• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen buraya bakın》》》》》》》

TamBirRabia

"Şansı'na Münhasır Üye"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
2.729
11.380
208
30
Arkadaslar günlerdir hesabima girmeye çalışıyorum sifremi unutmusum ancak girebildim lütfen bilgi ve tecrübe sahibi olanlar yardimci olabilir mi:
Iki yıllık evliyim daha öncede farklı bi iki konuda sizlere danistim bebis istiyoruz esiminde benimde hicbi skintmiz yok bütün testler yapıldı ama ikinci yilimizi henüz bitirmemize rağmen bebisimiz olmadi..Vardir vakti diyip sabirla ve umutla bekliyoruz inşh
Şimdi sorum şu;
Adetim 6 gün geçti bugün 7.günü bitirdim ve iki gündür kahverengi kirmizimsi bi akintim oluyor lekelenme şeklinde ama devami gelmiyor
Günde bir defa hafif bi adet sancisyla lekeleniyorum anliycaginiz
Son 10 gündür agnucastin (hayıt hapı) kullandim bugün biraktim icmedim sizce işe yaramismidir?
Netten bakıyorum yerlesme kanamasi deniyor başka bsey denmiyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum artık iyice üzülmeye başladım neden olmuyor diye.. ;(
Nolur bilgi ve tecrübe sahibi olanlar bana bi yardimci olurmusunuz..Şimdiden Allah razı olsun ♡

Adet gününüz geçmiş evde test yapsanız çıkar kesin. Garanti olsun diyorsanız kan tahlili yaptırın. BelirtilerE göre hamile olabilirsiniz. Bende de lekelenme olmuştu. Allah gonlunuze göre versin.

Çok sağolun ama şu iki yıl içinde o kadar çok test yaptım ki anlatamam Iki kez silik çizgiyi de gördüm gayet net bi şekilde
Bikaç gün sonra ancak test yapmayı düşünüyorum inşallah bu son telaşem olur ♡

Öyle tabiki inşallah bu defa ♡L demiştir rabbimm..
Bende her adet gecikmemde test yaptığım için eşimi umitlendirmek istemiyorum boş yere :110:

Inşallah hamilesindir canim seni çok iyi anlıyorum bende 2 yil olacak evleneli 1 düsügüm var sonrasinda hamile kalamadim henüz.Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip eder insallah.

Aminnn canim cümlemize inşh
Bugün hala adet olmadim leke de olmadi kasık ağrısı var biraz o kadar Acaba sadece hormonal mi diyorum boşuna ümitlenmek istemiyorum ya

Herhangi bir gelişme var mı merak ettim?

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Fakat doktora gittiniz mi?
Belki yumurtalıklarınızda yavaşlama vardır, bir jinekolağa gitmediyseniz konu ile alakalı olarak gitmenizi tavsiye ederim.

Bugüne kadar 4 ayrı ozel dr.a gittim en son yumurtalarin biraz tembel calisyor dedi dr. Adetlerim düzenli en fazla bikaç gün geçer (35 günlük döngü de olurum en fazla)
Iki ay önce de troid+hormon testi yaptirdim gayet iyi dendi
Yurtaliklarim için de senin yaşına göre normal demişti dr. Bilmiyorum artık yoruldum bseymi var diye düşünmekten ; ( Aile dr.um bundan sonra dr.a falan gitme bekle biraz diyor ama nerde bi cinslik var başıma geliyor İşte ) sizce normal mi :eek::eek:

Son 3 gündür üst üste lekelendim bugün de varla yok arası bişeydi bilmiyorum
Hafif kasık ağrısı var yatarken belim ağrıyor başka da bişey yok
Normalde adet olucaksam karnim belim bacaklarim heryerim ağrır

Son 3 gündür üst üste lekelendim bugün de varla yok arası bişeydi bilmiyorum
Hafif kasık ağrısı var yatarken belim ağrıyor başka da bişey yok
Normalde adet olucaksam karnim belim bacaklarim heryerim ağrır
Gününüz geçtiyse mutlaka kanda hcg baktırın..gebelik varsa kanamanın durması için ilaç verilir..Allah korusun dış gebeliktede bazen lekelenmeler oluyor ve çok ciddi bir durum oluşturuyor..

Lutfen kan testi yaptirin bu kadr beklemeyin
Bende 21inci gjn test yaptirmistim ama bebek gelismedi bilseydim belki bebegim gelisicekti yasiucakti
Bendede lekelenmeler olmustu ama iste onune gecemedim...
Sizde lutfen gidin bi kan verin
Bir kurtajim bir dusugum var
19 aylkk evliyim simdi cirpiniyorum resmen
Lutfen kan verin.....

Doğru söylüyorsunuz şimdiye çoktan gitmeliydimm :KK31:yarın ilk işim önce evde test yapicam en kisa zamanda da dr.a gidicem dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum. .. ne kadar zor kadın olmak :hasta:
Şehir merkezine yürüme mesafesinde değilim malesef o yüzden sizlere bu kadar ayrıntılı daniştım öyle bi anda niyet edip çıkamıyorum malesef eşimle çıkmam lazım :(

Doğru söylüyorsunuz şimdiye çoktan gitmeliydimm :KK31:yarın ilk işim önce evde test yapicam en kisa zamanda da dr.a gidicem dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum. .. ne kadar zor kadın olmak :hasta:
Şehir merkezine yürüme mesafesinde değilim malesef o yüzden sizlere bu kadar ayrıntılı daniştım öyle bi anda niyet edip çıkamıyorum malesef eşimle çıkmam lazım :KK43:
Ayni durumdaymisiz bende oleydim esimde acele etmiyelim aman bekliyelim derken bebegin gelismedigini ogrendim kalp atislari icin gittigimde oyuzden bence fazla erteleme cnm

Ayni durumdaymisiz bende oleydim esimde acele etmiyelim aman bekliyelim derken bebegin gelismedigini ogrendim kalp atislari icin gittigimde oyuzden bence fazla erteleme cnm

Ayynen az önce yazışmalarımızdan eşime bahsettim şimdi mi gidicez bekleyelim diyor ya ben anlatamıyorum yada erkekler zor anlıyor! Yarın ilk işim evde test yapmak olucak

Erkekler hepmi boyle
Olmadi bi saglik ocagina git yakinsa ordada kan verebiliorsun

Bende kendime soruyorum hepmi böyle banami denk geldi diye..
Dışarda fena yağmur var konya Ereğli de oturuyorum ben cnm
Iştende yeni geldi hayatta götürmez beni biyere :KK4:

Ya böyle olupta hamile kalan yokmu hiç :KK57: bukadar şeyden sonra hastalanrsam (ki' öyle hissediyorum): çok üzülücem galiba ya
Bundan önce iki defa silik çizgiyi görmüş biri olarak bi lekelenme yasamamstim oda oldu Allah hayretsin sonumu
Silik çizgiyi gördüğümde yarın kan testi yapiyim diye düşünmüştüm daha sabah kalktğm anda hastalanmistim :KK31:

Back