Çocuk Hastalıkları Lütfen bizim için dua edin.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Kızlar bebeğimin midesinde büyüme var. 2 doktor gördü dün. Biri "bir tuhaflık var ama adını koyamıyorum, bir perinatolog incelemeli" dedi. Diğer bir doktor ise "midesinde tam double bubble(çift kabarcık) değilse de ona benzeyen bir görünüm var. Belki çok aminyo sıvısı yuttuğu için ve bağırsaklar çalışmadığı için mide genişlemesi olmuştur ve o yüzden böyle görünüyordur. Doğumdan hemen sonra bir ameliyatla tıkanıklık açılabilir. Perinatologa gitseniz de şu an da yapacak hiçbirşey yok. Doğumu bekleyeceğiz" dedi. ıkili test 1/20.000, üçlü test 1/10.000 çıkmıştı. Bu yüzden down sendromu gibi bir risk aklımıza bile gelmedi. Benim gebeliğim tüp bebek tedavisiyle oldu. 3 yıl infertilite tedavisi gördük ve hep "Allah'ım HAYIRLI ise bize bir bebek nasip et" diye dua ettik. Down Sendromlu olursa ne yaparız biz. senağlama Ya da doğar doğmaz nasıl ameliyat olacak bebeğim. Dünden beri ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum. senağlama
Dün Gaziantep'te bir perinatolog bulamadık. Kahramanmaraş'ta bir doçent varmış. Bugün ona muayane olacağız. ınşallah iyi haberlerle geliriz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım sıkma canını nasipten öte yol yok helede bu satten sonra sen üzülme bebeğinde etkilenir arkadasımın bebeğe böbrek sorunlu doğacak dediler doğuma kadar anne karnında düzelmiş sapasağlam oldu gönlünü farah tut ağlama nasipte ne varsa onları yaşıyacağız sonuçta hepimiz ultrasonda sağlıklı görsekte kimsenin hiçbişeyi %100 değil allah ayrdmcın olsun

ALLAHIM çok büyük......
dualarım sizinle....

ALLAHIM yardımcınız olsun...........

canım Allah yardımcınız olsun olumlu düşün bitanem eminin senin bebiş obur bi bebiş olacak çok fazla sıvı yutmuştur ve midesi genişlemiştir. doktorlar bazen çok abartıyo.

cANIM down sendromuyla ne alakası var bu kadar negatif düşünme bence bu konuyla ilgili Ankara yada istanbulda bir dr bulmalısınız.Çapa yada Cerrahpaşa mesela ihmal etmeyin sağlık önemlidir ameliyatta çareyse olmalı periton mide boşluğudur ççocuk gerçekten yutmuş olabilir sıvıyı bu vücuttaki en risksiz bölgelerden biridir.Canım Allah sağlık versin ama negatif olmamalısın

Arkadaşım Allah yardımcınız olsun. Moralin bozup olumsuz düşünme, doğumuna az kalmış bebişin etkilenmesin. Dua et hep ve bende dua ediyorum senin için ve tüm bebeğini bekleyen anneler için... Herşey iyi olucak, bebeğin doğduğundaa.s.

canım iyidüşün ii olsun sıkmakendini birşeyyoksada ki inş yokture sıkıntıdan tansiyonun çıkar kendine dikkat et doktorlar en ufak detayı bile sorumluluk bende olmasın diye söylemek zorundalar umarım birşey yoktur

ıyi düşün iyi şeyler olsun canım. Eminim güzel haberlerle geleceksin. Dualarımız seninle.

bonedea canım senden haber almaya çalışıyorum ne zamandır.nihayet aldım seni üzen bi durumda olsa bebeğinin yaşadığını bilmek beni mutlu etti.ve ben o kadar eminm ki bebeğinin sapasağlam oluğundan.sen de emin ol.doktorlar riskler üzerinden konuşuyor ama doğmadan kimse ne olduğunu biemez.
benim yan komşumun çocuğuna kaç tane profösör down sendromu teşhisi koydu.canım komşum kendini eve hapsetti.hamile olduğunu bebek doğduktan sonra öğrendik.ve şu an down sendromlu dedikleri bebek 10 aylık cin gibi sapasağlam.
sen de aynı mutluluğu yaşayacaksın inşallah.
dualrım seninle .
sağ elini karnının üzerine koy ve sürekli EL-MUSAVVıR de ve peygamberimize salatı şerif oku.içini ferah tut.

Öncelikle mesaj yazan, dua eden herkese gönülden teşekkürler.

Dün üniversiteden perinatoloji konusunda uzman bir yrd.doç.dr. bebeği detaylı inceledi. Bebeğinin midesinin büyük olduğunu ancak tam olarak double buble(çift kabarcık) olarak görünmediğini, ayrıca ikili test, üçlü test ve ense kalınlığı normal çıktığı için sadece double buble bulgusuna bakarak 35 haftalık gebe birine down sendromu teşhisi konulamayacağını söyledi. Midede double buble'ın daha erken haftalarda göründüğünü, son haftalarda bebeğin çok fazla su yutmuş olabileceğini o yüzden endişelenmemiz gerektiğini söyledi. Doğumu beklemekten başka çare yok.

dualarımız sizinle canım yaa üzülme nolur herşey doğduktan sonra belli olur şimdiden moralini bozup bebişinide etlileme lütfen
hem anne karnında sorunlu gibi görünüp sapasağlam doğan meleklerimiz var

bence çok güzel haber ve inşallah dr un dediği gibi fazla sıvı yutmuştur dua ediyorum senin için...

canım çok sevindim inşallah elinede alırsın sağsalim ozaman bunlar kötübiranı olarak kalır

canım hiç sıkma canını.arkadaşım 17şubatta doğum yaptı bebeğin normal olmayabilir dediler ama bebek öyle güzel ve tatlı ki.kaç ay uyuyyamadı.allaha sığın.allahın izniyle bi şey olmaz inşallah.dualarım seninle...

Back