• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir yorumda bulunun...

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Hayırlı akşamlar.
Yine ben.
Bıktınız belki de benden..
Hiç iyi değilim, sinirden ağlayarak yazıyorum. Yazım hatalarım olursa kusur bakmayın..

Eş kişisinin köyüne mezarlık ziyaretine gidilecekti bugün..
Daha 15 gün kadar önce gitmiştim, ve oruç olmadığım halde midem çok kötü bulanmıştı, ve bu defa oruç olduğum İçin gitmek istemediğimi söyledim.. ama tartışma çıkacak gibiydi, öfkelenme moduna geçti hemen uzatmadım..
Ta ki 2 gün önce annesi, sizin gelmenize gerek yok yolda bunalmayın diyene kadar. Çok sevindim ve bugün gitmedik öylelikle..
Annesinin sözü ile gitmedik Yani,benim gitmesem dememin bir anlamı yok.

Ufak bir dükkanları var ve babası dün akşam arayıp, dükkanda kalıp kalamayacağını sordu, tamam kalalım x ile beraber dedi, ve bu sabah dükkana gittik..
Gün bitti ve akşam iftara 10 dk kaldı ,dükkanı kapatıyordu,ki ezan okundu. Ve bana nereye gidelim dedi, dükkanlarının yakınında bir pide salonu vardı, oraya indik, girdim baktım ve çok hoşuma gitmedi, hijyen açısından.. burda yemesek tavuk döner yesem de olur dedim,veya acelesi yok sabredebilirim,daha merkezi bir yere gidelim dedim..
Tekrar bindik arabaya Işık’lara geldi bana “döner mi yiyosun döneyim mi dedi, ama normal ses tonuyla değil çok agresif bir şekilde ..
Ben de dönerle doymayabiliriz,bekleyebilirim,başka bir yere gidebiliriz dedim. Ama öyle sinirlendi ki arabayı öyle bir sürüşü vardı ki..
Resmen koltuğa yapıştım .. bir yandan öyle bir bağırıyor ki anlatamam, bir yandan öyle hızlı sürüyor ki.. kırmızı Işık’ta durmak falan yok, öyle çok korktum ki..
İki elimin de uyuştuğunu hissettim stresten.. :KK43:

Bir müddet sonra hala bağırarak nerde yiyeceksen söyle sana yemek beğendiremiyoruz,senle yemek yemek bana zulüm,bir gün onu da bulamazsın diyor..
Ben yemeğe burun kıvırmadım ki ; Allah biliyor, sadece hoşuma gitmedi.. yara bantlı eli ile pide yapan bir yerde pide yemek istemedim.. içime sinerek yemeyecektim ben onu..
Eve dedim,eve gideceğim ben yemeyeceğim bir şey..
O kadar hakaretin lafın bağırmanın üstüne ben onun yemeğini yesem dert olurdu o yemek bana..

Evin yakınında birkaç lokantaya girdi çıktı, aşağısında bir yere inmek üzereydi ben eve gitmek istiyorum ,alsan da yemem bir şey dedim ve o yoldan öyle bir bağırttırarak döndü ki arabayı, etraftaki insanlardan öyle utandım ki..kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu öyle korktum ki..

Eve geldik,direk çıktım bir iki laf atışmasından sonra odaya girdim o başka odada heralde bilmiyorum, şu saat oldu bir su içtim orucumu bozdum sadece.. hiçbir şey yemedim dahi , yiyecek durumda da değilim.

Yarın beyfendi babası ile namaz kılmak istediği için
Sabah 5.30 da ailesinin evine gidecektik . Bana ne olurdu babamgilde kalsak bugün vs.laflar etti, kızlar evlerimiz 20 km. Diğer konularımda temizlik anlayışlarından bahsetmiştim.. evimde banyo olacağım vs. Sabahın köründe geleceğiz zaten..
Benim babam yurt dışında olduğu İçin onun ailesinden sonra benim aileme gidip annenler alıp bizim köye gidecektik ve yaşlı dedemler var 1 gece kalacaktık.. (Kalma konusunda bu yüzden iddialaştı sanırım , ama bizim köy 90 km) ve de onun dedesi olsa da köyde kalmak icap etse yemin ederim kalırdım.. ama 20 km aynı şehir içinde kalmaya gerek duymadım.. buna da hırslandı,bilmiyorum bu konuda ne dersiniz, ben her şeyi objektif anlatıyorum..

