S
Sevil_83
Ziyaretçi
sevil ve megcim ikinizede oğlan çıkıyo...
yalnış çünkü benim kızım var
teşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevil ve megcim ikinizede oğlan çıkıyo...
demekki ilk baktığım kişilerin tutmasıda tamamen tesadüf...
aslında ben b u çin min işlerine pek rağbet etmemde işte bir kaç kişi peşpeşe tutunca insan acabamı??? diyo....
ama böyle sanalda olsa ortam bulup değerlendiremesek bunların yanlış olduğunuda bilemeyiz değilmiii.
kayınvalidemin adı ayşe nur. ben çok begenirim ayşe adını. şimdi ben ilk gelinim iki oğlu var evlenecek yaşta bekar.. ben ortanca ile evliyim. ilk torun diye kız diye babaannemiz mavi gözlü güzel bi kadın ve becerikli maharetli falan benzesin diye koymak istedik ismini
yok dedi ben hayattayken izin vermem
ben de bana izin vermiyosun yarın diğer oğulların da evlenir onlar koyarsa alınırım ben ilk gelinim ilk torun benim kızım hem dedim
aradan haftalar geçti ve biz başka isim düşündük karar verdik
bu arada kayınvalidem tamam dedi isterseniz koyun rıza veriyorum dedi
ama biz ikinci isme çok alışmıştık vazgeçmek istemedik
kayınvalidem ben ayşe diyemem nur derim diyor
oysa biz sedece ayşeyi koyacagız yanına başka isim ekleyeceğiz
ama söyleyemiyoruz bi türlü kayınvalideme
sevgilim ben söyleyemem anneme sen söyle diyor
haftalar geçiyor hala kendi adı konacak başka isim eklenmeyecek sanıyor
bi cesaret desem anne sadece ayşe koyacagız yanına başka isim düşündük diye bu sefer rıza vermiyorum ayie de koyma der diye tırsıyorum
ayşe nur çok güzel isim.
arkadaşlar bu takvime bi göz atarmısnız.ama cevapta yazında bilelim.okuyup geçmeyin lütfen.zira doğru yanlış yazmazsanız nasıl bilelim.....
Chinese Lunar Calendar, Predict Baby Gender, Baby Sex Prediction
ilk kızım doğru çıktı şimdi de erkek çıktı ama doktor 3 gün önce kızın olacak dedi
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.Kesin kızmı dedi doktor?
aynı gün 2 yere gittim ikiside kız dedi
3 hafta sonra tekrar bakalım dedi bazen testisler geç inebiliyo dedi 13+4 ken başka bi doktor erkek demişti yani çok ümitlenmiştim
aynı gün 2 yere gittim ikiside kız dedi
3 hafta sonra tekrar bakalım dedi bazen testisler geç inebiliyo dedi 13+4 ken başka bi doktor erkek demişti yani çok ümitlenmiştim
dua
yumurtlama günü
ne bileyim takvim falan
sağlıkla kucagına al
iki kız annesi olmak havalı bişey
nasipse 3.de bir deoğlun olur dilerim
Rabbim sağlıkla hayırla kızı da oğlanı da nasip etsin inşallah
yok bişey denemedim bu yumurtlama gününü hamile kaldıktan sonra burda öğrendim bilmiyorum 3.kalkışmak çok zor farklı olacağını bilsem hadi neyse de ben erkek çocuklarını çok seviyodum inşallah allah banada nasip eder
yok bişey denemedim bu yumurtlama gününü hamile kaldıktan sonra burda öğrendim bilmiyorum 3.kalkışmak çok zor farklı olacağını bilsem hadi neyse de ben erkek çocuklarını çok seviyodum inşallah allah banada nasip eder
ben de cinsiyetini öğrendikten sonra bu siteye katıldım ve erkek bebek için denenebilecek şeyler olduğunu öğrendim. bilsem hamile kalmadan denerdim. bende senin gibi erkek bebekleri çok severdim kız bebek de seviyorum ama ilki oğlan olsun istedim. sonra isterse 3 kızım olsun derdim hep. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza
Rabbim nasip ettiyse erkek evlat bize o erkek bebekler gelir bizi bulur
ben de cesaret edemem belki ama dediğim gibi herşey değişir zamanla. Ne olacağı hiç belli olmaz o zamanki düşüncemizin :)
gadanızı alıyım uşakk ne yazıyo hiçbişe çakmadım:))))))