Lütfen biri yardım etsin (fotograflı)

dmlaa4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
11
1
1
28
Ben sürekli süpürge makinesiyle mutfak dezgesinin altını temizlememe rağmen sürekli bu siyah dokuntuleri görüyorum bir aydır çekmedim ve şuan altı simsiyah olmuş fotoğrafta çok az gozukuyor ama kum atmışsın gibi dopdolu bu nedir acaba

Böceklenmis gibi görünüyor. Buna neden olacak yiyecek tarzı bir şey var mı yakınlarda?

Böcek veya sinek yumurtası olabilir.. Dezge? Tezgah demek istediniz galiba

Dolapların üstü mü altı mi içimi hakkaten dezge nedir?fare pisliği çok afedersiniz çörek otu gibi oluyor hamam böceği yumurtası biraz daha büyük oluyor ilaçlama yapın bazı böceklere evde ilaçlama olmaz illaki uzman ilaçlama gelmesi gerekir tıp bucak ilaclamalari gerekiyor

Tezgah altı olucaktı

Büyük ihtimalle fare pisliği onlar o kisiminda yiyecek içecek tarzı birşey var mi .

Süpürgeye çektşysenin süpürgenin içini açıp bakın. Elinize alın, yumuşak sert. Anlaşılır yani. Dolap talaş parçaları da olabilir.

Dolap çürüyor olabilir kontrol edin lavabo etrafında falan kaçak vardır belki

Fare böcek pisliği gibi bişeye benzettim. Dolaptan dökülüyor olmasın

Ben de önce fare pisliği diye düşündüm ama aynı pisliklerden yuvarlak içine aldığım duvarda da var. Duvarda gezebilir mi bilemedim. O yüzden çizgi çizerek gösterdiğim uzun ince delikten döküldüklerini düşünüyorum

Eklentiler

• E9CDC116-4B88-4846-BE49-E2A243EA4C10.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…