Lütfen cevpalar misiniz

Prenses3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
143
20
28
26
20 gün önce reglimin son günü girdiğim ilişkide bosalma olmamışken prezervatif yırtıldı ve yırtıldığını fark eder etmez ilişkiye son verdik.Iliskiden 20 gün sonra reglime 3 gün kala partum markalı erken gebelik testi negatif çıktı sizce bu teste güvenebilir miyim?

İlişkinin üzerinden 20 gün geçtiyse testte çıkardı diye düşünüyorum. Ama testin markasını da hiç duymadım.

Ya ben de duymamıştım fakat eczacı önerdi trendyolda satışı vardı yorumları güzeldi.Ayrıca ilişkiden 13 gün sonra artimed erken gebelik testi yapmıştım o da negatif çıkmıştı
İlişkinin üzerinden 20 gün geçtiyse testte çıkardı diye düşünüyorum. Ama testin markasını da hiç duymadım.

Adetleriniz günü gününe ise,reglin son günü hamile kalınmaz. Bedavadan gebelik testi alıp kendinizi strese sokmayın. Yumurtlama günleri dışında hamile kalınmaz bilginize

Adetleriniz günü gününe ise,reglin son günü hamile kalınmaz. Bedavadan gebelik testi alıp kendinizi strese sokmayın. Yumurtlama günleri dışında hamile kalınmaz bilginize
Çok teşekkür ederim adetlerim düzenlidir fakat yine de şüphe edip 2 kez test yaptım.Dediginiz gibi yumurtlama günüm olmaması rahatlatıyor tabi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…