- 20 Haziran 2021
- 55
- 28
- 3
- 34
- Konu Sahibi birkizinuzuntusu
-
Elhamdülillah çok sevindim senin adına. Ben iyiyim çok şükür adet olsam rahatliycam inşallah . Duanda beni unutma olur muKahve lekelenme oluyor çok az silince pembe gibi dördüncü günüm bugün başka birşeyim yok günümde adet oldum die birşey olduğunu düşünmüyorum biraz normal adetimden farklıydı oda yani ilaç yüzündendir die düşündüm sen nasılsın canım
Elhamdülillah çok sevindim senin adına. Ben iyiyim çok şükür adet olsam rahatliycam inşallah . Duanda beni unutma olur mu
[/QUOTE
Aklımdasın inşallah zamanında olursun sende bana dua et inşallah birdaha bu duruma düşmeyiz
Aklımdasın inşallah zamanında olursun sende bana dua et inşallah birdaha bu duruma düşmeyizElhamdülillah çok sevindim senin adına. Ben iyiyim çok şükür adet olsam rahatliycam inşallah . Duanda beni unutma olur mu
Seninle birlikte bende geri sayım yapayım bir haftan kaldı inşallah son günlere doğru bol bol yürüyüş yapElhamdülillah çok sevindim senin adına. Ben iyiyim çok şükür adet olsam rahatliycam inşallah . Duanda beni unutma olur mu
Aynen kardeşim bi daha ölsem beni ateşe atsalar dahi harama yaklaşmam. Allah affetsin bizi . Ve sana teşekkür ederim motive ediyosun beni. Bi de bi şey sorucam canım hani ilaçtan sonra adet gibi olduk ya ondan sonraki günden itibaren mı hesapliycaz adet olucagimiz günü.Seninle birlikte bende geri sayım yapayım bir haftan kaldı inşallah son günlere doğru bol bol yürüyüş yap
Allah razı olsun sende bana moral verdin. Yok normal ilaçtan önceki adetinden itibaren say ben tam günümde oldum eğer ilaçtan itibaren saydaydin 13 14 üne denk geliyordu bende bunu çok düşündüm acaba ilaçtan sonra mı saymam gerek die ama yok ilk adetimden sonraki tarihte geldiAynen kardeşim bi daha ölsem beni ateşe atsalar dahi harama yaklaşmam. Allah affetsin bizi . Ve sana teşekkür ederim motive ediyosun beni. Bi de bi şey sorucam canım hani ilaçtan sonra adet gibi olduk ya ondan sonraki günden itibaren mı hesapliycaz adet olucagimiz günü.
Tamam canım teşekkür ederim ara ara konuşalım yineAllah razı olsun sende bana moral verdin. Yok normal ilaçtan önceki adetinden itibaren say ben tam günümde oldum eğer ilaçtan itibaren saydaydin 13 14 üne denk geliyordu bende bunu çok düşündüm acaba ilaçtan sonra mı saymam gerek die ama yok ilk adetimden sonraki tarihte geldi
Ara kanama olması riski kaldırmış mıdır?surtunmeyle hamıle kalınmaz. mumkunse bıdahakı sefere partnerıne perezervatıf alın hem daha ucuz hem daha guvenlı hem de daha saglıklı.. erkekler umursamayabılır de sen barı dusun... ıstemeden dersen tacız tecavuz gbı olur bencee oyle deme. erken adet gormussun ya da ara kanama bu.
Takipteyim ben gelişme olursa yazarsan cevap veririm canımTamam canım teşekkür ederim ara ara konuşalım yine
Tamam kardeşimTakipteyim ben gelişme olursa yazarsan cevap veririm canım
Hala kasık ağrısı çekiyorum seninde öyle mi bu ilacı içtiğim günden beri adet ağrısı gibi kasılma var hafif ama üç haftadır böyle sürekliTamam kardeşim
Surekli olmasada ara ara oluyor ilaç bayağı sarstı bizi canım. Inşallah bi sorun olmiycak atlaticaz şu zor günleriHala kasık ağrısı çekiyorum seninde öyle mi bu ilacı içtiğim günden beri adet ağrısı gibi kasılma var hafif ama üç haftadır böyle sürekli
İnşallah inşallah dün bitti sandım kanama bugün biraz kırmızı birazda kahve gene olmuş dördüncü gündü bugün adet görmüş oldum inşallah birşey yok ya hala içim rahat değilSurekli olmasada ara ara oluyor ilaç bayağı sarstı bizi canım. Inşallah bi sorun olmiycak atlaticaz şu zor günleri
Canım sen normal adet gördün işte üzülme artık rahatla Allah 'ın izniyle bi şey olmiycak. Bende bi adet olsam şüphelerim gidecekİnşallah inşallah dün bitti sandım kanama bugün biraz kırmızı birazda kahve gene olmuş dördüncü gündü bugün adet görmüş oldum inşallah birşey yok ya hala içim rahat değil
Hadi inşallah az kaldı biraz daha sabır olucaksin inşallahCanım sen normal adet gördün işte üzülme artık rahatla Allah 'ın izniyle bi şey olmiycak. Bende bi adet olsam şüphelerim gidecek
Inşallah kardeşim saol ya .Hadi inşallah az kaldı biraz daha sabır olucaksin inşallah
Inşallah kardeşim saol ya .
Canım ben adet oldum :)Allah razı olsun sende bana moral verdin. Yok normal ilaçtan önceki adetinden itibaren say ben tam günümde oldum eğer ilaçtan itibaren saydaydin 13 14 üne denk geliyordu bende bunu çok düşündüm acaba ilaçtan sonra mı saymam gerek die ama yok ilk adetimden sonraki tarihte geldi
Oo çok sevindim benim içinde dua et lütfen 30 u adet günüm bekliyorum sadece çok şişkinlik hissediyorum seninde öyle miydiCanım ben adet oldum :)
Oo çok sevindim benim içinde dua et lütfen 30 u adet günüm bekliyorum sadece çok şişkinlik hissediyorum seninde öyle miydi
Evet ilaçtan sonra günümde oldum ama normal adetimden biraz farklıydı bu ikinci adetimi bekliyorumCanım sende adet olmuştun yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?