- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Gününüz geçtiyse mutlaka kanda hcg baktırın..gebelik varsa kanamanın durması için ilaç verilir..Allah korusun dış gebeliktede bazen lekelenmeler oluyor ve çok ciddi bir durum oluşturuyor..Son 3 gündür üst üste lekelendim bugün de varla yok arası bişeydi bilmiyorum
Hafif kasık ağrısı var yatarken belim ağrıyor başka da bişey yok
Normalde adet olucaksam karnim belim bacaklarim heryerim ağrır
Ayni durumdaymisiz bende oleydim esimde acele etmiyelim aman bekliyelim derken bebegin gelismedigini ogrendim kalp atislari icin gittigimde oyuzden bence fazla erteleme cnmDoğru söylüyorsunuz şimdiye çoktan gitmeliydimmyarın ilk işim önce evde test yapicam en kisa zamanda da dr.a gidicem dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum. .. ne kadar zor kadın olmak
Şehir merkezine yürüme mesafesinde değilim malesef o yüzden sizlere bu kadar ayrıntılı daniştım öyle bi anda niyet edip çıkamıyorum malesef eşimle çıkmam lazım
Ayni durumdaymisiz bende oleydim esimde acele etmiyelim aman bekliyelim derken bebegin gelismedigini ogrendim kalp atislari icin gittigimde oyuzden bence fazla erteleme cnm
Erkekler hepmi boyleAyynen az önce yazışmalarımızdan eşime bahsettim şimdi mi gidicez bekleyelim diyor ya ben anlatamıyorum yada erkekler zor anlıyor! Yarın ilk işim evde test yapmak olucak
Erkekler hepmi boyle
Olmadi bi saglik ocagina git yakinsa ordada kan verebiliorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?