- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi pudra sekeri
Ayrica, ozelden adres yollarsan kizina bir kac bir sey yollamak isterim elimden geldigince. Sevgiler..
Allah yardimciniz olsun ama basio gidin siginma evine..oradada zor seyler yasamis kadinlar var.. muhakkak su an icinde oldugunuz ortamdan daha huzurlu olacaginiz kesin..orada size yardimci olacak yol gisterecek muhakkak birileri olacak.Lütfen n akıl verin gitmelimiym kadın sığınmaya yada gidersen nasıl bir yer beni neler bekliyor hiç bilmiyorumen cçok kizimiiçin endişelenmiyorum daha yeni bir yasında bi melek o ona zarar gelmesinden coooook korkuyorm
Hatta bekar olsam gel beraber yaşayalım derdim. Düzenini kurana kadar bakardım kızına da sanada. Lanet olsun böyle aileye ya...Yakın olsak yardım etmek isterdim sana.
Hatta bekar olsam gel beraber yaşayalım derdim. Düzenini kurana kadar bakardım kızına da sanada. Lanet olsun böyle aileye ya...
çok şükür. Allahım yardımcın olsun. en doğruusunu yaptın. bak herşey daha güzel olacakArkadaşlar msj yazan herkes hakkını helal etsn biliyorum fazla brkledm ama gizlice aradm az önce bilgi aldm başta adresi vermedm dusundm bebeğim benle kalabilecekmis en önemlisi iş ve ilerde ev kurmaya ilgili çok yardımcı oluyorlar üstelik ise geçerken çocuğumu krese verebiliyomusm bunlar içimi rahatlattı beş dakika alması aradm tekrar sanırım yoldalar biraz korkuyorum ailemin göstereceği tepkiden ama ne biliym icimdede yeni hayata dair umut var inşallah aldgm karardan pişman olmam inşallah bizim için en iyisidr aceleyle korkuyla titreyerek yazıyorum yalnız şeyler yazmissam affola herkese çok TSK hakkınızı helal edin ve bol bol dua edn bize