Sormak istediğim ise, kesinlikle öfkesini kontrol edemeyen bir insan .. Allah korusun o süratle başımıza çok kötü işler gelebilirdi şu bayram Arefe’si,ve ben kendisini kışkırtacak bir şey demedim..
Yemek konusunda fikrimi söylemekten, şöyle yapalım demekten başka..

Sormak istediğim ise; yarın sabah namazına onun ailesine gidip, amcalarıyla felan bayramlaşıp,benim aileme geçip annemi kardeşimi alıp bizim köye gidecektik.. konuşmuyoruz, ve ben ona bir şey sormak istemiyorum.. sabah erken saate kurup saatimi kalkıp hazırlanayım mı ne yapayım?
Ben bayramda annemi va kimseyi huzursuz etmek isteniyorum.. onun yanına binip köyüme gitmem normalde ama , yaşlı insanları üzmek isteniyorum..
Ne yapayım ,nasıl davranayım lütfen söyler misiniz??
Bayramdan sonra bu evliliğin gidişatını iyice düşüneceğim..

İftar konusunda eşinizi anlayabiliyorum, açken insan çok sinirli olabiliyor. Bir an önce yemek varken sizin onu yemem buraya gitmem demeniz cansıkıcı olmuş. O beğenmediğiniz pidecide eşiniz kimbilir kaç kere yemek yemiştir. Siz de en azından çorbayla orucunuzu açabilirdiniz, beğenmediyseniz pide yemezdiniz. Ben olsam zehirleme ihtimali olan tavuk döner yerine, yapanı beğenmediğim pideyi tercih ederim. Adam yine iyi uğraşmış ama siz hala trip yapmışsınız. Yemeyi seven biri olarak bu konuda tamamen eşinize hakverdim. Diğer konuları bilemem, yemekte takılı kaldım:)

Adama hak veren arkadaşları hiç anlayamadım ben gram da hak vermiyorum. Az da nazınız geçsin kocanıza dimi beğenmedim burda yemeyelim deme hakkınız olsun. Her konuda da gayet sizi haklı buldum

Bence yarın sabah kalkın hazırlanın ama yüzüne bakmayın alttan almayın ruh gibi olun ona karşı ta ki hatasını anlayana kadar, belki anlar

Hep böyle değilse bayramı zehir etmeyeye çalışırdım ikimizi de . Can ciğer olmasada öfkemi bayram sonrasına saklardım . Sonra sakin sakin burnundan fitil fitil getirirdim .

Getirilmiyor.. onun istediği gibi olmadığı zaman bir şeyler kuduruyor, bağırarak sağa sola rezil ediyor..
Araba olayı ilk değil, istediği gibi davranmadığını durumda araba kullanıyorsa hep böyle yaptı..

Orucluyken daha sinirli oluyor erkekler maalesef...iftar vakti de son dakika gezilmez ki restoranlar zaten trafik yogun olur o saatte..davranislari tabi ki yanlis ama olan olmus bence sakinlesince gelip konusur...sabah hicbir sey yokmus gibi giyinin cikin kimse anlamasin ama tabi ki tavirli mesafeli olun.

Bayram dolayısıyla tüm düşüncelerinizi erteleyin. Önceki plana uygun, bir şey olmamış gibi davranın.
Evinize geri döndüğünüzde tribe devam:dondurma: yerinde olsam,
Sonrada msj atardim .kusura bakma seni sinirlendirmek için yemek begenmemezlik yapmadım. Hakli olabilirsin ama sende abarttin vs diye. Ondan özür gelmediği sürece de konusmazdim.

Bayram dolayısıyla tüm düşüncelerinizi erteleyin. Önceki plana uygun, bir şey olmamış gibi davranın.
Evinize geri döndüğünüzde tribe devam:dondurma: yerinde olsam,
Sonrada msj atardim .kusura bakma seni sinirlendirmek için yemek begenmemezlik yapmadım. Hakli olabilirsin ama sende abarttin vs diye. Ondan özür gelmediği sürece de konusmazdim.
Özür mü?? Hiç sanmıyorum..
O kendine göre son derece haklı..
Ben beğenmemezlik ettim, ben sıkıntılıyım..
Allah biliyor ya, yemek ayırt ettiğimden değil,hijyen konusunda sıkıntılar olduğu İçin çıktım ordan..
O özür falan dilemez

