• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen çok acil kılıf önerisi resimli anketli:):):)

hangi kombini beğendiniz?

• Ankete Katılan
    17

gunesIM84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
295
0
116
40
Kayseri
daha önce de yazmıştım bu konuda ama cevap gelmedi. şimdi resimlerle sorayım sorumu.. kanepe takımıma kılıf almak istiyorum ama renklerde kararsız kaldım. teklileri çiçekli üçlüleri tek renk istiyorum. nasıl bir renk kombini yapmalıyım. bu arada çiçeklilerden kalmamış olabilir. o yüzden düz renklerden de kombin önerisi verebilirsiniz..
bu arada halılarım sütlü kahve tonlarında. sehpalarım koyu kahverengi. duvarlar açık bej rengi.. şimdiden tşk ederim..
1. kombin
$adsız.webp
2. kombin
$adsız2.webp
3. kombin
$adsız3.webp
4. kombin
$adsız4.webp
koltuklarım da şöyle
$P3070253.webp

Canım halını değiştirmeyeceksen eğer 1.kombin şimdikine çok benziyor,2.kombin koyu kaçar,4. sü ise halıya uyumsuz..bence 3. diorum

1.sıkıcı.. 2. ve 3. olabilir..3.daha hoş olur diye düşünüyorum..

Farklı seçenek düşünürsen bunlar da renk ve desen olarak hoş olabilir..

Eki Görüntüle 596848

$koltuk-takimi-buyuk.webp

Son düzenleme:
canım elimizdeki renkler bunlardan ibaret.. lila mor fıstık yeşili de var ama en uygun bunlardı...

Hmm.. koyu renk seversen 2 olur ama 3.daha hoş.. lekesi için dikkat etmek lazım..koltuk kenarları ahşap çok sorun olmaz diye düşünüyorum..üzerine bir şey olur diye çok kafana takarsan,günlük beyaz örtü kullanabilirsin.. :34:

Son düzenleme:
zaten örtüden bıktım demişsin.açık renkte gerçekten çok çabuk kirleniyor.mesela ben krem polar seriyorum ama eşim çocuklar çok dikkatsiz.hem zaten oturduğun yer rahat etmek lazım.
bide o kollar ahşap kılıflar onların üstündemi olacak yoksa modele göremi yapılacak.eğer imkanın varsa önce teklileri al bi dene leke yönünden.onunda açık renk kısımları var.eğer çok çabuk kir belli ederse ona göre karar verebilirsin.

zaten örtüden bıktım demişsin.açık renkte gerçekten çok çabuk kirleniyor.mesela ben krem polar seriyorum ama eşim çocuklar çok dikkatsiz.hem zaten oturduğun yer rahat etmek lazım.
bide o kollar ahşap kılıflar onların üstündemi olacak yoksa modele göremi yapılacak.eğer imkanın varsa önce teklileri al bi dene leke yönünden.onunda açık renk kısımları var.eğer çok çabuk kir belli ederse ona göre karar verebilirsin.

ahşap kolları çıkaracağız canım.. zaten taşınırken hep çizildiler.. kahverengi alsam mı bilemiyorum aklım da hep krem de kalacak ama...

bence 1 ve 2 çok uyumsuz.3 çok güzel ama temizliği dert.4 de güzel ama halıya uymaz ve 3 ten daha güzel değil.yani bence 3 numara :34:

Back
X