lütfen bu kardeşinize bir tavsiye verin

Herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın. Hiç bakamayacaksa yapmasın. Kendi çıkarlarına göre insanları kullanan bir de üstüne laf edenleri hiç sevmem.
Hasta ziyareti 1 saat olur kalmak gerekmez.
Sizi evden kovmuş. Olgun değilsem bile gururluyum deyin.

Ayrıca verileni beğenmeyen enişteye de çay falan vermeyin ablanız versin.

Ablan size güvenip mi çocuk yapmış?
Benimde var 2 küçük bebeğim. Yeri geliyor kafayı sıyırcak gibi oluyorum ama yine dizimi kırıp çocuklarıma kendim bakıyorum.
Sen sakın derslerini ihmal etme. Hayatının en kritik dönemleri. İstikbalin bu zamanlarda şekillenecek.

Ablan basini vurdu ve hasta ziyaretine bile gitmedin mi ? Ben konuyu okumadim uzundu. Ama şunu söyleyeyim tabiki herkes kendi hayatının sorumluluğu kendisine ait. Ama bana böyle davranan bir kardeş de bjr gün bana ihtiyacı olursa ben de ortalıklarda olmam. Bunu sen de göze aliyorsan ona göre davran
Düzeltme: tamam okudum üşenmedim. Salla o salağı ve ona bağımlı anneyi ya sen şimdi mezun olup zevkine bakacaksın kıskanıyor ablan başka bişey degil. Annen de onun manipülasyon kölesi olmuş salla gül geç tartışma bile

Gayet yaşına göre olgunsun.Annen bile bakmak zorunda değil.Bakamiyorsa yapmasın çocuk.Sen eniştenin hizmetcisi değilsin.Begenmiyorsa kalksın çayını alsın.Beyefendi.Okulunu ihmal etme.

Ablana sana buyursa ay başım ağrıyor falan olmasada...hep bi mazeret bul ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun ablacım

sınırları aşmış
ne olursa olsun ciddi bir sağlık sorunu yoksa,mutlaka hep kendni düşün
kendi planlarından vzgeçme erteleme
ablan sana güvenip de mi çocuk yapmış ,ne kadar toksik biri
çarpıcan ağzına, otur oturduğun yerde çocuğuna analık yap,başkalarına yıkmaya çalışma diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…