Lütfen cevap..ilk yılda kaç kez kontrole götürdünüz bebişi?

ararat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
16
0
selam kızlar.. 7.5 aylık bebişim var. en son 6. ayda kontrole ve aşıya götürdüm.ondan sonraki kontrolünü doktoru 1 yaş yazmış. normal mi bu? her ay ya da 2 ayda bir mi götürmek gerek. sizin nasıldı? bu arada özel bir hastaneye gidiyorum Fatih üni. hst. (ankara) ama iyi bir doktor adına da ihtiyacım var.

selam kızlar.. 7.5 aylık bebişim var. en son 6. ayda kontrole ve aşıya götürdüm.ondan sonraki kontrolünü doktoru 1 yaş yazmış. normal mi bu? her ay ya da 2 ayda bir mi götürmek gerek. sizin nasıldı? bu arada özel bir hastaneye gidiyorum Fatih üni. hst. (ankara) ama iyi bir doktor adına da ihtiyacım var.

merhaba canım çocuğun hasta değilse vede aşısı yoksa götürmene gerek yok endişelenecek bir şey yok aşı takvimini sürekli değiştiriyorlar benim kızım üç buçuk yaşında dokuzuncu ayda kızamık aşısı vardı şimdi onu bir yaşına kaydırmışlar karma aşıları fazlalaştırmışlar sürekli değiştiriyorlar yani senin yapacağın aşı takvimini düzenli takip et sağlıklı günler:nazar:

ben oğlumuda kızımıda her ay düzenli kontrollere götürdüm.eğer imkanın varsa bence sende her ay gelişimi için düzenli olarak götür derimyerimsenibenzaten burda amaç gelişimi sağlıklımı ,yeteri kadar kilo alıyormu bunları takip etmek....ŞenizŞeniz

Merhaba

Benim oğlum 16 aylık oldu ve ilk doğduğu günden bu aya kadar her ay doktora gittik ve düzenli olarak her ay aşısı oluyordu sizin doltor neden öyle dedi anlamadım.hatta bu hafta sonu bile 1 aşımız var..(memorial hastanesine gidiyoruz):emir_bebek:

selam arkadaşlar
doktoru aradım. 6. aydan sonraki kontrolü 9. ayda oluyormuş. bir problem yoksa doktor kontrolü her ay için gereksiz dedi. ben de öyle düşünüyorum. bazıları sırf her ay para alabilmek için çağırıyorlar..

X