Ama hiç görmedim uzun süredir böyle temizliyorum minik minik siyah dokuntulerFare pisliği olabilir . Arkadaşım eşi de her yere çay dökülmüş diye söylenirdi. Fareymiş
Tezgah altı olucaktıDolapların üstü mü altı mi içimi hakkaten dezge nedir?fare pisliği çok afedersiniz çörek otu gibi oluyor hamam böceği yumurtası biraz daha büyük oluyor ilaçlama yapın bazı böceklere evde ilaçlama olmaz illaki uzman ilaçlama gelmesi gerekir tıp bucak ilaclamalari gerekiyor
O siyah döküntü dediginiz fare pisliği büyük ihtimal ilaçlama yapınTezgah altı olucaktı
Ama çok minik bunlar fare olsa bu kadar minik minik olmazdı galibaO siyah döküntü dediginiz fare pisliği büyük ihtimal ilaçlama yapın
O zaman temizleyin tekrar takip edin ne diyeyim şimdi onları gören ve yaşıyan sizsinizAma çok minik bunlar fare olsa bu kadar minik minik olmazdı galiba
Dolap çürüyor olabilir kontrol edin lavabo etrafında falan kaçak vardır belkiBen sürekli süpürge makinesiyle mutfak dezgesinin altını temizlememe rağmen sürekli bu siyah dokuntuleri görüyorum bir aydır çekmedim ve şuan altı simsiyah olmuş fotoğrafta çok az gozukuyor ama kum atmışsın gibi dopdolu bu nedir acaba Eki Görüntüle 3146250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?