- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- Konu Sahibi pudra sekeri
Teşekkür ederim. Bir şey yapamıyoruz ki...Dunya sizin gibi iyi insanlar yuzu suyu hurmetine ayakta sanirim. Hicbirsey yapmasaniz da kalbinizin guzelligi yeter...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Bir şey yapamıyoruz ki...Dunya sizin gibi iyi insanlar yuzu suyu hurmetine ayakta sanirim. Hicbirsey yapmasaniz da kalbinizin guzelligi yeter...
Böyle güzel yürekli insanlara hayatta rastlayabilmek cok güzel.Allah da karşınıza sizin gibi insanlar çıkarır inşallah.İstiyosan ablamla kalabılırsın duzenını oturtana kadar.karakol karsısında oturuyor ve sadece küçük kızı var evde onunda.kendısı teklıf ettı.ben bıletını alırım senin.sana ıs buluruz kendını toparlayınca çıkarsın ayrı eve.komsulara herkesede sorabılırsın çok düzgün ve ahlaklı eğitimli bır insan.baska ne yaparız bulmuyorum
Arkadaşlar msj yazan herkes hakkını helal etsn biliyorum fazla brkledm ama gizlice aradm az önce bilgi aldm başta adresi vermedm dusundm bebeğim benle kalabilecekmis en önemlisi iş ve ilerde ev kurmaya ilgili çok yardımcı oluyorlar üstelik ise geçerken çocuğumu krese verebiliyomusm bunlar içimi rahatlattı beş dakika alması aradm tekrar sanırım yoldalar biraz korkuyorum ailemin göstereceği tepkiden ama ne biliym icimdede yeni hayata dair umut var inşallah aldgm karardan pişman olmam inşallah bizim için en iyisidr aceleyle korkuyla titreyerek yazıyorum yalnız şeyler yazmissam affola herkese çok TSK hakkınızı helal edin ve bol bol dua edn bize