inşallah şu anda meleklerimiz bizimledir. dün ateşim 36.9 du. göğüslerim ara ara sızlıyor ve kasıklarımda batmalar oluyor. inşallah hayırlı haberler alırızalkisalkisalkis
evet canım ya
ben geçen ay 5 günlük gecikmenin ardından adet olmuştum ve bütün belirtiler vardı. çok üzülmüştüm canım. folik asir alıyomusun ben 3 aydır içiyorum.
allah vereceği zamanı biliyordur canım, moralini yüksek tut. :CüvCüv:
bence acilen kan testi yaptır idrar testlerine güven olmuyor canım inşallah hamişsindirropuyorumnanaktanya arkadaşlar bende yeni katıldım size bişey soracağım lütfen yardım edin bende 12 temmuzda adet oldum 7 ağustosta adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım 8 ağustosta negatif çıktı adet sancım var 1 haftadan beri sürekli alacak gibi ama olmuyorum göğüslerimde çok sızlamaya başladı bana yardımmmm edinnnnn ne yapmam gerekiyooooo
su1983 canım inş psikolojik değildir dua ediyorum senin için kendim için ve tüm hamile kalmak isteyenler için....
ben birşey soracağım bende herhangi bir sorun yok ama doktorum bana folic asit hiç vermedi acaba kullanmam gerekirmiki anlamadım ben ya herkes kullanıyor ben niye kullanmıyorum beni bi aydınlatsanız bana niye vermemiş olabilir.
çiçekçik günaydın, nasılsın?
varmı hamilelil ile ilgili belirtiler? ben dün de lekelenmelerim devam etti 4 gündür devam ediyor ama damla damla? :CüvCüv:
geçmiş olsun canım, inşallah hamileyizdir tüm isteyenler. benimde sağ kasığımda batmalar var ağrı değil ama bacağıma da vuruyor ağrısı.
su1983 canım inş psikolojik değildir dua ediyorum senin için kendim için ve tüm hamile kalmak isteyenler için....
ben birşey soracağım bende herhangi bir sorun yok ama doktorum bana folic asit hiç vermedi acaba kullanmam gerekirmiki anlamadım ben ya herkes kullanıyor ben niye kullanmıyorum beni bi aydınlatsanız bana niye vermemiş olabilir.