ah tatlımm ahhhhhh neden yaparsınızki böyle şeyleri ama çinko hapı düzeltir inşallah
güzelleşmek istemiştim sadece :çok üzgünüm: saçım olmadan ne işe yarayacak bilmiyorum ama :bbo: dediklerinizi yapıp beklicem .. a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah tatlımm ahhhhhh neden yaparsınızki böyle şeyleri ama çinko hapı düzeltir inşallah
canım havuz mavuz hepsi yalan saç dökülmemiz aynı ben 2 yıl önce fazla kilolarımdan rahatsız olduğum için diyet yapıp 13 kilo verdim ve 1.5 yıldır bu saç illetiyle uğraşıyorum ,ama son 4-5 aydır dökülmelerim azaldı bende kansızlık çıktı diyetten sonra daha güzel olurum derken güzelim saçlarımdan oluyordum beslenmene dikkat et kansızlığın varsa karaüzüm ye mevsimi ama bol bol ye,ceviz ve fındık 3 er tane ye günde,organik şampuan kullan ve ısırganotu suyu iç ve kurusunu veye tazesini al saçına sür inan yavaş yavaş toplanacağını göreceksin,amma velakin saç dökülme sorunu zaman alan bişi sakın birden dökülmesinin kesilmesini bekleme hayal kırıklığına uğrarsın
sağlıklı eski gür saçlarımızıa dönmemeiz dileğiyleeee