalnız gitmesi özbakım açısından değil de güvenlik açısından pek uygun bir durum değil.
Evet özellikle okul öncesi velilerinde tuhaf istekler olabiliyor. Çalıştığım özel kurumun anaokulu toplantılarında her sene ayrı bir şok yaşıyorum.
- Her hafta listede mutlaka fıstık olsun, bizimki çok sever.
- Hocam kahvaltı saatini 9.30a alsak; uyanamıyor.
-Neden keçi sütü değil?
-Yemekler piştikten sonra resimlerini paylaşamaz mısınız?
Seninkini bahçede unutmuşlar benim ki çıkıp gitmiş haberleri yokBir gün öncede bahçede unutmuşlar zaten sonradan farketmişler
Sende öğretmensin işte insanın nasıl aklı almıyor görüyoruz cnm . Benimkide çıkıp gidebilirdi bunun düşüncesiyle bile uyuyamıyorumSeninkini bahçede unutmuşlar benim ki çıkıp gitmiş haberleri yok
Yok yok ben en büyük eşekliği herkesi kendim gibi zannederek yaptımSende öğretmensin işte insanın nasıl aklı almıyor görüyoruz cnm . Benimkide çıkıp gidebilirdi bunun düşüncesiyle bile uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?