- 1 Nisan 2021
- 8
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Saskinbirordek
-
Tekrar test yap erken yapmışsın varsa kesin çıkarGeri çekilme yöntemi ile korunuyoruz reglim 15 gün gecikti gecikmemin 8. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıktı evde yapılan idrar testi hatalı gösterebiliyormuş yanılma payı nedir hala regl olmadım normalde her ay düzenli regl olurum bazen 2 3 gün sapma olurdu mide bulantım yok sık tuvalete çıkıyorum karın ve kasık bölgemde ciddi anlamda şişlik var bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Kan testi kesin sonuç benimde gecikmemin 10 uncu günü idrar testi negatif dün kan verdim o da negatif çıktı. Mutlaka kontrole gidin gebelik yoksa başka bi sebepten gecikme yaşamış olabilirsinizGeri çekilme yöntemi ile korunuyoruz reglim 15 gün gecikti gecikmemin 8. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıktı evde yapılan idrar testi hatalı gösterebiliyormuş yanılma payı nedir hala regl olmadım normalde her ay düzenli regl olurum bazen 2 3 gün sapma olurdu mide bulantım yok sık tuvalete çıkıyorum karın ve kasık bölgemde ciddi anlamda şişlik var bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
8 günlük gecikme idrar testinde çıkabilirdi ama hata da olabilir..siz en garantisi bı kan testi yapın gebelik varsa onda çıkar mutlakaGeri çekilme yöntemi ile korunuyoruz reglim 15 gün gecikti gecikmemin 8. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıktı evde yapılan idrar testi hatalı gösterebiliyormuş yanılma payı nedir hala regl olmadım normalde her ay düzenli regl olurum bazen 2 3 gün sapma olurdu mide bulantım yok sık tuvalete çıkıyorum karın ve kasık bölgemde ciddi anlamda şişlik var bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Gecikme bayağı var ..ama bazen idrar testi yanilabiliyo..o yüzden kan verin8 günlük gecikme idrar testinde çıkabilirdi ama hata da olabilir..siz en garantisi bı kan testi yapın gebelik varsa onda çıkar mutlaka
Tesekkur ederim yorumunuz için8 günlük gecikme idrar testinde çıkabilirdi ama hata da olabilir..siz en garantisi bı kan testi yapın gebelik varsa onda çıkar mutlaka
Geri çekilme yöntemi ile korunduğumuz için hamile olmayacağımı düşünüyorum st de yapmak istemiyorum birkaç gün daha bekleyip yine olmazsam test yaparımTekrar test yap erken yapmışsın varsa kesin çıkar
Evli misin çocuğun var miGeri çekilme yöntemi ile korunduğumuz için hamile olmayacağımı düşünüyorum st de yapmak istemiyorum birkaç gün daha bekleyip yine olmazsam test yaparım
Ama bu kadar gecikme gebelik değilse bile kadın doğuma görünmelisnGeri çekilme yöntemi ile korunduğumuz için hamile olmayacağımı düşünüyorum st de yapmak istemiyorum birkaç gün daha bekleyip yine olmazsam test yaparım
Pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum bizim burdaki sağlık ocağının da laboratuvarı yokmuş birkaç gün sonra testi tekrar yapmayı düşünüyorumBulundugunuz yerde hastane veya saglik ocagi yok mu?
En kesini kan tahlili veya vajinal ultrason.
Sebepsiz yere geciktiyse de anca doktor bilir nedenini .
Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağımAma bu kadar gecikme gebelik değilse bile kadın doğuma görünmelisn
Pandemi de olsa gitmelisiniz.Pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum bizim burdaki sağlık ocağının da laboratuvarı yokmuş birkaç gün sonra testi tekrar yapmayı düşünüyorum
Evli misin çocuğun var mivliyim çocuğum yok
Dikkate alacağım teşekkürlerKan testi kesin sonuç benimde gecikmemin 10 uncu günü idrar testi negatif dün kan verdim o da negatif çıktı. Mutlaka kontrole gidin gebelik yoksa başka bi sebepten gecikme yaşamış olabilirsiniz
sonuç ne olduDikkate alacağım teşekkürler
kaçıncı gün regl oldunuz? ve ertesi gün hapı falan kullandınız mı veya herhangi bir korunma yöntemi geri çekilme dışındaGebelik yok regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?