Dudak Makyajı lütfen çok önemli benim için !! yardım edin.. !

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

nurcan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
35
0
merhaba! ben çok acayip ama sonuçta birşeyi çok takıyorum.. dolgun dudaklarım olsun istiyorum adriana limanın ki gibi çok güzel dudakları var işin garip kısmı benim kardeşiminde onunkine benzemesi !! şöyle anlatayım .. kardeşim erkek ve 14 yaşında hepi topu 2 sene içerisinde çok zayıfladı , kemikleri güçlendi , boyu uzadı tamam erkek çocuğu ama annem babamdan da uzun oldu .. dudakları normaldi şuan benimki gibi ama çocuğunkiler tam istediğim gibi oldu tam tamına bu nasıl oldu bendede olurmu nasıl olur sizce yani dudak nasıl oluşuyor ne yedi bu çocuk ne yaptıda böyle oldu ? birde küçükken bisikletten düştü üst dudağıyla burnunun arasında çok küçük bir dikiş var pek onun etki ettiğini sanmıyorum çünkü çerçevesi ve üzerine dolgunluğu büyüklüğü var nasıl olur o halden o hale gelir ?? lütfen çokkkk ama çoook önemli !!

Son düzenleme:
:44: botox yaptırırsın ama çok çirkin duruyo güzel yapılmazsa.

kendiliğinden dudak dolgunlaşmaz, sanmam

yaşın kaç acaba küçüksen biraz biyiyince dolgu yaptırırsın bukadar ne takıyosun

Bende başlığı görünce önemli bişey sandim.dert yok kendine dert mi arıyorsun.allah sagliginı bozmasın.dert verip derman artmasın

Allah başka dert vermesin ne diyelim... bence bi süre botox düşünür sonra vazgeçip vücudunda beğendiğin diğer bir yerinle meşgul olmaya başlar kendini avutursun.
Her insanın yüzü karakteristiktir. kendini olduğun gibi, doğal halinle kabul edip sevmelisin bence...
Çok mu öğüt oldu?Yine de sen bilirsin.Psikolojini etkiler düzeydeyse estetiğe başvurabilirsin.pek hoş değil gerçi ama...

ben daha 16 yaşıma aralıkta girdim .. botoks hayır o yolu büyük konuşmak istemem am yani asla seçmem .. :/ şu dolgunlaştırıcı parlatıcılar , maskeler , hareketle , kolajen hapı vs. işe yarar mı?

Eh be nurcancım eh be ...
Benim için çok önemli lütfen yardım yazınca ben de çok çok mühim sandım geldim
Bu muydu derdin be ablam :44:
16 yaşındasın ve dolgun dudaklara sahip olmak istiyorsun.
Öteki konuna da baktım.Çok ağır bir makyaj için öneri istemişsin.
Orda da yazdım burda da yazayım.
16 yaşa o ağır makyaj gitmez ve yapmacık durur .Seni kadınsı gösterir.Yaşına gitmez.
Dolgun dudaklar olayını da çok takma derim.
Herkese yakışmıyor.Dolgu dudaklar felan şabanak belli oluyor ben yapmayım diye.

insan her yaş aldığında değişiyor, gelişiyor kardeşinin gelişimi ve değişimi de bu şekilde olmuş. 16 yaşındaki burnumla şimdiki burnumun şekli arasında bile fark var ki şuan 23 yaşındayım fotoğraflarıma baktığımda bariz belli.. belki seninde onun gibi değişir ama değişmeyebilir de tabii.. ayrıca bu bir şey yaparak değiştirebileceğin bir durum değil.. çok çok istiyırsan dudak dolgunlaştırıcı rujlar kullanabilirsin. forumda kozmetik kısmında bu konuyla ilgili yazılar var ordan araştır istersen..

