- 25 Haziran 2014
- 110
- 3
-
- Konu Sahibi nehirsu888
Ben kullandigimda 7 8 gun geciktirmistim ama o kadar gecikebilirmi bilmiyorum saglik acisindan sorun olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendi isteginle ilaci birakip mi regl oldun yoksa kullandigin halde mi geldi kanaman ? 1 hafta da onceden kullanmaya basladiysan toplam 14 15 gun kullandin yani ? Tesekkur ederm ...
Primolutu en fazla 10 gun kullanmalisiniz. Bırakınca 3 gun icinde adet olursunuz. Eger dogum kontrol hapi kullaniosaniz o hapi 21 gunden fazla kullanarak da adetinizi geciktirebilirsiniz.
Regl olmadan 3gun onceden kullanmaya basladim toplamda 10gun kullandim bi kutu ilac bitti zaten 10gunde bitince biraktim 2gun sonrada regl oldum. Kendi istegimle yani
Bende merak ediyorum aslinda banada lazim bir bilen varsa yardim etse ne guzel olur
Bir de sende kabizlik yapti mi bu ilac canim ya da enfeksyon akinti vs?
Yok bendeki tek yan etkisi siskinlikti baska bisey olmadi
Deneyen olmamis heralde bu kadar uzun süre. Gerçi umreye giden kadinlar 3 hafta geciktiriyo bu ilacla bi eczaci kendi de geciktirmis bu kadar ama biraz da bunye meselesi sanirim herkeste ayni etki olur mu bilemeyiz
Canim biraz arastirdim sey diyolar primolut-N ilaci 14 gun geciktirebilirmis gunde 3 kez aliniyor ama ben gecen sene cogu kez oglen almayi unutmustum ve hic birsey olmamisti bu sene gunde 2 tane alicam bide hasta olmadan bigun once baslicam bu sayede daha cok geciktirebilirim 2-3gun daha yani 17 gun fln olur. Bir de kullananlardan birisi hastayken kullandigini ve bi gun sonra kesildigini soylemis buda ek bilgi olsun :))
Canm bende baya arastirdim bi doktora sordum en fazla 15 gun uzatabilirsin dedi bana ama kisa sure once icmeye baslamak daha fazla uzatmak anlamina mi gelir ki?? Bence garanti olsun diye 1 hafta once kullanmaya baslmak gerekir doktorlar da oyle oneriyo genelde...