Lütfen biri yardım etsin

simayyy1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
138
-29
bura için banka kartım var bu kartta kredi kartı özelliği de var. Ben farkında olmadan açılmış ve kredi kartından harcamalar olmuş dün bi kısmını yatırdım. Bugün baktım 75 TL daha üstüne konmuş en son kapattım. Güncel borç böyle. Kartıda dün iptal talebinde bulundum. Sizce yine borç gelir mi sinirlerim bozuldu. Kart hareketlerime baktım hareketler 14 ocakta başlıyor ondan öncesi yok. Önceki aylar olsa gözükür müydü

Eklentiler

• 575331CF-ABE9-4C41-93F5-64594FFE73CC.jpeg
    575331CF-ABE9-4C41-93F5-64594FFE73CC.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 75
Bankayi aradınız mi ?
Şu durumda en mantıklısı o değil mi ?
Aradım dün dedi borç kapandıktan sonra iptal edebilirsiniz iptal talebinde bulundum zaten sadece diyorum iptal olana kadar borç eklenir mi sürekli

harcama nasıl olabilir ki, işlem itirazında bulunabilirsin. belki kart aidat ücretidir
Bilmiyorum ki dün ödeme yaptım yarısını bugün 75 TL eklenmiş şimdi komple kapattım ama sürekli üstüne para gelir mi

En düşük kart aidat ücreti 350 civarında o da devlet bankaları.
Ama borcun ödediğim ertesi günü 75 TL eklendi ve ben bu kredi kartı ne zman açılmış bilmiyorum Şubat 3 te kesim tarihi bakacam inşallah yine eklenmez

Ama borcun ödediğim ertesi günü 75 TL eklendi ve ben bu kredi kartı ne zman açılmış bilmiyorum Şubat 3 te kesim tarihi bakacam inşallah yine eklenmez
Ne yazıyor kart hareketlerinde,neye istinaden kesilmiş.
İnternet bankaciligindan bakın 0 75 TL'lik harekete.
En kotu ihtimalle bireysel bir cihaz bile olsa kullanıcının adı çıkar hareket dokumunuzde.
Bankaya mensup bir giderse de zaten bankaya sorarsiniz nedir bu kesinti diyerek

X