Doğuma Hazırlık lütfen cevap.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mimoza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
2.845
24
arkadaşlar bu takvime bi göz atarmısnız.ama cevapta yazında bilelim.okuyup geçmeyin lütfen.zira doğru yanlış yazmazsanız nasıl bilelim.....

2,sayfada link var tıklayıp bakın

Son düzenleme:
ayları yazamıyorum arkadaşlar.ama sayarak bulun.çok kişde tutmuştur.inanın tutmayan olursa sevincem..

hangi ay yahu?
18inde başlıyor,45de bitiyor ve BBBBB harfi..
sarı çizmeli memet ağa..kafamçokkarıştı

he valla doğru dedin:)))
yav ne yapsam doğru ekleyemedim.yanlış çıkıyo tablo....toptan silcem...

ama tarih verin hamişler d.tarihi ve son sat ben bakayım.yapıştıramadım takvimi.çok kişide tuttu.

megcim çok tutan bi takvim.ama beceremedim.bayağı uğraşmam lazım kendim tablo yapmam lazım.
helenxcim isterseniz özelden d.tarihi ve son satı yazın bakıyım.inanılmaz tutan bi takvim olmasa koymazdım..şok oldum apar topar koydumaya çalıştım ama yapamadım.

maceycim mesajını aldım..şimdi şöle bi durum var hamile kaldığında 27 yaşındaymışsın oğlan görünüyo cetvelde kız gibi galiba ama cevabını bekliyorum....

bana da bak bakalım bu nasıl takvim benim ilk bebek 2007 19 şubat dogumlu
ona uyqun olan son adetim 2006 7 mayıs
dogum tarihim 11 agustos 1983
teşekkürler

Ay banada banada :)

doğum tarihim :15/02/1983
eşiminki : 25/02/1975
sat : 07/06/2009

Ay bugün rüyamda bir arkadaşım ayşenur ismini kendi koyacağınımı ne söylüyor.Hemen atlıyorum o benim kızımın ismi diye.Hamile rüyasına bakın kızımın ismini bile kaptırmıyorum :) kaydirigubbakcemile3

demekki ilk baktığım kişilerin tutmasıda tamamen tesadüf...
aslında ben b u çin min işlerine pek rağbet etmemde işte bir kaç kişi peşpeşe tutunca insan acabamı??? diyo....
ama böyle sanalda olsa ortam bulup değerlendiremesek bunların yanlış olduğunuda bilemeyiz değilmiii.

kayınvalidemin adı ayşe nur. ben çok begenirim ayşe adını. şimdi ben ilk gelinim iki oğlu var evlenecek yaşta bekar.. ben ortanca ile evliyim. ilk torun diye kız diye babaannemiz mavi gözlü güzel bi kadın ve becerikli maharetli falan benzesin diye koymak istedik ismini

yok dedi ben hayattayken izin vermem
ben de bana izin vermiyosun yarın diğer oğulların da evlenir onlar koyarsa alınırım ben ilk gelinim ilk torun benim kızım hem dedim
aradan haftalar geçti ve biz başka isim düşündük karar verdik
bu arada kayınvalidem tamam dedi isterseniz koyun rıza veriyorum dedi

ama biz ikinci isme çok alışmıştık vazgeçmek istemedik

kayınvalidem ben ayşe diyemem nur derim diyor
oysa biz sedece ayşeyi koyacagız yanına başka isim ekleyeceğiz
ama söyleyemiyoruz bi türlü kayınvalideme
sevgilim ben söyleyemem anneme sen söyle diyor
haftalar geçiyor hala kendi adı konacak başka isim eklenmeyecek sanıyor

bi cesaret desem anne sadece ayşe koyacagız yanına başka isim düşündük diye bu sefer rıza vermiyorum ayie de koyma der diye tırsıyorum

ayşe nur çok güzel isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…