• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen cevapsız bırakmayın :(

arya9876

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
5
0
16
Ankara
eşimle gecen gün ilişkiye girmedik sadece sürtünme yoluyla yakınlaştık boşalması geldiğinde tabiki dışarıya boşaldı. fakat zevk suyu denen sıvı surtunme anında vajına bölgemde hissettigim oldu. o sıvıdada azda olsa sperm olurmuş dıye korktuk ve 3 saat bıle gecmeden norlevo kullandım. kullanım şeklinde aynı anda alınız yazdıgı için ıkısını aynı anda içtim fakat ınternette 12 saat arayla diyordu..her ne kadar ilişkiye girmemiş olsakda ve dışarıya boşalmıs olsada zevk sıvısı için içtim hapı. ve hıcbı yan etkisi olmadı. yazdiginiz gibi 2-3 gun içinde bi kananmam da olmadı. sizce hamile olabilir miyim :S karışık gözüksede bu benım için önemki lutfen cevap yazınız.

İhtimal oldugunu zannetmıyorum
Herhalde 1000 de birdir böyle hamile kalan
Varsa da kutlamak lazım:49:

bizde ihitmal vermedik zevk suyula bile hamile kalan binde birken ben birde hap içtim ama yinede tedirginim normal şartlarda 1 subatta adet olmam gerek..

bizde ihitmal vermedik zevk suyula bile hamile kalan binde birken ben birde hap içtim ama yinede tedirginim normal şartlarda 1 subatta adet olmam gerek..

bu şekilde hamile kalman pek mümkün görünmüyor zaten eşinle birlikte olmamışsın.bu şekilde zevk suyuyla hamile kalınabiliyor ama ilişki olmamış yani afedersin eşin içeri girmemiş.hapıda içmişsin sorun yok bence.adetinde gecikme olabilir bu ay sebebide senin kafanda böle bi soru işareti olması bu durumlarda psikolojik gecikiyor.endişe etme.

hiç endişe etmene gerek yok çünkü biz 5 yıldır geri çekilme yöntemiyle birlikte oluyoruz zevk suyu denen sıvı benim içime giden bi sıvı ve hiç hamile kalmadım milyonda bir ihtimal bile değil bence ki senin için bile girmemiş :)

ilaç her bünyede aynı etkiyi göstermiyor çoğunlukla ilacı aldıktan 3 5 gün sonra belli belirsiz bir kanama görülüyor ama her zaman bu olmayabilir ayrıca normal regl döneminizde yine kanama oluyor bu gecikmeli olabilir veya beklenen tarihte olsa da normal düzeninden daha farklı bir kanama olabilir

Back