lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

hem cok sınırlendım hem cok uzuldum bunlar Anne baba degıl hayvan bıle yavrusuna sahıp cıkar.. Guya ınsanlarında farkı aklı ama nerdeee... Allah ılah etsın emın ol bu yptıkları fırsatsızlık onlarında karsısına cıkar. Insallah Allah herseyın en ıyısını sana ve kızına verır hep mutlu 0lursunuz

Yeminle butun kadin derneklerini ayaga kaldircam simdi sadece bunun icin girip baktim ya. Aramicaksa iskence ediyolar kadin arayamiyo diye bakanliga bildircem nerdese

183 u ara diye yalvarılıyor resmen özeldende eminimki mesajlar gitmiştir bi çok .
ne yaptı acaba konu sahibi .
tamam çaresizlik çok kötü bişey ama ne bilim bana çok garip geliyor ya bi anne baba nasıl bir brdak sütü bile çok görür ki .
adres yolla kargoyla bişeyler gönderelim .

Allah yardimciniz olsun ama basio gidin siginma evine..oradada zor seyler yasamis kadinlar var.. muhakkak su an icinde oldugunuz ortamdan daha huzurlu olacaginiz kesin..orada size yardimci olacak yol gisterecek muhakkak birileri olacak.

Kolay değil Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin amin.Bireylerden bebeğin ve kendin için sığınma evıne gitmelisin kaybedecek birsey yok zaten böyle istenmediğiniz yerde durmayınız hata Allah güç kuvvet versin yardımcınız ve yardımcınız olsun karşınıza merhameti olan insanlar çıkartsın Rabbim amin

Arkadaşlar msj yazan herkes hakkını helal etsn biliyorum fazla brkledm ama gizlice aradm az önce bilgi aldm başta adresi vermedm dusundm bebeğim benle kalabilecekmis en önemlisi iş ve ilerde ev kurmaya ilgili çok yardımcı oluyorlar üstelik ise geçerken çocuğumu krese verebiliyomusm bunlar içimi rahatlattı beş dakika alması aradm tekrar sanırım yoldalar biraz korkuyorum ailemin göstereceği tepkiden ama ne biliym icimdede yeni hayata dair umut var inşallah aldgm karardan pişman olmam inşallah bizim için en iyisidr aceleyle korkuyla titreyerek yazıyorum yalnız şeyler yazmissam affola herkese çok TSK hakkınızı helal edin ve bol bol dua edn bize

Yepyeni hayat sayfanda bebeğinle mutluluklsr dilerim...
bak artık kimseden sorumlu değilsin
kendin kuracaksın herşeyi...biraz cesaret

çok şükür. Allahım yardımcın olsun. en doğruusunu yaptın. bak herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…