• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen cevaplayın çok önemli? 5 aylık gebelikte karın içeri çekilebilir mi

esmakara999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
163
39
28
30
en son 5 ay önce ilişkiye girdim ve 4 kere kanamam oldu yine de korkuyorum ister istemez. o yuzden soruyorum. 5 aylık hamilelikte karın içeri çekilebilir mi? üst üste katlanabilir mi karın? böyle karnımı iyice içeri çekiyorum ve hiç 5 aylık gibi olmuyor dümdüz oluyor bu hamilelikte görülmez değil mi?

üstüne görme diye bir şey varmış 7 gün kanama olmasına rağmen gebe olanları duydum okudum hep
5 aylık bebek karnında dans etmesi lazımdı şimdi
Bi saçmalamayın Allah aşkına ya
Test yapmadınmı sen zaten
Buraya konu açacağına git bir doktora önce ultrason çektir sonra da psikolojik tedavi gör

5 aylık bebek karnında dans etmesi lazımdı şimdi
Bi saçmalamayın Allah aşkına ya
Test yapmadınmı sen zaten
Buraya konu açacağına git bir doktora önce ultrason çektir sonra da psikolojik tedavi gör
doğru düzgün yazsanız olmuyor dimi böyle atar yapacaksan niye yazıyosun allah allah okuma okuduysan yazma

sadece idrar testi yaptım ama korkuyorum yine tövbe ettim cidden
Aynen test yanlıştır büyük ihtimalle. Her bebek de kendini testte göstermez. Aldırmayalım diye kendini gizliyor bazı bebekler, hareket bile etmiyor ki anne anlamasın orada olduğunu, öyle sessizce büyüyorlar. Kaynımın gelini farketmemiş hiç mesela. Sancılarım oluyor deyince kız hamile olmayasın dedim, yok kız adet görüyorum dedi, yine de test yaptık negatif. Onbeş güne kalmadı şiddetli sancıyla hastaneye kaldırdık meğer doğum yapıyormuş.

Madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz ne diye ilişkiye giriyorsunuz hadi girdiniz bari korunun
Arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Sperm her yerden geçer bir kere. Korunmak fayda mı sağlar ona? İstila eder gibi akın akın gidip bütün koruma duvarlarını aşıyorlar, bir yumurta için yaptıkları şeye bak ya.

Back
X