16sından sonra biraz zor canım doğuştan gelen bi sey o benim mesela çocukken de kocamandı dudaklarım yine öyle. ama sen ilerde çok rahatsız olursan botox filan yaptırmadan önce tarcın yağı sürebilirsin kalıcı bi sey değil ama idare edersin. dolgunlaştırıcı rujların içinde de tarcın yağı var. çok yakıyo ama içine biraz zeytinyağı katarak açman gerekiyor

bu yaşta bu özentilik ne ya?

bu dış görünüş merakı...anladık gençsin şimdi olucak bunlar ama takıntı haline getirmek....

senin yüzün gözün bile oturmamıştır daha ...(yüz hatların demek istedim yanlış anlaşılmasın..)beynini şimdiden böyle şeylerle meşgül etme yazık edersin....

Son düzenleme:
Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

öncelikle bu içten konuşmanız için size teşekkür ederim evet o makyaj çok güzel ben o makyajı yapmam ben sadece böyle şeyleri sorararak tüyo alıyorum onları kendi kafama göre ekleyip çıkararak birşeyler oluşturuyorum .. :)

yani ben isterken kardeşimde dudak var annemin gözleri renkli ister istemez etkileniyor çünkü daha önceki yazımdada belirtmiştim bu yüzden ben güzellik konusuna çok takıyorum benimle dalga geçen hor geçen insanlara alın size dalga diyesim geliyor sonrada nurcan sen sana değer vermeyen çirkin innsanlara ne diye gününü göstermek istiyorsun eline ne geçiyor sonra gidip aynaya bakıyorum maşallah senin eli ayağın düzgün seninde gözlerin güzel işte diyip tam tatmin olmuşken bir bakıyorum yine en can alıcı yerden vuruluyorum ben çok takıyorum bu konuyu açıkçası hatta hiç bir konuyu bunun kadar takmıyorum sabah akşam araştırıyorum bide saf gibi yok dudak dolgunlaştırıcı yok o inanmaya yetinmeye çalışıyorum .. biraz zayıflarım , dudakalrıma şunları alırım , şu bakımları yaparım saçımı boyarım ederim bişeyler birşeyler eee ne olucak bunlara ulaşamıyorum ki doğaldan güzwel olmak var benim tek istediğim değer herkez bana baksında isteimyorum o kadarıda bana göre değil fakat kendi nefsimi tatmin edecek özelliklerim olsa birkişi beni şöyle adam gibi sevse yeter zaten gerek yok diğerlerine ama yine aynı şeyleri google den defalarca araştırıyorum lens takmak günah mı o mu bu mu! v.s işte böyle büyüklerim ,ablalarım kadınlar kulübünede bu yüzden üye oldum ben gerçekten güzel olmak istiyorum

hepinize teşekkür ederim :) işte takma diyince olmuyor

sizi şöyle derinden etkilediyse bunuda o durumdan görün ben farkında olmadan bunu acayip takmışım işte şimdi burdayım , yerimde sayıyorum (

yaşın küçük olduğu için şeffaf dudak kalemi çekerek dolgun gösterebilirsin dudaklarını

canım bunlara takılman için daha çok erkensin şimdiden bu şekilde takılırsan daha sonraki yıllarda nelere takıcaksın herkesin kendine göre güzelliği vardır bu kadar takılma bunlara

bnde senin gibiydim seni anlıyorum canım kafana takma demiyorum sana ayrıca çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bir de eklemek istiyorum şimdi seni beğenmeyenler ilerde utanacaklar güven bana dolgun dudaklara gelince dudak kalemi abartısız ve parlatıcı işini görecektir.

hepinize teşekkür ederim :) işte takma diyince olmuyor

sizi şöyle derinden etkilediyse bunuda o durumdan görün ben farkında olmadan bunu acayip takmışım işte şimdi burdayım , yerimde sayıyorum (

Canım bu yaşlarda bu tarz şeyler normal ama senin ki birazcık ileriye gitmiş sanırım..
İpek Ongun'un bir genç kızın gizli defteri serisini okumalısın bence.
16 yaşında kendini güzel görmeyen; tombul dişi telli sivilceli bir kızı anlatıyor. Serinin sonlarında kız büyüdükce zayıflıyor telleri çıkıyor en önemlisi kişilik olarak kendini geliştiriyor okulunda işinde başarılıyor..
Diğer konuları okudum da birden aklıma o kitap geldi, kitaptaki kızda sarısın sutün gibi kuzenini anlatıyordu senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…