Doğuma Hazırlık lütfen cevap.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu tarz takvimlerden sadece bu takvim haziran ayına kız dedi.. yani haziranda hamile kaldım ve b yazmadığına göre kız demek istiyor ve evet bebeğim kız.
ama takvimlere inanmıyorum yine de tesadüftür

Canım yok takılma sen.Bende bir anormallik var.Kızıma her şey erkek diye çıkıyor.Fallar,takvimler,yüzük sallamalar belirtiler her şey erkek çıkıyor.Herkeste tutan şey bir tek bende patlıyor :) Emeğine sağlık canım inş. sevilciğimin oğlu olur :)

Ayyy canım benim.Yerim ayşenizi :) Sizde pek bir değişik olmuş genelde kayınvalideler çok isterler kendi isimlerinin torunlarına verilmesini.Hatta çoğu ailede bu anne baba isimleri yüzünden kavgalar çıkar.Sizde tersi olmuş kaynana istemiyor koymayın diyor.Bence içinizden ne geliyorsa onu koyun boşverin o da alışır zamanla ayşe demeye.Demezsede eğer kendi başka bir isim söyler belki.Ayşe kızınız güzel hayırlı sağlıklı olsun inş.

ilk kızım doğru çıktı şimdi de erkek çıktı ama doktor 3 gün önce kızın olacak dedi

Hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.Kesin kızmı dedi doktor?

aynı gün 2 yere gittim ikiside kız dedi
3 hafta sonra tekrar bakalım dedi bazen testisler geç inebiliyo dedi 13+4 ken başka bi doktor erkek demişti yani çok ümitlenmiştim

3 hafta sonra tekrar bakalım dedi bazen testisler geç inebiliyo dedi 13+4 ken başka bi doktor erkek demişti yani çok ümitlenmiştim

Canım hayırlısı olsun inş. ilk haftalarda yanılma olabiliyor banada 14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dediler.O yüzden sordum kesinmi diye?Benimki ayrıntılıda ve 4 boyutluda iyice kesinleşti.Sen biraz daha bekle istersen ayrıntılıda kesinleşir cinsiyeti.Allah gönlüne göre versin inş.

dua
yumurtlama günü
ne bileyim takvim falan

sağlıkla kucagına al
iki kız annesi olmak havalı bişey
nasipse 3.de bir deoğlun olur dilerim

Rabbim sağlıkla hayırla kızı da oğlanı da nasip etsin inşallah

yok bişey denemedim bu yumurtlama gününü hamile kaldıktan sonra burda öğrendim bilmiyorum 3.kalkışmak çok zor farklı olacağını bilsem hadi neyse de ben erkek çocuklarını çok seviyodum inşallah allah banada nasip eder

canım benim ya duygularını anlayabiliyorum.benimde ikinci kızı doktor söylediginde çok üzülmüştüm.iki çocuktan başka yapmayı düşünmüyordum.ocakta doguracagım daha yeni yeni kızım demeye başladım.ne bileyim erkek olmasını bende çok istiyordum.bi kızım vardı buda degşik olsun istemiştim.bizde senin gibi bi doktor %100 erkek dedi.10 gün boyunca erkek diye sevdik.hatta sevindik.aynı doktora gittim kız dedi.kordonmuş dedi.işte o zaman çok sinirlenmiştim.alışmıştım.amaan ne bileyim işte hayırlı evlat olsunlar artık yapacak bişey yok.üçüncüyü bende kesin erkek olacagını bilsem ha gayrek deyip yapacagımda .eşim buda kız olursa diyo.istemiyo..yani aslında cesaretimiz yok...

ben de cinsiyetini öğrendikten sonra bu siteye katıldım ve erkek bebek için denenebilecek şeyler olduğunu öğrendim. bilsem hamile kalmadan denerdim. bende senin gibi erkek bebekleri çok severdim kız bebek de seviyorum ama ilki oğlan olsun istedim. sonra isterse 3 kızım olsun derdim hep. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza

Rabbim nasip ettiyse erkek evlat bize o erkek bebekler gelir bizi bulur

ben de cesaret edemem belki ama dediğim gibi herşey değişir zamanla. Ne olacağı hiç belli olmaz o zamanki düşüncemizin :)

Ktılıyorum canım nasibimizde ne varsa Rabbimin izniyle onu yaşıyoruz.Kimse kendi seçmiyor.Onlar çoktan seçilmiş Rabbim nasibimize kaderimize onları çoktan almış.Bizler sadece kaderimizi yaşıyoruz.Rabbim yavrularımızı hayırlı sağlıklı etsin inş.

allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızıda bir erkeğide yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar

gadanızı alıyım uşakk ne yazıyo hiçbişe çakmadım:))))))

ya banada bakarmısınız
13 kasım 1980 doğumluyum son regli eylül
hamile kaldığım ay ekim
şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…