• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen buraya bakın》》》》》》》

Merhaba arkadaslar biz iki aydir bebek dusunuyoz gecen ay olmadi bugun akintiyla karisik damar seklinde pembemsi kan geliyor cok az ama acaba nedir bi fikri olan varmi acaba yerlesme kanamasimi daha adetime iki hafta var lutfen biraz yardimci olun

Dr.a gitmeyi denesen cnm? Bazı enfeksiyonlar kanamalı akıntıya kadar ilerliyor önlem almak lazım? Yerleşme kanaması olucağını sanmıyorum daha iki hafta var diyosun adetine..

Evet ama daha dun kadin dr gittim ve herseye baktim hersey cok iyi dedi enfeksiyon yok dedi rahimin dedi cok temiz dedi ama tam yumurtlama zamanin dedi uc icinde hamile kalma ihtimalin yuksek degerlendir dedi acaba yumurtlama kanamasimi bilemedim:110:

Evet ama daha dun kadin dr gittim ve herseye baktim hersey cok iyi dedi enfeksiyon yok dedi rahimin dedi cok temiz dedi ama tam yumurtlama zamanin dedi uc icinde hamile kalma ihtimalin yuksek degerlendir dedi acaba yumurtlama kanamasimi bilemedim:110:

Öyle mi iyi yapmışsın dr.a güven stres yapma madem ;)

Evet cnim yumurtlama sırasında da kanama olabiliyor sen dr.unu dinle değerlendir bu zamanlarını hayırlı haberi alınca burayada yaz inşallah ♡

Back