lutfen cok acil bi bakin cok az zamanim var

çok üzülmüştüm konunuzu okuduğumda ama şimdi çok doğru bir karar verdiniz tebrik ederim cesaretinizden dolayı herşey gönlünüzce olsun

En doğrusunu yaptın. Düşündüğünden daha hızlı toparlanacak ve daha güçlü OLDUĞUNU göreceksin.

Başın sıkışmaz inş ama olur da sıkışırsan ben buradayım. Özel mesajla Ulaş lütfen.
İşlerin rast gitsin. Ikiniz de çok mutlu olun.

İstiyosan ablamla kalabılırsın duzenını oturtana kadar.karakol karsısında oturuyor ve sadece küçük kızı var evde onunda.kendısı teklıf ettı.ben bıletını alırım senin.sana ıs buluruz kendını toparlayınca çıkarsın ayrı eve.komsulara herkesede sorabılırsın çok düzgün ve ahlaklı eğitimli bır insan.baska ne yaparız bulmuyorum

İlk defa bir konuya bu kadar üzüldüm.Zor dayandım ağlamamak için.Benim de kızım var iki yaşında.Insan empati kuruyo daha çok kahroluyo.Kadın sığınma evi çok doğru bir karar.Bunu sana yapan anne babaya da birşey diyemiyorum.Biz el iken bu kadar üzülüyoruz,onlar torunu iken bağrına basmaktan aciz.Evinde içeceği 1 bardak sütü o evlada çok görüyo.1 yaşında çocuk o sadece süt ona yetermi hiç.Alması gereken bir sürü ek gıda var.Yazıklar olsun valla dencek birşey yok.Bugün böyle yapan anne babanın yarın yaşlanıp elden ayaktan düşünce o evladın kapısına gidip 1 bardak su istemeye yüzü yok.Burda tanimayan insanlar adres ver yardım yollayalım diycek,orda öz anne baba evin bir odasında bir evladını bir torununu besleyemeyecek.Ne yapayım ben öyle anneyi babayı.Allah yardımcın olsun canım.Allah evladından güldürsün inşallah.

İstiyosan ablamla kalabılırsın duzenını oturtana kadar.karakol karsısında oturuyor ve sadece küçük kızı var evde onunda.kendısı teklıf ettı.ben bıletını alırım senin.sana ıs buluruz kendını toparlayınca çıkarsın ayrı eve.komsulara herkesede sorabılırsın çok düzgün ve ahlaklı eğitimli bır insan.baska ne yaparız bulmuyorum
Böyle güzel yürekli insanlara hayatta rastlayabilmek cok güzel.Allah da karşınıza sizin gibi insanlar çıkarır inşallah.

Ya nesajlari okudum..ne guzel kapli insanlar var.. Allah herkesten razi olsun..gercekten boyle insanlari girunce ibsan bir nebze huzur buluyor

Maalesef yeni yetiştim. Lütfen bana ulaş, özel mesaj falan at. Şunu yap şuna ihtiyacım var de yapabilirsem başım gözüm üzerine.

Bazı arkadaşlar kadın sığınma evini aramayınca direk fake olayına bağlamış. Yapmayın Allah aşkına! Sanki her gün gittiği yer tabi ki tedirgin olacak yani.

Yetkililer Hariç kimseye özel bilgilerini, evini, ad soyadını, aileni, Ayrılma nedenlerini detayları ile anlatma.
Önce insanları tanı:)
Kendi kişisel bilgilerini ve geçmiş, aile bilgilerini kesinlikle verme. Dertleşmek için acele etme.

Her şey çok güzel olacak. Ola ki sıkışırsın, derdin olur, hastalık olur, burada sana yardımcı olacak insanlar var bunu unutma. Bebeğinin maması bezi ilacı asla dert etme. Sıkıştığında bildir.

Belki yeri ve zamanı değil ama uyarmak Amaçlı yazıyorum. Ileride hayatına biri girerse detayları ile geçmişini anlatıp anlatmamak sana kalmış ama aile bilgilerini vs asla verme. Onlara ulaşmasın. Bu saatten sonra barış değil intikam olur, çok dikkatli ol. Insanlara güvenme. Kızınla kurduğun bu hayatta aile reisi sensin. Güçlü akıllı ve uyanık ol.

Allah yardımcın olsun. Her şey güzel olacak. Sıkıştığında biz buradayız.

Kk'daki bu desteğe bayiliyorum. Hepiniz var olun. Kizini verme canim. Arkadaslarinda yazdığı gibi. Bezdir, mamadir yardim etmek isteriz fake değilsen elimizden geleni yapariz. Bunun içinde adresini vermene gerek yok. Sana yakın ama evini açık etmiyecek bir ilçedeki ptt subesine gönderildiğinde de alabliyorsun
Bunlar gecici sorunlar. Dava bitene kadar sığınma evinde kalip eşinden nafaka alabilirsen kizina bakmak için calisablirsin. Ailene me diyeceğimi bilemiyorum :KK43:

Gerçekten eksı sozlukte ne güzel yardımlasma kampanyaları yapılıyor.bız kadınlar olarak daha duyarlıyız aslında..bu zamanda kmseye guvenılmez aslında tanımdan bılgılerını verme tabı ama uyelerde maddı olmasada kıyafettı bezdı kutu mamaydı gonderebılır verılen kargo adresıne..evden degılde kargodan alırsın..ben sahsım adına bu aykı tüm mama ıhtıyacını gonderebılırım marka verırsen..baska bır arkadasda bez yollar...mama zaten kaynar suyla yapılıyo.en azından aılen onlara yuk olmadığını gorurde belkı daha ılımlı yaklasır..surdan yırmı kısı çıkıp gonderse bıseyler yeterde artar bıle.belkı yonetım aracılığıyla bıle yapılabılır

Mılupa aptamil çocuk 4 kullanıyormus bır yastan ıkı yasa..ıstersen hemen yollayayım .elma puresı falanda varmış ek besın.ortaya karışık yapayım mı bı koli?

Arkadaşlar msj yazan herkes hakkını helal etsn biliyorum fazla brkledm ama gizlice aradm az önce bilgi aldm başta adresi vermedm dusundm bebeğim benle kalabilecekmis en önemlisi iş ve ilerde ev kurmaya ilgili çok yardımcı oluyorlar üstelik ise geçerken çocuğumu krese verebiliyomusm bunlar içimi rahatlattı beş dakika alması aradm tekrar sanırım yoldalar biraz korkuyorum ailemin göstereceği tepkiden ama ne biliym icimdede yeni hayata dair umut var inşallah aldgm karardan pişman olmam inşallah bizim için en iyisidr aceleyle korkuyla titreyerek yazıyorum yalnız şeyler yazmissam affola herkese çok TSK hakkınızı helal edin ve bol bol dua edn bize

lütfen ama lütfen bizi haberdar et....
ben çok merak ediyorum seni
bir sürü işim var, habire girip girip konuya bakıyorum bir gelişme var mı diye
aklım hep sende ve minik yavrunda
lütfen bizi habersiz bırakma...
Allah'ım yolunu açık etsin...

X