Absürt durduğunun farkındayım ama buraya her gün bi şeyler yazılıyo gebeliğimi 3.ayda öğrendim teyzem 4.ayda öğrendi diye. O yüzden insan ister istemez takılıp stres yapıyor... Lütfen alay etmeyin...Tebrikler hamilesin
Teşekkür ederim cevabınız için... Haklısınız zaten sanırım yaptığım testte de çıkardı gebelik olsaydı diye düşünüyorum. Çünkü 15 ekimde başlayan reglimden 3 hafta sonra yaptım testiYa hayır ya gerçekten hamile değilsiniz. Ülke değişmişsiniz regl en ufak içilen bir ilaçtan bile etkilenir belli ki sizinki sökememiş henüz. Ekim nerdeeee Aralık nerde Allah aşkına biraz mantık nolur
Erkek arkadaşınızın hamile olma olasılığı sizin hamile olma olasılığınızdan yüksekTeşekkür ederim cevabınız için... Haklısınız zaten sanırım yaptığım testte de çıkardı gebelik olsaydı diye düşünüyorum. Çünkü 15 ekimde başlayan reglimden 3 hafta sonra yaptım testi
Ya ben sadece akıntıda kalınca korktum bu sabah kalktım ama hâlâ sadece akıntım var niye akıntıda kalıyor sadeceHamilelik sanıldığı kadar kolay değil.
Hâlâ regl olmadım ve bu kahverengi akıntı mı kanama mı karar veremiyorum hâlâ devam ediyor. Regl miktarıma göre çok daha az ama hem regl gibi pütürlü hem de ped kullanmam gerekiyor. Bir test yaptım 2 gün önce ama yine negatif o zaman sizce bu akıntı normal mi? Ya da bu ayki reglim böyle geçiyor olabilir mi çünkü bakıldığında bugün 4.gün?Erkek arkadaşınızın hamile olma olasılığı sizin hamile olma olasılığınızdan yüksek
Bu dediğin yerleşme kanaması bile olabilir tekrar test yapınHâlâ regl olmadım ve bu kahverengi akıntı mı kanama mı karar veremiyorum hâlâ devam ediyor. Regl miktarıma göre çok daha az ama hem regl gibi pütürlü hem de ped kullanmam gerekiyor. Bir test yaptım 2 gün önce ama yine negatif o zaman sizce bu akıntı normal mi? Ya da bu ayki reglim böyle geçiyor olabilir mi çünkü bakıldığında bugün 4.gün?
En son 6 ekimde bir birliktelik yaşadım yerleşme kanaması bunun için çok geç değil mi? Ve bunun üzerine 2 kez regl oldum ve 2 kez test yaptım bu üçüncü reglimBu dediğin yerleşme kanaması bile olabilir tekrar test yapın
Olmaz öyle şey gebe değilsinizEn son 6 ekimde bir birliktelik yaşadım yerleşme kanaması bunun için çok geç değil mi? Ve bunun üzerine 2 kez regl oldum ve 2 kez test yaptım bu üçüncü reglim
Ee o zaman neden şüpheleniyorsunuz üstünden 2 regl geçmişEn son 6 ekimde bir birliktelik yaşadım yerleşme kanaması bunun için çok geç değil mi? Ve bunun üzerine 2 kez regl oldum ve 2 kez test yaptım bu üçüncü reglim
Teşekkür ederim o halde bu regl böyle geçiyor diyip salayım mı yoksa adet söktürücü alayım mı sizceOlmaz öyle şey gebe değilsiniz
Ben olsam almam, gerek yok. Kafanıza takmayın kendisi düzelir zatenTeşekkür ederim o halde bu regl böyle geçiyor diyip salayım mı yoksa adet söktürücü alayım mı sizce
Teşekkür ederimBen olsam almam, gerek yok. Kafanıza takmayın kendisi düzelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?