- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- Konu Sahibi TamBirRabia
Test yaptım ve negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım idrar trstimi yaptın kan testimiTest yaptım ve negatif
Adet oldum üzmüş peki? Merak ettim
Merhaba bende şuan sizinle aynı durumdayım on günü geçti ne gelen var ne giden. 3 gündür hayit tohumu iciyorum bakalım faydalı olur umarımOlmadımmm
Seviniym mi üziliym mi bilmiyorum ama
Iki gün önce 2. testimi yaptım yine negatif
Bi sonraki adet tarihime iki hafta var karnmda şiş bayagi hazımszlık var
Adetim geçince böyle olurum genelde zaten
Merhaba bende şuan sizinle aynı durumdayım on günü geçti ne gelen var ne giden. 3 gündür hayit tohumu iciyorum bakalım faydalı olur umarım
Yok ya o da yok maalesef iki aydır böyle bende geçen aydA böyle olmuştu bende hayit i duydum deneyeyim dedim ilaçtan iyidir heralde. Aynen ya çok zor kadın olmak. Sen ne kadarlik evlisin canım.Ayy valla aynı durumda olduğumuz için güleyim mi ağlayaym mı bilemedim ne zor şey kadın olmak anne olmaya çalışmak..Allah yardımcımız ol un
Sizde de lekelenme oldumu acaba?
Yok ya o da yok maalesef iki aydır böyle bende geçen aydA böyle olmuştu bende hayit i duydum deneyeyim dedim ilaçtan iyidir heralde. Aynen ya çok zor kadın olmak. Sen ne kadarlik evlisin canım.
Bende mayis 2014 de evlendim canim. Bakalım bana fayda mı edecek zarar mi. Umarım hakkımizda hayırlı olanı yasariz.
Amiiinn insallah vardır elbet bizim de bi nasibimizAynı yıl evlenmişiz cnm
Aminnn Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.. hayırlı değilse hayırlara çevirsin öyle nasib etsin inşallah♡
Böyle herşeye rağmen sukur etmeniz çok güzel emin olun allah en güzel bir sekilde evlat nasip edecektir. .Aynı yıl evlenmişiz cnm
Aminnn Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.. hayırlı değilse hayırlara çevirsin öyle nasib etsin inşallah♡
Böyle herşeye rağmen sukur etmeniz çok güzel emin olun allah en güzel bir sekilde evlat nasip edecektir. .
Merhaba bnde bi soru sormak istiyorum doktorum bana mixovul fitil yazdi ama gunde 2 hazneye diyor acaba bu sekilde kullanan varmi gunde 2 tane kullanan 1 er tane kullanilmasi gerekiyor korktum biraz. Emin olmadim