- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
-
- Konu Sahibi pudra sekeri
@cute momHanfendi dogruluguna inanıp inanmamak size kalms 183 u aramayı düşünüyorm zaten bi karakola falan gidemem hem onların gözü önünde evden çıkamamıştır bir mde bu sıcakta çocuğu ve eşyalar tasiyamam açıkçası taksi çağıracak param da yok alyansim var onu saticam neyse ben sadece kizim için endiselym sırf onun için nasıl olur kadın sığınma nasıl bi yer nasıl şeyler bekliyor beni kızımı kafamda tonla soru kizim yüzünden fevri davranamiyorm yoksa internete öğrenildiğine gire Wi-Fi den telefon etme şansım ve bilgim var herkese tsk
Bu hayatta eger inaniyorsan sirtini Allaha daya. Allah benim Vekilimdir de cik yola korkunun ecele faydasi yokBiliyorum belki tepki gosterecekler ama çokkkorkuyorum beni neler bekliyor bilmiyorum insanlardan çok korkuyorum arayamadm daha kizim benle oynuyor minik ellerine gözlerine bakıyorum onun için çok endiselym çok gucsuzm bir arkadaş kızın için aldatilmayi kabul etseydn demiş inan bu bile bana mmantıklı geldi o kadar kafam karışıklıklar ki ama bi yandan da o adam zaten Çocuğumun katili onun yüzünden bebeğinin kalbi durdu karnimda ya yarın başka bi kadın getirirse eve ki bunu da yapar eminim nasıl o adamın yanında buyuteym kızımı gitmek en doğrusu biliyorum ama gelecek korkutuyor beni kötü niyetli insanlarla karşılaşmakkorkutuyor bu ggünleri aramak korkutuyor herşey hayalindeki gibi olsa güzel kadın sığınmaya giderim başka bi şehre gecerim orda iş bulur calisirim lise mezunuyum iyi bir işbulurum aaçıktan okuyorm ayrıca biraz maddi yönden toparlanincada bi ev tutar kizimla yasarm ama böyle olacağını bilmiyorum dedim ya insanlardan daha doğrusu kizim için korkuyorum anne olan anlar evladm için endişeleniyorm ne olur böyle bi tecrübesi olan varsa başarmış olan varsa yazsınbuna cçok ihtiyaçm var
Dogru soyluyosn asıl çocuğum için aramalym galiba[/QUOTE]E="kucukpisi, post: 41843502, member: 319749"]ara şu telefonu.... çocuğun için ara...
Eger dediğiniz gibi fake ise hakkımı helal etmiyorum dünden beri dokuz dogurdum resmenbana da fake gelmeye başladı.hiç bir anne bu kadar dayanamaz.elinin altındaki numarayı acaba arasam mı diye düşünemez.çocuğu için öğrendiği an arar.ya da burdan adresini verir yardım ister.bizde vicdansız insnalar değiliz hemen yardım ederdik.
Eger dediğiniz gibi fake ise hakkımı helal etmiyorum dünden beri dokuz dogurdum resmen
Aslinda insan bi arayim bilgi edineyim der. Telefonda hemen sizi soru yagmuruna tutmuyolarki bilgi edinmek icin aradim dicek nasil bir yer aiginma evi dicek onlarda anlaticak. Ne kadar sure siginma evinde kalinabiliniyo falan soyluyolar. Ev bulmada yardim ediolarmi bunlarida sorabilir. Karsidakiler yemezler
şöyle söyliyim
cocugumdan ayrılacaksam
kocam tarafından defalarca aldatılmayı hos gorurum ve yuvamı bozmam
yeterkı cocugum yanımda olsun
o yuzden bu yazılar bana hıc samımı gelmıyor