çiçekçik bilmiyorum ya 2 gündür devam ediyor lekelenme kahverengi renkte bazen siyaha yakın o kadar istiyorumki bebeğimin olmasını ama ihtimalde veremiyorum yumurtlama günlerim diye belkide dediğin gibi erken yumurtalama oldu beklemekte çok zor. allahım isteyen herkese en kısa zamanda meleklerine kavuştursun.mafoldumben
çok geçmiş olsun canım, allah gönlüne göre versin :1hug:
son adet tarihim 24.07.2009 ve adet olmama daha 1.5 hafta var yalnız benim 2 gündür kahverengi lekelenmelerim oluyor. sizce neden kaynaklanıyor bu lekelenme? hemen adet bitimindeki ilişkiyle hamile kalmak mümkün mü?mafoldumben çok istiyorum bebeğimin olmasını, bu lekelenmede mi psikolojik.
son adet tarihim 24.07.2009 ve adet olmama daha 1.5 hafta var yalnız benim 2 gündür kahverengi lekelenmelerim oluyor. sizce neden kaynaklanıyor bu lekelenme? hemen adet bitimindeki ilişkiyle hamile kalmak mümkün mü?mafoldumben çok istiyorum bebeğimin olmasını, bu lekelenmede mi psikolojik.
kızlar günaydın
bugün mide bulantısıyla uyandım ve dişlerimi öğürmekten zor fırçaladım. umutlanmak istemiyorum yoksa çok üzülüyorum. beklicez ve görcezalkisalkisalkis
28-30 gün adet periyodum öyle çok düzensiz değildir adet döngüm