Kızlar bebeğimin midesinde büyüme var. 2 doktor gördü dün. Biri "bir tuhaflık var ama adını koyamıyorum, bir perinatolog incelemeli" dedi. Diğer bir doktor ise "midesinde tam double bubble(çift kabarcık) değilse de ona benzeyen bir görünüm var. Belki çok aminyo sıvısı yuttuğu için ve bağırsaklar çalışmadığı için mide genişlemesi olmuştur ve o yüzden böyle görünüyordur. Doğumdan hemen sonra bir ameliyatla tıkanıklık açılabilir. Perinatologa gitseniz de şu an da yapacak hiçbirşey yok. Doğumu bekleyeceğiz" dedi. ıkili test 1/20.000, üçlü test 1/10.000 çıkmıştı. Bu yüzden down sendromu gibi bir risk aklımıza bile gelmedi. Benim gebeliğim tüp bebek tedavisiyle oldu. 3 yıl infertilite tedavisi gördük ve hep "Allah'ım HAYIRLI ise bize bir bebek nasip et" diye dua ettik. Down Sendromlu olursa ne yaparız biz. senağlama Ya da doğar doğmaz nasıl ameliyat olacak bebeğim. Dünden beri ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum. senağlama
Dün Gaziantep'te bir perinatolog bulamadık. Kahramanmaraş'ta bir doçent varmış. Bugün ona muayane olacağız. ınşallah iyi haberlerle geliriz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. :Saruboceq:
Dün Gaziantep'te bir perinatolog bulamadık. Kahramanmaraş'ta bir doçent varmış. Bugün ona muayane olacağız. ınşallah iyi haberlerle geliriz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. :Saruboceq:
Son düzenleme: