• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen buraya bakın》》》》》》》

İdrar testi yaptım sadece
Pozitif yada silik falan çıksaydı o zaman kanda baktrcaktm ama olmadı

Olmadımmm:KK76:
Seviniym mi üziliym mi bilmiyorum ama
Iki gün önce 2. testimi yaptım yine negatif
Bi sonraki adet tarihime iki hafta var karnmda şiş bayagi hazımszlık var :63:
Adetim geçince böyle olurum genelde zaten

Olmadımmm:KK76:
Seviniym mi üziliym mi bilmiyorum ama
Iki gün önce 2. testimi yaptım yine negatif
Bi sonraki adet tarihime iki hafta var karnmda şiş bayagi hazımszlık var :63:
Adetim geçince böyle olurum genelde zaten
Merhaba bende şuan sizinle aynı durumdayım on günü geçti ne gelen var ne giden. 3 gündür hayit tohumu iciyorum bakalım faydalı olur umarım

Merhaba bende şuan sizinle aynı durumdayım on günü geçti ne gelen var ne giden. 3 gündür hayit tohumu iciyorum bakalım faydalı olur umarım

Ayy valla aynı durumda olduğumuz için güleyim mi ağlayaym mı bilemedim ne zor şey kadın olmak anne olmaya çalışmak..Allah yardımcımız ol un
Sizde de lekelenme oldumu acaba?

Ayy valla aynı durumda olduğumuz için güleyim mi ağlayaym mı bilemedim ne zor şey kadın olmak anne olmaya çalışmak..Allah yardımcımız ol un
Sizde de lekelenme oldumu acaba?
Yok ya o da yok maalesef iki aydır böyle bende geçen aydA böyle olmuştu bende hayit i duydum deneyeyim dedim ilaçtan iyidir heralde. Aynen ya çok zor kadın olmak. Sen ne kadarlik evlisin canım.

Yok ya o da yok maalesef iki aydır böyle bende geçen aydA böyle olmuştu bende hayit i duydum deneyeyim dedim ilaçtan iyidir heralde. Aynen ya çok zor kadın olmak. Sen ne kadarlik evlisin canım.

2 yıl yeni bitti şükür ♡
Bende Hayıt hapı içtim adet tarihimde iki gün önce başladım on gün kadar içtim ayni zamanda arı sütü bal polen karışımıda içiyorum faydası mi oldu zararı mi anlamadım gitti.. :halay:
Sen ne kadarlık evlisin cnm?

Bende mayis 2014 de evlendim canim. Bakalım bana fayda mı edecek zarar mi. Umarım hakkımizda hayırlı olanı yasariz.

Bende mayis 2014 de evlendim canim. Bakalım bana fayda mı edecek zarar mi. Umarım hakkımizda hayırlı olanı yasariz.

Aynı yıl evlenmişiz cnm
Aminnn Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.. hayırlı değilse hayırlara çevirsin öyle nasib etsin inşallah♡

Merhaba bnde bi soru sormak istiyorum doktorum bana mixovul fitil yazdi ama gunde 2 hazneye diyor acaba bu sekilde kullanan varmi gunde 2 tane kullanan 1 er tane kullanilmasi gerekiyor korktum biraz. Emin olmadim

Merhaba bnde bi soru sormak istiyorum doktorum bana mixovul fitil yazdi ama gunde 2 hazneye diyor acaba bu sekilde kullanan varmi gunde 2 tane kullanan 1 er tane kullanilmasi gerekiyor korktum biraz. Emin olmadim

Bende kullanmıştım o ilacı cnm ama günde bir taneydi benimki
Enfeksiyon dolayısıyla mı verdi sanada

Canım bende korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldım
1 senesi Dr.a gitmekle geçti hormon testleri rahim filmi derken mayıs ayında da asilama oldu tutmadı
bende bir daha gitmemiştim Dr.a doğal denemeye karar vermiştim kendiliğinden geldi meleğim
zamanıni bekliyorlar sabırla dua ile bekle canım sende inşallah hayırlı zamanda ňasib etsin Allah'ım

Merhaba arkadaslar biz iki aydir bebek dusunuyoz gecen ay olmadi bugun akintiyla karisik damar seklinde pembemsi kan geliyor cok az ama acaba nedir bi fikri olan varmi acaba yerlesme kanamasimi daha adetime iki hafta var lutfen biraz yardimci olun

Back