Lütfen bir süreliğine konum tasınmasın

Nilfisk. Dyson kadar iyi.
Ben alalı 4 seneye yakın oldu. Hala ilk günkü gibi çekiyor.
O zaman 1000 falandı. Zaten büyük endüstriyel tip süpürge markası. Ama ev tipleri de var.

İki yıldır aynı performansla kullanıyorum ben. Başka bir problem olabilir mi acaba? Servisle görüşseniz. Ben geçen yıl bi aparatını kırmıştım çok ilgilendiler, yenisini gönderdiler bir kaç güne.

Biraz pahalı ama dyson çok iyi bir süpürge. Filitresi de yok. Toz torbasız, torbayı boşalt kullan.

Avrupa markalarinin eski modelleri daha iyi, Philips Bosch Miele vs. ama yeni modellerinde cevre dostu urun yapma sebebiyle watt degerleri dusuruldu. O yuzden emis gucu A olanlara bakin, Watt degerlerine degil. Arnica vs. Hala 2000 ve uzeri wattlik makine uretebiliyor, Ab markasi olmadigini icin. Onlari da dusunebilirsiniz. Bende Miele var, toz torbali ama ben bu olayi yeni ogrendigim icin malesef emis gucu B olani almisim 800 liraya. Bu bile harika, A olan eminim beklentinizi fazlasiyla karsilar. O da 1300 civariydi 4 ay once fln

Torbalı altus 650 m. Bana da burdan tavsiye ettiler canavar gibi makina. Ben bana tavsiye edene dua ediyorum siz de bana edersiniz. Fiyatı 350 lira civarinda

Arkadaşım ben dyson kullanıyorum. Memnunum ama bir önceki süpürgem phılıps idi. 1500 civarı düşünüyorsan phılıpsten şaşma. Ünlü sitelerden en çok olumlu yorum alanlara bak.

Dysonın alt boru kısmına birşey durmuştur küçük parçalı.onu çıkartmakta epey zor oluyor sultan boru kısmı yamuk olduğu için.ona bakın eğer tıkanmışsa çekmeyebilir.

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bosch , philips markalarını araştırmaya karar verdim.

Canım başka arkadaşta yazmış, minik bir plastik tıkanmış olabilir. Bulunduğun yerde ki dyson yetkili servisine başvur, 35 liraya çıkardılar bizimkini

Arnica bora kullanıyorum. Sulu süpürge pek tercih edilmiyor ama bence en iyisi.
Eskiden libella kullanırdık ama onun fiyatları çok yüksek. O da sulu.

Rowenta torbasiz xtreme serisi kırmızısi bizde.sarisi annemlerde gayet memnunuz

beko bks 2910 dan cok memnunun 5 senedir kullaniyorum performansindan gram eksilme olmadi
seside cok yuksek degil

Arkadaşlar bosch bgs 7RCL relaxx'x ultimate bunda karar kıldım. Bosch mağazasında 2.239 ken hepsi burada da 1.500 lü fiyatlarda. Sizce ordan almak sıkıntılı olur mü?

Siemens den cok memnunum
Üç sene önce 700liraya almıştım
Şuan 1700 olmuş
Tavsiye ediyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…