Eski konularinizida biliyorum esinizle bi sıkıntıniz yoktu normalde galiba belki çok acikmistir belki bişeye sinirlenmistir sizde uzak olan yeri tercih edince içe sinirlenmiş tır gelde böyle değilse bence alttan al bayramda küstlük olmaz git Annesi gile evet gerçekten pisler anlatmaniza bakilirsa ama babasıyla namaz kılmak bayram kahvaltısını yapmak en doğal hakkı sonra sizin köye gidersiniZ hem barismis olursunuz o arada ailenizide huzursuz etmemiş olursunuz

Eski konularinizida biliyorum esinizle bi sıkıntıniz yoktu normalde galiba belki çok acikmistir belki bişeye sinirlenmistir sizde uzak olan yeri tercih edince içe sinirlenmiş tır gelde böyle değilse bence alttan al bayramda küstlük olmaz git Annesi gile evet gerçekten pisler anlatmaniza bakilirsa ama babasıyla namaz kılmak bayram kahvaltısını yapmak en doğal hakkı sonra sizin köye gidersiniZ hem barismis olursunuz o arada ailenizide huzursuz etmemiş olursunuz

Ben bir şey demiyorum ki bu dediklerini yapacaktım zaten..
İftar dolayısı ile trafik yoğun değildi ve uzak olan dediğiniz yere ulaşım 5 dk sürecek mesafedeydi..
Bu kadar kalp kırmaya, bu kadar bağırmaya değecek,hak ettiğim bir şey yoktu benim.

Allah aşkına şu adamdan boşansanız keşke!

Hayır adamın elle tutulan yanı yok o iğrenç pis düşüncelerini de biliyoruz burda onlara rağmen hala evlisiniz hayret bir şey!

Daha sizin konular bitmez ben size söyleyeyim.

Haklısınız..
Gün gün o yola gidiyoruz zaten..
İftar vakti trafik yoğunluğu yoktu ki, gitmek istediğimiz yere 5 dk geç varırdık, bu kadar kalbimi kıracak, haziranın sıcağında beni üşüyüp titretecek, ellerimi uyuşturacak kadar germesine lüzum var mıydı?
Bu kadar ne yaptım da kırılmayı hak ettim ki ben..

Adama hak veren arkadaşları hiç anlayamadım ben gram da hak vermiyorum. Az da nazınız geçsin kocanıza dimi beğenmedim burda yemeyelim deme hakkınız olsun. Her konuda da gayet sizi haklı buldum

Bence yarın sabah kalkın hazırlanın ama yüzüne bakmayın alttan almayın ruh gibi olun ona karşı ta ki hatasını anlayana kadar, belki anlar

Anlamaz hatasını..
O son derece haklı..
O bana sordu ya nerde yiyelim diye ben beğenmemezlik ettim.. Ama öyle bir sorun tarzı yoktur heralde, öylesine öfkeli öylesine bağırarak..
Nasıl davranayım ne yapayım hiç bilmiyorum..

Kırmızı ışıkta geçmesi, hem sizin hem başkalarının hayatını tehlikeye atarak saçmasapan araba kullanması... hayır kendi değersiz hayatını istediği gibi tehlikeye atsın ama toplumda ne yazık ki bu ortadoğu magandalarıyla birlikte yaşıyoruz. Size yaptığı şey çok aşağılık bir şiddet. Adama hak verenler olmuş, çok yazık. Neymiş açlıkmış, önce insan olunacak. İnsan olmanın bazı erdemleri vardır, öfke kontrolü gibi. Herkes çok alışık galiba bağırılmaya, azarlanmaya, seviyesizlik doğal karşılanır olmuş.

Ben bir şey demiyorum ki bu dediklerini yapacaktım zaten..
İftar dolayısı ile trafik yoğun değildi ve uzak olan dediğiniz yere ulaşım 5 dk sürecek mesafedeydi..
Bu kadar kalp kırmaya, bu kadar bağırmaya değecek,hak ettiğim bir şey yoktu benim.
Ben dayanirim falan demissiniz uzak sandım bende bilemem ama çok bir sorununuz yoksa bence bu sefer alttan al burdan okuyunca ben esinize kizamadim tabiki araba sürme olayı disında sizin ve baskalarinin hayatiyla oynamış resmen tabi bagirmasa iyiymiş ama olabilir bende bazen eşime çok bagiriryorum hatta bazen ağır konusuyorum ama geçiyo gidiyo genel olarak mutluysan bence problem yok tabi senin bileceğin bişey benimki fikir

Back