- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
-
- Konu Sahibi ozdisiplin
GL 30Bosch ürün kodunu tam olarak yazabilir mısınız?
5 yıldır kullanıyorum maşallah hiçbi şey olmadı. Bazıları çeke asıla kullanıyo haliyle dayanmaz tabi. Sadece filtrelerini değiştiriyorum 2 yılda bir.İnternetten onu araştırdım. Hortumu tutma yeri sağlam degil diyorlar. Kararsız kaldım ben de.
İki yıldır aynı performansla kullanıyorum ben. Başka bir problem olabilir mi acaba? Servisle görüşseniz. Ben geçen yıl bi aparatını kırmıştım çok ilgilendiler, yenisini gönderdiler bir kaç güne.Aman bende dyson almıştım ilk bir hafta yerdeki halıyı bile kaldırıyordu şimdi minicik tozu bile çekmiyor.Ve alalı sadece 2 ay anca oldu.ne alırsanız alın ama asla ismine kanipta dyson almayın,geri vermeyi düşünüyorum ben
Dysonın alt boru kısmına birşey durmuştur küçük parçalı.onu çıkartmakta epey zor oluyor sultan boru kısmı yamuk olduğu için.ona bakın eğer tıkanmışsa çekmeyebilir.Aman bende dyson almıştım ilk bir hafta yerdeki halıyı bile kaldırıyordu şimdi minicik tozu bile çekmiyor.Ve alalı sadece 2 ay anca oldu.ne alırsanız alın ama asla ismine kanipta dyson almayın,geri vermeyi düşünüyorum ben
Canım başka arkadaşta yazmış, minik bir plastik tıkanmış olabilir. Bulunduğun yerde ki dyson yetkili servisine başvur, 35 liraya çıkardılar bizimkiniAman bende dyson almıştım ilk bir hafta yerdeki halıyı bile kaldırıyordu şimdi minicik tozu bile çekmiyor.Ve alalı sadece 2 ay anca oldu.ne alırsanız alın ama asla ismine kanipta dyson almayın,geri vermeyi düşünüyorum ben